Vacature voor een notarieel medewerker of notarisklerk in Hilvarenbeek

Vacature voor een notarieel medewerker of notarisklerk in Hilvarenbeek

Vacature voor een notarieel medewerker of notarisklerk in Hilvarenbeek

24 januari 2024

Ben jij die warme persoonlijkheid, een mensen-mens met kennis van zaken? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Notariskantoor Inge Arts. Dit kantoor zoekt namelijk een vriendelijke notarieel medewerk(st)er of notarisklerk onroerend goed.

Notariskantoor Inge Arts is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Notariskantoor Inge Arts? Kijk voor meer informatie op de website van Notariskantoor Inge Arts. Of neem contact op met Inge Arts via [email protected]

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp