Vacature voor een klerk/HBO-jurist/kandidaat-notaris in Hellendoorn

Vacature voor een klerk/HBO-jurist/kandidaat-notaris in Hellendoorn

Vacature voor een klerk/HBO-jurist/kandidaat-notaris in Hellendoorn

9 juni 2023

Zou je in de gemeente Hellendoorn willen komen werken? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Notariskantoor Oude Engberink met vestigingen in Hellendoorn en Nijverdal. Dit kantoor zoekt namelijk iemand die een klerk/HBO-jurist/kandidaat-notaris.

Notariskantoor Oude Engberink is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Notariskantoor Oude Engberink? Kijk voor meer informatie op de website van Notariskantoor Oude Engberink. Of neem contact op met Erik Oude Engberink of Marieke Oude Engberink-Overbeek via telefoonnummer 0548-617555. 

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp