Vacature voor een financieel medewerker in 's-Heerenberg

Vacature voor een financieel medewerker in 's-Heerenberg

Vacature voor een financieel medewerker in 's-Heerenberg

20 maart 2024

Ben jij een gedreven financieel medewerker met een passie voor efficiëntie en digitale processen? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen in 's-Heerenberg. Dit kantoor zoekt namelijk een financieel medewerker. 

Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ervaren medewerkers in het notariaat veel heeft te bieden. De bij Netwerk Notarissen aangesloten kantoren hebben kwaliteit in een hoog vaandel staan. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je ook van andere professionals uit het hele land. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren en verder helpen.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen. Of neem contact op met Jorrit Schotsman via telefoonnummer 0314 662 045.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp