Waalstroomheeft meerdere kantoren

Welkom bij Waalstroom Notarissen & Adviseurs. Dé Netwerknotaris in Beuningen en Druten.

Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor u klaar om de belangrijkste momenten in uw leven goed te regelen. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld van dienst zijn bij de aankoop van uw huis, het regelen van uw samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden of testament, de afwikkeling van een nalatenschap, het starten van een onderneming en nog veel meer. Dat maakt ons advies tot maatwerk.

Wil je een offerte opvragen? Klik dan op deze link.

Onze filosofie?

Wij willen u écht leren kennen. En een hechte en langdurige band met u opbouwen. Dat doen we door gewone mensentaal te spreken en te luisteren naar uw verhaal. Met deze persoonlijke benadering adviseren en begeleiden wij onze klanten "een leven lang". Daarom noemen wij ons de familienotaris. 

Lees verder...

Daarnaast moet u natuurlijk kunnen rekenen op onze deskundigheid. Ons kantoor is aangesloten bij Netwerk Notarissen, een landelijk samenwerkingsverband van ruim 160 kantoren. Netwerk Notarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar. Op die manier houden wij onze vakkennis op hoog niveau. 

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

13 september 2021

Kantoren Beuningen en Druten op donderdag 16 september 2021 gesloten

Op donderdag 16 september is ons kantoor vanwege een medewerkersdag de gehele dag gesloten. We staan u graag weer te woord vanaf vrijdag 17 september.

In dringende gevallen kunt u contact opnemen via het telefoonnummer (06) 52 03 84 87 mr. P.M.M. Bisschop of via (06) 42 93 17 01 mr. A.T.M. Lohman.


29 maart 2021

Vrijdag 2 april en maandag 5 april gesloten i.v.m. Pasen

Wegens de Pasen is ons kantoor op vrijdag 2 april en maandag 5 april gesloten.

Dinsdag 6 april bent u weer van harte welkom bij ons op kantoor!

21 december 2020

Donderdag 24 en 31 december géén avondopenstelling i.v.m. de feestdagen

Wegens de feestdagen komen de wekelijkse avondopenstellingen op donderdag 24 en 31 december eenmalig te vervallen. Ons kantoor is deze dagen geopend tot 15:00 uur.

Wij wensen u hele fijne feestdagen en in alle opzichten een goed 2021!

nieuws van netwerk notarissen

2 september 2021nieuws

In EditieNL: 'Denk alvast na over je uitvaart'

In EditieNL van gisteravond werd de afscheidsbrief die Peter R. de Vries voor zijn kinderen heeft geschreven besproken met Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen. In de brief staat...

lees verder >
12 augustus 2021nieuws

Uit de woonspecial van RADAR+: Geld & Stenen

In de woonspecial van RADAR+ geeft Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen antwoord op vier vragen over de financiële mogelijkheden en onmogelijkheden die het bezit van een huis met...

lees verder >
23 juli 2021nieuws

Belastingvrij schenken voor de eigen woning onder de loep

Iedere Nederlander kan ruim 100.000 euro belastingvrij schenken aan een ander. Degene die de schenking krijgt, de begunstigde, moet dit bedrag in een eigen woning steken. Bijvoorbeeld door er een...

lees verder >
De heer mr. P.M.M. Bisschop (Pieter)Notaris
Ik ben Pieter Bisschop, netwerknotaris bij Waalstroom Notarissen & Adviseurs in Druten. Mijn specialisatie is de Algemene praktijk. Ik weet alles over Familierecht, Ondernemingsrecht en Onroerend goed.
Mevrouw mr. S. Bisschop-Amsing (Saskia)Kandidaat-notaris
Ik ben Saskia Bisschop-Amsing. Ik heb mijn studie notarieel recht gedaan in Groningen. Ik ben sinds 2007 verbonden aan Waalstroom Notarissen en Adviseurs. Ik ben voornamelijk werkzaam op de afdeling familierecht. U kunt al uw vragen over bijvoorbeeld uw testament of huwelijksvoorwaarden aan mij voorleggen.
Mevrouw mr. R.J.S. Hoks (Rianne)Kandidaat-notaris
Ik ben Rianne Hoks en werkzaam als kandidaat-notaris bij Waalstroom Notarissen & Adviseurs. Hier houd ik me met name bezig met het personen-en familierecht en de afwikkeling van nalatenschappen. U kunt bij mij met uw familierecht gerelateerde vragen terecht.
Mevrouw mr. M.M.C. Loomans- de Backer (Mariëlle)Kandidaat-notaris
Mijn naam is Mariëlle Loomans-de Backer en ik werk als kandidaat-notaris bij Waalstroom Notarissen & Adviseurs. Hier houd ik me met name bezig met het personen-en familierecht en (de afwikkeling van) nalatenschappen in het bijzonder. Mijn rechtenopleiding heb ik gevolgd aan de universiteiten van Nijmegen en Tilburg waar ik ben afgestudeerd in de richtingen Nederlands recht, Notarieel recht en Fiscaal recht. Naast een jarenlange werkervaring in het notariaat, heb ik ook werkervaring opgedaan buiten het notariaat en heb ik de opleiding tot gecertificeerd financieel planner gevolgd en afgerond.
Mevrouw N. El Houzi (Nesrine)Notarieel medewerker
Mevrouw L.H. Rozeboom-Hoekstra (Leonie)Notarieel medewerker
Mevrouw B.E.J.T.M. Litjens-van Bon (Barbera)Officemanager
Ik ben Barbera Litjens. Als officemanager heb ik een ondersteunende functie voor het management. Daarnaast ben ik ook een aanspreekpunt voor mijn collega’s. Ik zorg voor een aantal interne zaken, zodat mijn collega’s zich volledig kunnen richten op hun werkzaamheden voor cliënten.
Mevrouw A.J.W.M. Franken-Van Gelder (Maria)Secretaresse
Ik ben Maria Franken-van Gelder, ik ben sinds 1999 werkzaam bij Waalstroom Notarissen & Adviseurs in Druten. Ik ben een van de eerste aanspreekpunten van ons kantoor en ondersteun alle afdelingen met diverse werkzaamheden.
Mevrouw S. Litjens-Helleman (Simone)Secretaresse
Ik ben Simone Litjens-Helleman, werkzaam als juridisch secretaresse bij Waalstroom Notarissen & Adviseurs in Druten. Mijn specialisatie is Ondernemingsrecht en Familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
Mevrouw L. Vergeer (Lieke)Secretaresse
Mijn naam is Lieke Vergeer. Ik ben juridisch administratief dienstverlener in de functie van secretaresse familierecht. Naast deze mooie uitdaging studeer ik in deeltijd aan de Hogeschool Utrecht. Mijn studierichting is Sociaal Juridische Dienstverlening, een waardevolle toevoeging om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn!
Mevrouw D.T.M. van Zandvoort (Denise)Secretaresse
Mevrouw E. van Deijzen (Evie)Paralegal
Mijn naam is Evie van Deijzen. Ik studeer Notarieel recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Sinds juli 2020 ben ik met plezier werkzaam bij Waalstroom Notarissen & Adviseurs als Paralegal.
Mevrouw L. Gerrits (Lotte)Paralegal
Mevrouw M.T. Willems (Margret)Telefoniste/Administratief medewerker
Mevrouw E. Cornelissen (Emma)Administratief medewerker
Mijn naam is Emma Cornelissen. Ik studeer HBO-rechten in deeltijd op de Hogeschool in Tilburg. Met veel zin en plezier werk ik bij Waalstroom Notarissen & Adviseurs in Druten.
Mevrouw B. van Hemert-Raukema (Bianca)Administratief medewerker

Waalstroom Notarissen & Adviseurs

handelsregisternr: 30253130
btw nr: NL810606598B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 20:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Naast de wekelijkse avondopenstelling op donderdagavond zijn wij buiten kantoortijden op afspraak beschikbaar.

Bezoekadres

Hogestraat 6
6651 BK Druten

Postadres

Postbus 4
6650AA Druten

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.