Hofsteenge & Wesseling Notarissen heeft meerdere kantoren

Welkom bij Hofsteenge & Wesseling notarissen. Dé Netwerknotaris in Hengelo.

Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt. Een notaris is de deskundige, onafhankelijke en professionele partij die je nodig hebt om afspraken in een notariële akte vast te leggen.

Notaris diensten

Bij Hofsteenge & Wesseling notarissen hebben wij specialisten in huis die je kunnen helpen met diverse belangrijke momenten in je leven. Zowel bij de mooie als de mindere momenten in het leven staat de notaris klaar met deskundig advies. Je kunt een testament laten opstellen door de notaris, je huis wordt overgedragen bij de notaris en de hypotheekakte wordt bij de notaris getekend. Wij leveren nog meer diensten zoals onder meer het opstellen en adviseren rondom:

• Huwelijkse voorwaarden

• Erfenis of nalatenschap afwikkelen

• Samenlevingscontract

• Testamenten

• Levenstestamenten

• Eigen onderneming starten 


Bij Hofsteenge & Wesseling in Hengelo werken uitsluitend Netwerknotarissen. Dat betekent dat we zijn aangesloten bij een landelijke organisatie van 150 notariskantoren in Nederland. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar. We werken samen met andere organisaties zodat we samen het hoogst haalbare aan kwaliteit kunnen leveren.

Lees verder...

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld die constant in beweging is. Zowel in de echte als in de virtuele wereld. Zo kun je bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om vragen bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij als netwerknotarissen van Hofsteenge & Wesseling notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

De notaris in Hengelo

Heb je vragen over onze diensten of  wil je een afspraak maken op ons notariskantoor in Hengelo? Dat kan eenvoudig via deze website. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen (074 – 2042000) of mailen (hengelo@henw.nl).

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

28 januari 2020

EXTRA LEZING VAN DE NOTARIS OVER O.A. HET LEVENSTESTAMENT

In verband met grote belangstelling voor onze lezingen op 28 januari en 11 februari a.s. zal er een extra lezing worden georganiseerd:

WANNEER : Dinsdag 14 april 2020

WAAR : Uitvaartcentrum Smelt aan de Deldenerstraat 157, 7555 AB Hengelo

AANVANG : 19.30 uur, vanaf 19.00 uur kunt u binnenlopen en staat de koffie klaar

EINDE : 21.30 uur, ongeveer het verwachte einde van de avond

GEEN KOSTEN : Deelname aan de lezing is kosteloos, maar omdat er per avond een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, moet u zich aanmelden

AANMELDING : via hengelo@henw.nl of 074-2042000 (Hofsteenge en Wesseling Notarissen), opgave van naam en met hoeveel personen u komt en op welke avond. Na afloop van de lezing is er gelegenheid om persoonlijk vragen te stellen aan de aanwezige notarissen en medewerkers van Yarden. De avond eindigt om 21.30 uur.

14 januari 2020

LEZING VAN DE NOTARIS OVER (LEVENS)TESTAMENT BIJ YARDEN IN HENGELO

Heeft u ook gehoord of gelezen over het levenstestament? Wilt u precies weten wat een levenstestament inhoudt en of het wat voor u is? Of wilt u gewoon meer informatie over erfrecht of een eerder opgesteld testament?

Notaris Ilone Huiskes van Hofsteenge en Wesseling Notarissen verzorgt samen met Yarden een tweetal lezingen over (levens)testamenten en aanverwante onderwerpen als erfrecht en schenkrecht bij Yarden.

WANNEER : Dinsdag 28 januari en 11 februari 2020

WAAR : Uitvaartcentrum Smelt aan de Deldenerstraat 157, 7555 AB Hengelo

AANVANG : 19.30 uur, vanaf 19.00 uur kunt u binnenlopen en staat de koffie klaar EINDE : 21.30 uur, ongeveer het verwachte einde van de avond

GEEN KOSTEN : Deelname aan de lezing is kosteloos, maar omdat er per avond een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, moet u zich aanmelden

AANMELDING : via hengelo@henw.nl of 074-2042000 (Hofsteenge en Wesseling Notarissen), opgave van naam en met hoeveel personen u komt en op welke avond. Na afloop van de lezing is er gelegenheid om persoonlijk vragen te stellen aan de aanwezige notarissen en medewerkers van Yarden. De avond eindigt om 21.30 uur.

 

nieuws van netwerk notarissen

4 februari 2020nieuws

Nieuwe wet voor ongetrouwde ouders

Als ongetrouwde ouders samen een kind krijgen, heeft alleen de moeder automatisch het gezag over het kind. Gezag is dat je als ouder de plicht én het recht hebt om...

lees verder >
23 januari 2020nieuws

Geen toekomst voor digitaal afhandelen notariële zaken

In een wereld die steeds verder digitaliseert wordt het werk van de notaris persoonlijker, met meer menselijk in plaats van digitaal contact. Netwerk Notarissen is ervan overtuigd dat het volledig...

lees verder >
16 januari 2020nieuws

Dit gaat er in 2020 veranderen!

Voor paren die scheiden na 1 januari 2020 wordt de duur van partneralimentatie verkort. De nieuwe hoofdregel is dat de alimentatieduur gelijk is aan de helft van de duur van...

lees verder >
mr. I.C.M. Huiskes (Ilone)notaris
mr. N.E.M. Kuipers (Nicole)toegevoegd notaris
R. Oldeman (Rob)manager onroerend goed
E.J.M. Waanders (Ellis)notarieel medewerkster
S. Storteboom (Stéphanie) notarieel medewerkster
T. de Keijser (Tanja)notarieel medewerkster
C. Rozema (Chantal)notarieel medewerkster
R. Bruns (Richelle)notarieel medewerkster
M. Nijenhuis (Marjolein)notarieel medewerkster
M. van der Zande (Marjolein)notarieel medewerkster

Hofsteenge & Wesseling notarissen Hengelo

handelsregisternr: 70631131
btw nr: NL104180110B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur

Bezoekadres

Wolter ten Catestraat 56
7551 HZ Hengelo

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.