Ottens Vallei Notaris: een begrip in Veenendaal

Ottens Vallei Notaris is er voor u. Op ieder belangrijk moment in uw leven. Wanneer u een huis gaat kopen, wanneer u toch dat bedrijf gaat oprichten, waar u altijd al van gedroomd had. Ottens Vallei Notaris staat voor u klaar bij het opstellen van uw testament en bij het afhandelen van de zaken rondom de erfenis. We zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk belasting bespaart op uw erfenis. En speciaal voor ICT bedrijven zijn wij dé ICT notaris voor het deponeren van uw softwarerechten.

Al meer dan twintig jaar staat u bij Ottens Vallei Notaris op de eerste plaats. Met onze onuitputtelijke kennis, in combinatie met open- en eerlijkheid, prijzen zonder verrassingen achteraf en onze unieke manier om al uw zaken en wensen digitaal tegen de laagste tarieven te regelen via de digitale notaris.
Niet voor niets hebben wij met een 8,7 al jarenlang de hoogste klanttevredenheid in Veenendaal!
Ottens Vallei Notaris

nieuws van het notariskantoor

9 juni 2023

We zoeken een nieuwe collega!

Ben jij proactief, nauwkeurig en klantgericht? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken per direct een kandidaat-notaris met affiniteit en interesse in het onroerend goedrecht, of de ambitie tot specialisatie hierin. Ook interesse in personen- en familierecht? Dit is bespreekbaar.

Ottens Vallei Notaris is een allround notariskantoor in het centrum van Veenendaal en wij maken deel uit van Netwerk Notarissen. Ons team bestaat uit zestien medewerkers, waaronder een notaris en drie kandidaat-notarissen.

Wat ga je doen?

Om onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn, werk je nauw samen met collega’s binnen je eigen team. Je bent betrokken bij diverse transacties en denkt actief mee met onze cliënten. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van werkzaamheden verband houdend met de aan- en verkoop van onroerend goed en alles wat daarbij komt kijken. Je begeleidt de verkoper en/of koper bij diverse procedures, zoals het overdragen van een woning of een bedrijfspand, maar ook het vestigen van erfdienstbaarheden. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de afspraken formeel worden vastgelegd. Hiervoor heb je naast klantcontact ook veel contact met andere betrokken partijen, zoals makelaars, adviseurs en banken.

Wat bieden wij?

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en worden bepaald op basis van kennis en ervaring.

Woon je wat verder weg? Wij bieden je een reiskostenvergoeding.

Groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk. Opleidingen, cursussen en trainingen zijn daarom altijd beschikbaar.

Interesse gewekt? Stuur je CV en motivatie naar Dion van der Laan ([email protected]).

Studeer je binnenkort af, dan nodigen wij jou ook uit om op de vacature te reageren!

nieuws van netwerk notarissen

3 juni 2024nieuws

In de Margriet: Hoe voorkom ik dat vaders geld en spullen naar zijn jonge vrouw gaan?

In de Margriet geven drie experts op het gebied van erfrecht advies aan lezers.  Deze week geeft Lucienne van der Geld, directeur van Netwerk Notarissen, antwoord op de vraag: Hoe...

lees verder >
17 mei 2024nieuws

Deze week in EW magazine: het levenstestament

EW Magazine (voorheen Elseviers Weekblad)  besteedt deze week aandacht aan het levenstestament. Aan het artikel 'Bij leven en minder welzijn' werkte Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen mee.  In...

lees verder >
7 mei 2024nieuws

In de Margriet: hoe voorkom je ruzie om de erfenis?

De afwikkeling van een erfenis kan tot hoog oplopende emoties en zelfs familieruzies leiden. In de Margriet vertellen drie experts op het gebied van erfrecht over een kwestie die hen...

lees verder >

De heer mr. J. van Heteren (Hans)

notaris

De heer mr. J. van Heteren (Hans)
Mijn notariële kennis steunt op een brede basis, waarbij ik mij met alle notariële werkterreinen heb bezig gehouden. Mijn hart ligt echter bij het personen- en familierecht. Van het opstellen van een samenlevingscontract tot het afwikkelen van een internationale erfenis, iedere opdracht kent zijn unieke uitdagingen en steeds kun je weer verrast worden. Ik geloof in een heldere voorlichting in duidelijke taal. Immers, de gemaakte afspraken zijn er voor u en niet voor mij!

De heer mr. V.L. Boudewijnse (Vincent)

Kandidaat-notaris

De heer mr. V.L. Boudewijnse (Vincent)

de heer mr. J.H. de Kock (Jeffrey)

Kandidaat-notaris

de heer mr. J.H. de Kock (Jeffrey)

De heer mr. E.N. Nefkens (Erwin)

Kandidaat-notaris

De heer mr. E.N. Nefkens (Erwin)

Ottens Vallei Notaris

handelsregisternr: 30127772
btw nr: NL809586113B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur

Bezoekadres

Kerkewijk 53
3901 EC Veenendaal