Vacature voor een notarieel medewerker/notarisklerk in Delft

Vacature voor een notarieel medewerker/notarisklerk in Delft

Vacature voor een notarieel medewerker/notarisklerk in Delft

1 februari 2024

Ben jij een enthousiaste notarieel medewerker of notarisklerk? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Westvest Notarissen. Dit kantoor zoekt namelijk een nieuwe collega op het gebied van personen- en familierecht

Westvest Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Westvest Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Westvest Notarissen. Of neem contact op met Channâh van der Meulen of Gerdien Loof op 015 – 2191999.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp