Vacature

FFT Notarissen zoekt:

Medior / senior kandidaat- notaris Onroerend Goed 80 - 100%

Ben je op zoek naar een uitdagende functie als kandidaat-notaris met veel vrijheid maar ook met verantwoordelijkheid dan is dit wellicht jouw droombaan!

Als je (bijna) waarnemingsbevoegd bent en toe bent aan jouw volgende loopbaanstap bij een interessant, leuk en kwalitatief hoogstaand notariskantoor dan komen wij graag met jou in contact.

Als je waarnemingsbevoegd bent zul je in de gelegenheid gesteld worden met regelmaat waar te nemen maar dit wordt in overleg bepaald, rekening houdend met jouw wensen. 

Jouw werkzaamheden bestaan uit het maken en controleren van OG akten en daarnaast stuur je de OG afdeling aan. De uitdaging zit onder meer in het bijzondere OG zoals kleine bouwplannen en bedrijfspanden. Je onderhoudt hiervoor ook de contacten met de makelaars en andere externe contactpersonen. Mocht je ook interesse hebben in het Ondernemingsrecht dan liggen op dat rechtsgebied ook kansen voor je. Als je eventueel opvolgingsambitie hebt dan zijn hier ook mogelijkheden voor.

Je hebt zicht op de werkprocessen en neemt initiatief als je kansen ziet voor verbetering. Je werkt nauw samen met ervaren medewerkers. De notarissen vinden het belangrijk om de cliënt van een goed advies te voorzien en ruim de tijd te nemen om erachter te komen waar de cliënt behoefte aan heeft.

Je bent praktisch ingesteld, neemt initiatief, je bent contactueel en communicatief vaardig en haalt energie uit de omgang met collega's en cliënten. Naar buiten toe voel je aan hoe jij je het beste kunt opstellen naar de verschillende cliënten toe. De beide notarissen zijn toegankelijk en zijn bereid om te sparren over inhoudelijke zaken.

Kortom: een uitdagende functie voor een enthousiaste en gemotiveerde kandidaat-notaris. Op het kantoor werken 1 notaris en 2 kandidaat-notarissen (waarvan één kandidaat op korte termijn benoemd zal worden) en in totaal 6 medewerkers. De sfeer onderling tussen de collega's is laagdrempelig en informeel. Niet onbelangrijk: er is geen overwerkcultuur, de notarissen stimuleren om jouw kennis up-to-date te houden en faciliteren dit ook door opleidingen e.d. te bekostigen. De notarissen zijn empathisch en geïnteresseerd in jou als persoon en zijn zich ervan bewust dat hun aandacht en beschikbaarheid van belang zijn voor het welzijn van de medewerkers.

Thuiswerken is (beperkt) mogelijk. Wil je een keer een dag meedraaien om dit te ervaren dan ben je welkom!

Meer info?    Geïnteresseerd? 

Van belangstellenden ontvangen we graag zo spoedig mogelijk een CV met motivatie, welke verzonden kan worden naar Arjen Fanoy, bij wie je tevens informatie kunt inwinnen via 0297-288086. 

Bezoekadres: Bozenhoven 115 te Mijdrecht

E-mail: [email protected] met cc naar [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.    FFT Notarissen

handelsregisternr: 63267780
btw nr: 8551.61.681.B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:15 uur
Dinsdag08:30 - 17:15 uur
Woensdag08:30 - 17:15 uur
Donderdag08:30 - 17:15 uur
Vrijdag08:30 - 17:15 uur

Bezoekadres

Bozenhoven 115
3641 AD Mijdrecht