Welkom bij Hak & Rein Vos notarissen. Dé Netwerknotaris in Lelystad.

Wij gaan verhuizen! Vanaf 22 augustus 2022 bent u van harte welkom op ons nieuwe adres. U kunt door hier te klikken de voortgang van onze verhuizing volgen. 

De routebeschrijving naar onze nieuwe locatie vindt u op deze pagina

Lees verder...

MAATREGELEN CORONA-VIRUS

Klik hier om kennis te nemen van onze maatregelen betreffende het Corona-virus.

Onze Spanje-praktijk gaat ook gewoon door. Klik hier voor nadere informatie.

Wij staan voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We zijn in de allereerste plaats gespecialiseerde juristen die jou bijstaan met gedegen advies. Wij wijzen je daarbij op de juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

Natuurlijk helpen we je aan de benodigde akte als je een huis wilt kopen, een bedrijf wilt oprichten, uitbreiden of herstructureren, of huwelijksvoorwaarden wilt vastleggen. Dat kan elke notaris. Maar jou helpen om in scenario’s te denken en daarbij dan de bijbehorende oplossingen te vinden is veel belangrijker voor jou. Zijn die eenmaal bedacht dan is het vastleggen daarvan in een akte immers geen kunst meer.

We voelen ons thuis bij Netwerknotarissen. Het is niet zomaar een club. We houden elkaar hier scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Lelystad.

Wil je ook meer weten over onze specialisaties? Waaronder

1. Onze Spanje-praktijk

2. Vastgoed, projectontwikkeling, schepen en luchtvaartuigen

Ad 1: Erfrecht in Spanje

Wij weten alles van de toepassing van testamenten, erfrecht en nalatenschapsafwikkeling als het gaat om bezit van Nederlanders in Spanje.

Onze notarissen mr. R.L. (Renato) Zanardi en mr. J.T. (Judy) Tromp werken beiden full time voor onze Spanje-praktijk. Zij doen niet anders dan onze 'Spaanse' cliënten adviseren op het gebied van (fiscale) en erfrechtelijke nalatenschapsplanning, én - als het zover is - hun nabestaanden juridisch én fiscaal begeleiden bij de nalatenschapsafwikkeling die in Spanje zelf moeten plaatsvinden. Zij publiceren columns over 'erfrecht in Spanje' in verschillende Nederlandstalige bladen aan de Costa's en geven gratis lezingen over het onderwerp in de presentatiezaal van het kantoor in Albir (nabij Benidorm). Zie ook onze speciale website met betrekking tot dit onderwerp:

www.erfrechtinspanje.nl

Ook collega-notarissen kunnen onze adviesvestigingen in Spanje inschakelen om hen bij te staan indien zij zich geconfronteerd zien met Spaans bezit in (bijvoorbeeld) een nalatenschaps- of echtscheidingsdossier.

Met onze advieskantoren in Albir (Costa Blanca) en Marbella (Costa del Sol) ontzorgen wij Nederlanders die bezit hebben in dit mooie maar soms onnavolgbare land, maar óók de ‘achterblijvers’ in Nederland. Inmiddels al meer dan 10 jaar.

We kunnen je trouwens ook heel goed helpen als je een huis in Spanje wilt kopen of verkopen. Of als je het Spaanse huis dat je bezit alvast wilt overdoen aan de kinderen zodat zij in de toekomst geen nalatenschap in een vreemd land hoeven af te wikkelen.

Ad 2: Vastgoed, projectontwikkeling, schepen en luchtvaartuigen

Lelystad is aantrekkelijk om te wonen en te ondernemen. Bouwgrond en woningen zijn hier nog relatief goedkoop en er is voorlopig genoeg bedrijfsterrein. Nu de stad 50 jaar oud is, ontstaat er ook een markt voor het transformeren van gebouwen, meestal van kantoor naar woningen.

Hak & Rein Vos heeft ervaren vastgoedspecialisten, die een grote kring van cliënten bedienen:  particulieren, ondernemers, diverse overheden en een breed scala van maatschappelijke instellingen. 

Tot onze werkzaamheden behoren onder meer:

- verkoop, koop en levering van onroerende zaken, schepen en luchtvaartuigen

- hypotheken, financieringen en geldleningen

- begeleiding van projectontwikkeling, transformatie van gebouwen en gebiedsontwikkeling

- splitsing in appartementsrechten

- executieveilingen, zowel hypotheek- als beslagveilingen

- erfpacht en opstalrechten, andere zakelijke rechten en mandeligheid

- huurovereenkomsten

- partijadvisering op bovenstaande gebieden.

Al u vragen heeft over onze dienstverlening op vastgoedgebied, of kennis met ons wil maken, neem dan contact op met notaris Bart Jan Binnerts of met senior kandidaat-notaris Hinke Verbeek.

Verberg lees verder...
Hak & Rein Vos notarissen

nieuws van het notariskantoor

12 augustus 2022

We gaan verhuizen!

Vanaf 22 augustus 2022 bent u van harte welkom op ons nieuwe adres: Het Ravelijn 50 in Lelystad. U kunt op deze pagina de voortgang van onze verhuizing volgen. 

10 februari 2022

Digitaal een BV oprichten?... nog even geduld a.u.b.

Digitale oprichting van de BV

Op dit moment is het nog niet mogelijk om een BV volledig digitaal op te richten. Dat gaat veranderen. Maar voordat het zover is, moet er nog wat gebeuren. Dit heeft vooral te maken met de wetgeving; deze moet zeer drastisch worden aangepast. Uiterlijk per 1 augustus 2022 moet dat zijn geregeld door onze wetgever.

Er is een eerste opzet gemaakt van de nieuwe wetgeving. Dit betreft de wijzigingen in het rechtspersonenrecht (Boek 2 BW) en de notariële wetgeving (Wet op het notarisambt)

Een van onze notarissen, Jeroen van der Weele, is helemaal thuis in het ondernemingsrecht en heeft de gelegenheid te baat genomen om een artikel te schrijven over de wetswijzigingen. In Maandblad voor Ondernemingsrecht bespreekt Jeroen een aantal in het oog springende wijzigingen. Uit het artikel blijkt dat er nog wel heel veel moet gebeuren....

Het artikel kunt u hier lezen.

29 april 2021

Toch maar niet naar de Zuidas?...

Hak & Rein Vos Juridisch Adviseurs en Notarissen gevestigd in Lelystad, met advieskantoren aan de Costa Blanca en aan de Costa del Sol, en aangesloten bij Netwerk Notarissen zoekt:

een kandidaat-notaris met een paar jaar ervaring voor de afdeling ondernemingsrecht (32-40 uur per week)

Het kantoor

Het totale team van Hak & Rein Vos bestaat uit een slordige dertig mensen. Het is een platte organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer. Kenmerkend is de nuchtere en persoonlijke no-nonsense aanpak. Je gaat samenwerken met gezellige en hardwerkende collega’s, waaronder vier notarissen, drie kandidaat-notarissen en twee notarisklerken. Allemaal staan ze klaar om alle ervaringen met je te delen.

Het kantoor heeft een uitgebreide en dynamische praktijk en is actief voor zowel (MKB) ondernemers als particulieren. De hoofdvestiging is in Lelystad, waar gezien de ontwikkeling van Lelystad Airport veel staat te gebeuren. Dit kantoor is met de auto uitstekend bereikbaar (gratis parkeren). Ook met het openbaar vervoer is het goed bereikbaar. Het is minder dan 10 minuten lopen van het dichtstbijzijnde NS station.

Profiel van de geschikte kandidaat:

• heeft minstens drie jaar ervaring op het gebied van het ondernemingsrecht

• is zich bewust van en kan spelen met de materie (modellen zijn voorbeelden)

• kan taak- en tijdsbewust werken

• grote betrokkenheid bij cliënten, relaties en collega’s, maar kan zich ook verplaatsen in de belangen van de notarissen

• is in staat om te gaan met hele strakke deadlines, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit

• bereid om waar nodig waar te nemen; als je (nog) niet waarnemingsbevoegd bent, is dat overigens geen enkel probleem

• kan goed doorvragen en is niet bang om de cliënt kritisch te bevragen waar nodig (flexibel waar mogelijk, streng waar nodig)

Wat bieden wij?

• een kantoor met een brede klantenkring

• een plezierige, informele werksfeer met ruimte voor eigen initiatief

• het kantoor is aangesloten bij Netwerk Notarissen

• marktconform salaris

Heb je belangstelling maar wil je graag eerst iets meer weten wat de uitdaging betekent? Of twijfel je of het wat voor je is? Neem dan contact op met mr. Jeroen van der Weele (notaris), telefoonnummer 06-14412424 (ook buiten kantooruren).

Twijfel je of je voldoet aan het profiel maar sta je te popelen om aan de slag te gaan? Ook dán gewoon reageren, want ‘no guts, no glory!’ Voor een goed gesprek maken wij namelijk graag tijd!

Schriftelijke sollicitaties met cv vóór 31 mei 2021 naar j.van.der.weele@hakreinvos.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

nieuws van netwerk notarissen

28 november 2022nieuws

Wie mag wat online delen als jij dood bent?

Wat gebeurt er met jouw sociale media als je er niet meer bent? En mogen familieleden en vrienden foto's van jou online delen als jij bent overleden? In het jeugdprogramma...

lees verder >
20 september 2022nieuws

Prinsjesdag 2022: dit zijn de belastingplannen voor 2023

Vandaag is het Prinsjesdag. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2023 zijn gepresenteerd. Hieronder worden een aantal belangrijke plannen voor je uitgelicht. Omdat de plannen nog...

lees verder >
20 september 2022nieuws

Bedrijfsopvolgingsregeling enerzijds te streng, anderzijds kan het ook soberder

Er is politiek veel te doen over de bedrijfsopvolgingsregeling, deze regeling biedt onder meer belastingvoordelen voor de bedrijfsopvolger die een onderneming geschonken krijgt of erft. Professionals die ermee werken vinden...

lees verder >

mr. B.J. Binnerts (Bart Jan)

partner/notaris

mr. B.J. Binnerts (Bart Jan)
mr. B.J. Binnerts (Bart Jan)

mr. J.T. Tromp (Judy)

partner/notaris

mr. J.T. Tromp (Judy)
mr. J.T. Tromp (Judy)

mr. J. van der Weele (Jeroen)

partner/notaris

mr. J. van der Weele (Jeroen)
mr. J. van der Weele (Jeroen)
Jeroen is sinds 2009 notaris en houdt zich in zijn dagelijkse praktijk vooral bezig met het ondernemingsrecht. Van de eenvoudige oprichting van een losse BV tot een volledige herstructurering en alles daar tussenin. In 2017 heeft hij de Grotius specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht met succes afgerond. Ook is Jeroen helemaal thuis in statuten voor zorginstellingen. Of het nu een zorg-BV betreft of een zorg-stichting, Jeroen is u graag van dienst bij het opmaken of wijzigen van de statuten. Daarnaast geeft Jeroen onderwijs aan de Hogeschool van Amsterdam als gastdocent waar hij het vak ondernemingsrecht geeft. Ook is Jeroen verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen waar hij als buitenpromovendus een proefschrift schrijft over toezicht op rechtspersonen, meer in het bijzonder kapitaalvennootschappen.

mr. R.L. Zanardi (Renato)

partner/international estate planner

mr. R.L. Zanardi (Renato)
mr. R.L. Zanardi (Renato)

mr. H.A. Verbeek (Hinke)

kandidaat-notaris vastgoedrecht

mr. H.A. Verbeek (Hinke)
mr. H.A. Verbeek (Hinke)

mr. W.L. de Ruiter (Lodewijk)

kandidaat-notaris familierecht

mr. W.L. de Ruiter (Lodewijk)

mr. E. Wessels (Eric)

kandidaat-notaris familierecht

mr. E. Wessels (Eric)

mr. M.C.L. Oldenhof (Martin)

notarieel jurist

mr. M.C.L. Oldenhof (Martin)

B. Snippe-van der Velde

register-notarisklerk

B. Snippe-van der Velde

M. Buijs (Marieke)

register-notarisklerk Spanjepraktijk / familiepraktijk

M. Buijs (Marieke)
M. Buijs (Marieke)

S.P. Nawidjaja (Samaya)

notarisklerk familierecht

S.P. Nawidjaja (Samaya)

S. Fleury-Jagnarain (Sima)

notarieel medewerker

S. Fleury-Jagnarain (Sima)
S. Fleury-Jagnarain (Sima)

G.A. van den Eijkel (Gerda)

notarieel medewerker

G.A. van den Eijkel (Gerda)
G.A. van den Eijkel (Gerda)

M. van Dord-Verschraagen (Martine)

notarieel medewerker

M. van Dord-Verschraagen (Martine)
M. van Dord-Verschraagen (Martine)

W.G. (Jolanda) Runhart-van den Beld

secretaresse ondernemingsrecht

W.G. (Jolanda) Runhart-van den Beld

S.M.S Torrombacco-Casciaroli (Suzanne)

secretaresse ondernemingsrecht

S.M.S Torrombacco-Casciaroli (Suzanne)
S.M.S Torrombacco-Casciaroli (Suzanne)

M. Verweij (Miranda)

secretaresse familierecht

M. Verweij (Miranda)

T. van Tran (Tu)

secretaresse familierecht

T. van Tran (Tu)

N. Knijpinga (Natasja)

receptioniste / telefoniste

N. Knijpinga (Natasja)

A.M. Lootens-Oosthuizen (Anne Marie)

receptioniste/telefoniste

A.M. Lootens-Oosthuizen (Anne Marie)

P. van Heemskerck Düker (Pascal)

receptioniste

P. van Heemskerck Düker (Pascal)

A.G. van Egmond (Albertine)

receptioniste / telefoniste - afdelingshoofd receptie

A.G. van Egmond (Albertine)
A.G. van Egmond (Albertine)

J.B.H. Spijker (Hans)

controller

J.B.H. Spijker (Hans)
J.B.H. Spijker (Hans)

H.M. Binnerts-Cornelissen (Henriëtte)

administratief medewerker

H.M. Binnerts-Cornelissen (Henriëtte)
H.M. Binnerts-Cornelissen (Henriëtte)

Hak & Rein Vos notarissen

handelsregisternr: 69141754
btw nr: NL857752406B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur

Bezoekadres

Het Ravelijn 50
8233 BR Lelystad

Postadres

Postbus 2002
8203 AA Lelystad

vraag stellenprijs opvragen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.