Vacature voor een kandidaat-notaris in Veenendaal

Vacature voor een kandidaat-notaris in Veenendaal

Vacature voor een kandidaat-notaris in Veenendaal

9 juni 2023

Ben je proactief, nauwkeurig en klantgericht? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Ottens Vallei Notaris in Veenendaal. Dit kantoor zoekt namelijk een kandidaat-notaris met affiniteit en interesse in het onroerend goedrecht, of de ambitie tot specialisatie hierin.

Ottens Vallei Notaris is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Ottens Vallei Notaris? Kijk voor meer informatie op de website van Ottens Vallei Notaris. Of neem contact op met Dion van der Laan via [email protected]

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp