Vacature

FFT Notarissen zoekt:

 kandidaat-notaris /notarisklerk

Word jij onze nieuwe collega? Ter aanvulling op ons team zijn wij per direct op zoek naar een ervaren notarisklerk of kandidaat-notaris voor de secties onroerend goed en/of ondernemingsrecht.

Functieomschrijving
We zien ons team graag versterkt met een collega die (op termijn) zelfstandig:

  • de diverse werkzaamheden binnen de registergoederenpraktijk op zich neemt zoals het aanmaken van dossiers, het maken van notariële akten (leveringen van onroerend goed, hypotheken enz.) en afrekeningen, met bijbehorende werkzaamheden zoals cliëntencontact;

 en/of

  • alle diverse werkzaamheden op zich neemt binnen de ondernemingsrechtpraktijk, zoals het opzetten van de reguliere notariële akten (oprichtingen, statutenwijzigingen, aandelen¬overdrachten, enz.) met bijbehorende correspondentie, bijwerken aandeelhoudersregisters, verzorgen van de KvK-inschrijvingen, eerste contactpersoon voor ondernemingsrecht-cliënten en het opmaken van declaraties.

Wie ben jij?
We zijn op zoek naar iemand die:
- cliëntgericht, betrokken, enthousiast en initiatiefrijk is; 
- collegiaal en flexibel is en goed in teamverband kan werken; 
- zelfstandig, daadkrachtig en pro-actief te werk gaat en stress-bestendig is; 
- mogelijk al ervaring heeft opgedaan bij een notariskantoor in de registergoederenpraktijk en/of ondernemingsrechtpraktijk. Maar ook een startende kandidaat-notaris is welkom.

Wat vinden wij belangrijk?
- je bent (bijna) afgestudeerd als kandidaat-notaris of je bent opgeleid als notarisklerk op het gebied van OG en/of ondernemingsrecht;
- je communiceert helder, zowel schriftelijk als mondeling;
- je bent zorgvuldig en oplossingsgericht;
- je wilt en kunt veel leren in een korte tijd, waarbij je zult samenwerken met een ervaren (kandidaat-)notaris op het gebied van ondernemingsrecht of registergoed;
- je wilt fulltime of minimaal 32 uur werken.

Ons kantoor

Ons kantoor is een notariskantoor met een gevarieerde algemene praktijk. Naast het reguliere werk komen op alle rechtsgebieden regelmatig complexe en bijzondere zaken voor.

Ons kantoor bestaat uit 1 notaris, 3 kandidaat-notarissen en 4 notarieel medewerksters. De sfeer is open, informeel, ongedwongen en sociaal-betrokken. Er is op ons kantoor geen sprake van een overwerkcultuur.

Aansluiting bij Netwerk Notarissen
Ons kantoor is aangesloten bij de notariële samenwerkingsorganisatie Netwerk Notarissen. De aansluiting bij Netwerk Notarissen stelt ons in staat onze diensten en werkzaamheden op een hoog niveau te leveren en om onze juridische kennis up-to-date te houden. Wij hechten er dan ook veel belang aan dat jij bereid bent om actief mee te doen aan de door Netwerk Notarissen georganiseerde activiteiten en cursussen.

Geïnteresseerd?
Heb je belangstelling, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Stuur je motivatiebrief en CV naar Jacoline van der Linden via: j.vdlinden@fftn.nl. Tevens kan je informatie inwinnen over de vacatures en over ons kantoor bij onze kandidaat-notarissen Jacoline van der Linden en Frank Vroom via 0297-288086.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.


FFT Notarissen

handelsregisternr: 63267780
btw nr: 8551.61.681.B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:15 uur
Dinsdag08:30 - 17:15 uur
Woensdag08:30 - 17:15 uur
Donderdag08:30 - 17:15 uur
Vrijdag08:30 - 17:15 uur

Bezoekadres

Bozenhoven 115
3641 AD Mijdrecht