Vacature voor een secretarieel medewerker onroerend goed in Vught

Vacature voor een secretarieel medewerker onroerend goed in Vught

Vacature voor een secretarieel medewerker onroerend goed in Vught

26 oktober 2023

Wil jij het aanspreekpunt voor cliënten, makelaars en financiële instanties zijn? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij OWK Notarissen in Vught. Dit kantoor zoekt namelijk een secretarieel medewerker voor de onroerend goed praktijk.

De OWK Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ervaren medewerkers in het notariaat veel heeft te bieden. De bij Netwerk Notarissen aangesloten kantoren hebben kwaliteit in een hoog vaandel staan. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je ook van andere professionals uit het hele land. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren en verder helpen.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij OWK Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van OWK Notarissen. Of neem contact op met Joris van Waveren of Roger Oomens via telefoonnummer 073-658 90 20 of via e-mail [email protected] of [email protected].

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp