Welkom bij Westdam Netwerk Notarissen. Dé Netwerknotaris in Woerden. 

Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. We kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt, of de volledige afwikkeling van een nalatenschap voor je regelen. Ook voor andere zaken zoals het maken van een levenstestament (volmacht) ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees verder...

Bij Westdam Netwerk Notarissen werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Woerden.

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kun je bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van Westdam Netwerk Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

13 juli 2018

Werken op een modern en energiek notariskantoor in een professioneel team?

Westdam Netwerk Notarissen is op zoek naar een kandidaat-notaris met afgeronde beroepsopleiding. 

Wij zoeken een kandidaat:

  • die flexibel en stressbestendig is;
  • uitdagingen aan wil gaan;
  • algemene notariële kennis heeft.

Wij bieden:

  • kansen op elk notarieel rechtsgebied;
  • een professioneel team.

Het team van Westdam Netwerk Notarissen bestaat uit twee notarissen, drie waarnemingsbevoegde kandidaat-notarissen, twee HBO juristen, twee notarisklerken, een controller en acht notarieel medewerksters.  

Je sollicitatie met CV ontvangen wij graag per e-mail: ottens@westdam.nl. 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met mr Tamara Ottens op telefoonnummer 0348-412941. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

18 juni 2018

Gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten

Westdam Netwerk Notarissen in Woerden is gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten.

Onderstaand tref je een overzicht aan met lopende nieuwbouwprojecten en nieuwbouwprojecten die door ons kantoor zijn afgewikkeld.

Lopende nieuwbouwprojecten:

- Defensie-Eiland (Woerden)

- De Wasserij, Defensie-Eiland (Woerden)

- De Plantage fase II (Leusden)

- Markthof (Bodegraven)

- Vrijeveld (Bodegraven)

- Langshaven (Wijk bij Duurstede)

- De Boogaard (Numansdorp)

- Kavels Numansdorp

- Kavels Waterrijk Woerden

- De Velden (Langeraar)

- De Enk (Barneveld)

- ’t Pakhuis (Woerden)

Voorbeelden van gedane nieuwbouwprojecten:

- Woerden Centraal (Woerden)

- Poort van Breukelen (Breukelen)

- Raadhuisstraat (Waspik)

- De Lommer (Numansdorp)

- Havenmeester (Numansdorp)

- In de Roos (Numansdorp)

- Haag & Hof (Houten)

- Burg. Moonshof (Raamsdonk)

- Lindeweyde (Linschoten)

- Waterveste (Bergen op Zoom)

- Baarnsche Dijk (Baarn)

- Vinkeveld (Vinkeveen)

- Kavels Kamerik

- Molenerf (Raamsdonk)

- Vosdonk (Etten-leur)

- Villa Berlage (Woerden)

- De Hazelaar & Meidoornhofjes (Woerden)

- Kallahof (Woerden)

- De Heeren van Woerden (Woerden)

- Biezenhof - Waterrijk (Woerden)

- De 7 Gevels (Woerden)

- Singelkwartier (Woerden)

- De Florijn - Zegveld (Woerden)

- Bij de Watertoren (Woerden)

- Parc Voorvliet (Linschoten)

- De Harmonie (Oosterhout)

- Rijnhoek Veste (Bodegraven)

- Bij de Vaart (Vinkeveen)

- Nieuwe Symphonie (Nieuwegein)

- MOH Lansingerland

- Berkel en Rodenrijs (Lansingerland)

22 januari 2018

Samen Verder

Wat u kunt vastleggen bij samenwonen, trouwen of geregistreerd partnerschap Op een dag weet je het zeker: wij horen bij elkaar! Trouwen, een geregistreerd partnerschap of samenwonen, hoe gaat het nu verder? Welke keuze het wordt, maakt nogal wat uit voor de manier waarop de wet het een en ander geregeld heeft. Dat geldt niet alleen voor de situatie op dit moment, maar zeker ook als er iets in het leven verandert. Bijvoorbeeld door de aankoop van een huis, als er kinderen komen of als een van de twee een onderneming start. Sluit de gekozen relatievorm daar goed op aan? Of is het handig om extra zaken zelf te regelen met huwelijkse voorwaarden, partnerschaps­voorwaarden of een samenlevings­overeenkomst?

Op deze website staan verschillende mogelijkheden om een gerichte keuze te kunnen maken: https://www2.notaris.nl/samen-verder

notaris.nl is een website van de KNB

nieuws van netwerk notarissen

15 augustus 2018nieuws

Hoe werkt het als je zelf een goed doel wilt oppakken? #maandvanhetsamendoen

Als jij en een aantal anderen geld willen ophalen voor een lokaal goed doel dan loop je tegen verschillende zaken aan. Je hebt een vorm nodig om het en een...

lees verder >
12 oktober 2015nieuws

Exclusief bij je Netwerknotaris: Een socialemediaclausule© in je huwelijkse voorwaarden.

Huwelijkse voorwaarden zijn een waardevolle houvast tijdens je huwelijk, maar ook als je gaat scheiden. Je wilt dan het liefst probleemloos uit elkaar, in het echte leven, maar ook online....

lees verder >
9 augustus 2018nieuws

Meer mensen in donorregister, maar meer nee-zeggers

Het CBS heeft vandaag cijfers gepubliceerd over het donorregister. Het aantal personen dat zich in het register heeft laten registreren is gestegen. Het aantal personen dat expliciet geen toestemming tot...

lees verder >
mr Brigit G.T.J. Colaris-van der VenNotaris
Ik ben all-round notaris. Ik kijk ook met je mee naar de fiscale kant van jouw zaak. Verder ben ik specialist op het gebied van bedrijfsoverdrachten, fusies en splitsingen. Ook heb ik veel ervaring met nieuwbouwprojecten.
mr Tamara D. OttensNotaris
Mijn specialisatie is personen- en familierecht en estate planning. Ik weet alles over het opstellen van huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomsten, testamenten en levenstestamenten en over het verdelen van een woning na verbreking van een relatie. Verder ben ik specialist in het afwikkelen van nalatenschappen. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
mr Jeroen van BrummelenKandidaat-notaris
Mijn specialisatie is ondernemingsrecht en onroerend goed recht. Ik weet alles over de overdracht van woningen en bedrijfspanden, splitsen in appartementsrechten en bijzondere vastgoedtransacties. Daarnaast kun je bij mij terecht voor het oprichten van een BV, vereniging of stichting, certificering van aandelen of een statutenwijziging. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
mr Marriëlle van SchaikKandidaat-notaris
Ik ben mr. Marriëlle van Schaik, kandidaat-notaris bij Westdam Netwerk Notarissen in Woerden op de afdeling Familiepraktijk & Estate Planning. Je kunt bij mij terecht met al je vragen over huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomsten, testamenten, levenstestamenten, de afwikkeling van een nalatenschap, het doen van schenkingen en alle andere familiezaken.
mr Mariska Baas-KoopmanKandidaat-notaris
baas@westdam.nl
0348-412941
Mijn specialisatie is onroerend goed recht en met name nieuwbouwprojecten. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
Leonie MeskerJurist
Ik ben Leonie Mesker, HBO jurist bij Westdam Netwerk Notarissen in Woerden op de afdeling Familiepraktijk & Estate Planning. Je kunt bij mij terecht voor het inplannen van afspraken en voor informatie over huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomsten, testamenten, levenstestamenten, de afwikkeling van een nalatenschap, het doen van schenkingen en alle andere familiezaken.
Marion Langerveld-SpelbosNotarisklerk
Ik ben Marion Langerveld, notarisklerk bij Westdam Netwerk Notarissen in Woerden. Mijn specialisatie is onroerend goed recht, zowel bestaande woningen als nieuwbouw. Heb je vragen over de overdracht van een woning of over een hypotheek, dan help ik je graag.
Paul Mathijsen Notarisklerk
Ik ben Paul Mathijsen, notarisklerk bij Westdam Netwerk Notarissen in Woerden. Mijn specialisatie is onroerend goed recht, zowel bestaande woningen als nieuwbouw. Heb je vragen over de overdracht van een woning of over een hypotheek, dan help ik je graag.
Jeanette VerhoefController/boekhouder
Ik ben Jeanette Verhoef, controller bij Westdam Netwerk Notarissen in Woerden. Mijn taak is het verzorgen van de financiële administratie en boekhouding van het kantoor. Heb je vragen over een te betalen of een te ontvangen bedrag dan help ik je graag.
Denise van Leeuwen-WilbrinkDirectiesecretaresse
Ik ben Denise van Leeuwen, secretaresse bij Westdam Netwerk Notarissen in Woerden op de afdeling Familiepraktijk en Estate planning. Heb je een vraag over bijvoorbeeld een verklaring van erfrecht, de afwikkeling van een nalatenschap, het verdelen van een woning na verbreking van een relatie of andere familiezaken zoals een samenlevingsovereenkomst en testament? Of wil je een afspraak maken op ons kantoor? Ik help je graag.
Anita BolkNotarieel medewerker
bolk@westdam.nl
0348-412941
Ik ben Anita Bolk, secretaresse bij Westdam Netwerk Notarissen in Woerden op de afdeling ondernemingsrecht. Heb je algemene vragen over het oprichten van een BV, vereniging of stichting, dan help ik je graag.
Helma de Jager-MartensNotarieel medewerker
Ik ben Helma de Jager, notarieel medewerker bij Westdam Netwerk Notarissen in Woerden op de afdeling onroerend goed (bestaande bouw). Wil je een afspraak maken of heb je een algemene vraag over de overdracht van een woning of een hypotheek, dan help ik je graag.
Shirley SpronkNotarieel medewerker
Ik ben Shirley Spronk, notarieel medewerker bij Westdam Netwerk Notarissen in Woerden op de afdeling onroerend goed (bestaande bouw). Wil je een afspraak maken of heb je een algemene vraag over de overdracht van een woning of een hypotheek, dan help ik je graag.
Tamara NussyNotarieel medewerker
nussy@westdam.nl
0348-412941
Ik ben Tamara Nussy, notarieel medewerker bij Westdam Netwerk Notarissen in Woerden op de afdeling onroerend goed (bestaande bouw). Wil je een afspraak maken of heb je een algemene vraag over de overdracht van een woning of een hypotheek, dan help ik je graag.
Fleur VerkleijReceptioniste/secretaresse
Ik ben Fleur Verkleij, receptioniste/secretaresse bij Westdam Netwerk Notarissen in Woerden.

Westdam Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 55310605
btw nr: 851650764B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur

Bezoekadres

Westdam 3c
3441 GA Woerden

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.