ONZE DIENSTVERLENING

• Wij staan klaar om de belangrijke momenten in uw leven goed te regelen.

• Wij geven een gedegen juridisch advies en ondersteunen u bij het maken van keuzes én zorgen er voor dat deze juridisch juist worden vastgelegd. 

U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR

alle notariële en fiscale werkzaamheden op het gebied van: 

• Kopen en verkopen huis  • Afwikkeling nalatenschappen  • Ondernemingsrecht  • Erfpacht  • Huwelijkse voorwaarden  • Testamenten  • Samenwonen  •   Agrarische zaken   • Scheiden   • Juridisch advies •

Rouwenhorst Netwerk Notarissen

nieuws van het notariskantoor

16 juni 2022

openingstijden en telefonische bereikbaarheid

Geachte cliënt,

door de enorm drukke werkzaamheden op ons kantoor hebben we onze bereikbaarheid en werkwijze tijdelijk wat aan moeten passen, om zo toch al onze cliënten zo goed mogelijk onze diensten te kunnen aanbieden.

Ook ons kantoor zoekt nog een notarieel jurist en ondersteunend personeel voor onze groeiende werkzaamheden. 

Wat zijn de aanpassingen:

  • we zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur. We zijn dan beter in staat om 's-middags in alle rust aan uw dossier te werken.
  • mail ons svp niet om u te terug te bellen, maar probeer het 's-morgens of de andere ochtend gewoon nog een keer.
  • ons kantoor is voor afspraken open van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 en van 13.30 uur tot 17.00 uur. 
  • houdt rekening met langere doorlooptijden en dat het wat langer duurt voordat u een afspraak heeft (uitzonderingen daargelaten).
  • besprekingen en passeren van akten alleen op afspraak.

We hopen op uw begrip en medewerking.
30 april 2022

nieuwe medewerkster

Vanaf 1 mei a.s. mogen we een nieuwe medewerkster verwelkomen op ons kantoor.

Tonnie Noltes komt dan ons team versterken.

Zij heeft hiervoor op het notariskantoor Bracht te Goor gewerkt en gaat nu voor ons haar werkzaamheden voortzetten op het gebied van het onroerend goed, in al haar facetten.

Met haar ruime ervaring op het gebied van de overdracht van woningen en bedrijfspanden, hypotheekvestigingen, erfpacht- en opstalrechten, kavelruil, landgoederen en appartementensplitsingen zal ze zeker een aanwinst voor ons kantoor zijn en natuurlijk ook voor onze cliënten.

Haar contactgegevens:

tel. algemeen: 074 376 25 05

mail: tn@rouwenhorstnotarissen.nl

14 april 2022

Corona update april 2022

Hoewel voor velen corona een gepasseerd station is, hanteren we op kantoor toch nog een aantal maatregelen. 

Voor u en voor onze veiligheid.

Vandaar:

  • Alleen bezoek op afspraak.
  • Kom alleen naar ons kantoor als u géén corona gerelateerde klachten heeft, zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.  Als u niet naar ons kunt of wilt komen, zoeken we met u naar een oplossing om de dienstverlening door te laten gaan. Besprekingen kunnen bijvoorbeeld ook via telefoon of andere communicatiemiddelen plaatsvinden en in bepaalde gevallen is ondertekening van een akte per volmacht mogelijk.
  • Alle mogelijke hygiënemaatregelen zijn en worden genomen op ons kantoor. We geven geen handen en bewaren een veilige afstand.  We reserveren ruim tijd tussen de afspraken.
  • Wilt u geen andere personen meenemen dan die noodzakelijk zijn voor de afspraak. 
  • Voor een bespreking in beginsel maximaal twee personen op bezoek.

We zijn nog steeds voorzichtig omdat we veel contacten op een dag hebben en we u en onszelf niet onnodig aan het virus willen blootstellen. 

Wij voelen ons verantwoordelijk richting u en onze andere cliënten.

nieuws van netwerk notarissen

28 november 2022nieuws

Wie mag wat online delen als jij dood bent?

Wat gebeurt er met jouw sociale media als je er niet meer bent? En mogen familieleden en vrienden foto's van jou online delen als jij bent overleden? In het jeugdprogramma...

lees verder >
20 september 2022nieuws

Prinsjesdag 2022: dit zijn de belastingplannen voor 2023

Vandaag is het Prinsjesdag. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2023 zijn gepresenteerd. Hieronder worden een aantal belangrijke plannen voor je uitgelicht. Omdat de plannen nog...

lees verder >
20 september 2022nieuws

Bedrijfsopvolgingsregeling enerzijds te streng, anderzijds kan het ook soberder

Er is politiek veel te doen over de bedrijfsopvolgingsregeling, deze regeling biedt onder meer belastingvoordelen voor de bedrijfsopvolger die een onderneming geschonken krijgt of erft. Professionals die ermee werken vinden...

lees verder >

Mr. G.F. (Gerrit) Rouwenhorst

Notaris

Mr. G.F. (Gerrit) Rouwenhorst
Mr. G.F. (Gerrit) Rouwenhorst
Ik ben vanaf 2009 notaris in Delden. Mijn specialisaties zijn het ondernemingsrecht (fusie, splitsing, aandelenoverdracht, uitgifte aandelen, oprichting BV of NV, bedrijfsoverdrachten MKB of agrarisch) en het volledig regelen van een scheiding bij gehuwden en samenwoners. Maar ik help u ook graag bij andere notariële zaken op het gebied van familierecht en overdracht onroerende zaken (woningen en bedrijfspanden).

Mr E.L. (Ellen) Kuipers

kandidaat-notaris

Mr E.L. (Ellen) Kuipers
Mr E.L. (Ellen) Kuipers
Sinds 2001 ben ik werkzaam als kandidaat-notaris, in september 2020 heb ik de overstap gemaakt naar Rouwenhorst & Rouwenhorst Notarissen, thans Rouwenhorst Netwerk Notarissen. Als kandidaat-notaris behandel ik (complexe) dossiers, voer besprekingen en neem waar voor de notaris bij diens afwezigheid. Ik help u graag met uw vragen over met name onroerend goed en personen- en familierecht of andere notariële zaken.

Mr. B.J.M. (Bas) Bongers

kandidaat-notaris

Mr. B.J.M. (Bas) Bongers
Mr. B.J.M. (Bas) Bongers
Sinds november 2022 werk ik als kandidaat-notaris bij Rouwenhorst Netwerk Notarissen. Na mijn afstuderen in 2015 heb ik mij gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Uiteraard ook in combinatie met het familierecht en onroerend goed. Ik help u daarom graag bij zowel particuliere als zakelijke dossiers van begin tot eind.

mw T.H. (Tonnie) Noltes

Notarisklerk

mw T.H. (Tonnie) Noltes
Vanaf 1 mei 2022 ben ik werkzaam in Delden als notarieel medewerker. Al ruime tijd werk ik in het Notariaat op het gebied van het onroerend goed, in al haar facetten. Zowel particulier als zakelijk, op agrarisch gebied, kavelruil of landgoed, erfpacht- en/of opstalrechten.

mw A. (Betsie) Keuper

Notarieel medewerkster

mw A. (Betsie) Keuper
Ik ben Betsie Keuper en ik verzorg zelfstandig alle zaken rondom de overdracht van woningen en bedrijfspanden en de hypotheekvestiging. Maar ik help u ook graag bij andere notariële zaken. Daarnaast verzorg ik een deel van de financiële administratie.

mw J.A. (Saskia) Pardijs

Notarieel medewerkster

mw J.A. (Saskia) Pardijs
Ik ben Saskia Pardijs en werk sedert april 2021 in Delden. Ik verzorg zelfstandig alle zaken rondom de overdracht van woningen en bedrijfspanden en de hypotheekvestiging, de verwerking van schenkingsaangiften en het doorhalen van hypotheekrechten bij het kadaster. Maar ik help u ook graag bij andere notariële zaken.

mw J.H. ( Ans) van Munster

notarieel medewerkster

mw J.H. ( Ans) van Munster
Ik werk vanaf 1 juli in Delden als notarieel medewerkster (parttime, woensdag tot en met vrijdag) en verzorg werkzaamheden op het gebied van hypotheekakten en de financiele administratie en ondersteun mijn collega's in al hun werkzaamheden.

mw M.G.M. (Monique) Leferink

Secretaresse

mw M.G.M. (Monique) Leferink
Ik ben Monique Leferink en ik verzorg het eerste contact met u en ben uw gastvrouw. Verder houd ik mij bezig met alle familiezaken en het bijhouden van het protocol en verzorg alle organisatorische zaken van het kantoor.

Rouwenhorst Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 80968465
btw nr: NL861871741B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Kantoor gesloten op: - Goede Vrijdag en 2de Paasdag - Koningsdag - Hemelvaartsdag en de vrijdag er na - 2de Pinksterdag, Kerstdagen

Bezoekadres

Langestraat 67
7491 AB Delden

Postadres

Postbus 39
7490 AA Delden

vraag stellenprijs opvragen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.