Vacature voor een kandidaat-notaris in Hof van Twente

Vacature voor een kandidaat-notaris in Hof van Twente

Vacature voor een kandidaat-notaris in Hof van Twente

12 juni 2023

Wil jij je graag als kandidaat-notaris verder ontwikkelen op een ander kantoor in een prettige werkomgeving? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Rouwenhorst Netwerk Notarissen in de gemeente Hof van Twente. Dit kantoor zoekt namelijk een kandidaat-notaris, bij voorkeur gespecialiseerd in de familierechtpraktijk en/of vastgoed én affiniteit met de algemene notariële rechtspraktijk.

Rouwenhorst Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Rouwenhorst Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Rouwenhorst Netwerk Notarissen. Of neem contact op met Gerrit Rouwenhorst via 074 376 25 05.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp