Vacatures voor kandidaat-notarissen in 's-Heerenberg

Vacatures voor kandidaat-notarissen in 's-Heerenberg

Vacatures voor kandidaat-notarissen in 's-Heerenberg

20 maart 2024

Ben jij een kandidaat-notaris en op zoek naar een volgende stap in je carrière? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen in 's-Heerenberg. Dit kantoor zoekt namelijk een kandidaat-notaris onroerend goed en een kandidaat-notaris personen- en familierecht.

Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen. Of neem contact op met Jorrit Schotsman via 0314 662 045.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp