Vacature voor een kandidaat-notaris of notarisklerk in Woerden

Vacature voor een kandidaat-notaris of notarisklerk in Woerden

Vacature voor een kandidaat-notaris of notarisklerk in Woerden

29 november 2023

Ben je op zoek naar een baan van 9 tot 5 met opleidingsmogelijkheden van Netwerk Notarissen op een super gezellig, divers en toegankelijk notariskantoor? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Westdam Netwerk Notarissen in Woerden. Dit kantoor zoekt namelijk een kandidaat-notaris of notarisklerk.

Westdam Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Westdam Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Westdam Netwerk Notarissen. Of neem contact op met Brigit Colaris-van der Ven via 0348 - 41 29 41. 

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp