Daad Notarissenheeft meerdere kantoren

Mostart & Timmermans Notarissen en Waalstroom Notarissen & Adviseurs gaan verder als één organisatie; Daad Notarissen. Dé familienotaris van Beek, Beuningen, Druten, Groesbeek en omgeving. Hier worden krachten gebundeld voor een hoogwaardige, maar vooral persoonlijke dienstverlening. Niet alleen nu, maar een leven lang.

Welkom op de website van Daad Notarissen

nieuws van het notariskantoor

25 oktober 2021

Nieuw telefoonnummer!

Vanaf heden kunt u ons bereiken via het telefoonnummer (088) 024 78 00.

29 september 2021

Goed nieuws!

Mostart & Timmermans Notarissen en Waalstroom Notarissen & Adviseurs bundelen met ingang van 27 september 2021 hun krachten en gaan verder als één organisatie; Daad Notarissen. Dé familienotaris van Beek, Beuningen, Druten, Groesbeek en omgeving.

13 september 2021

Kantoren Beuningen en Druten op donderdag 16 september 2021 gesloten

Op donderdag 16 september is ons kantoor vanwege een medewerkersdag de gehele dag gesloten. We staan u graag weer te woord vanaf vrijdag 17 september.

In dringende gevallen kunt u contact opnemen via het telefoonnummer (06) 52 03 84 87 mr. P.M.M. Bisschop of via (06) 42 93 17 01 mr. A.T.M. Lohman.


nieuws van netwerk notarissen

5 januari 2022nieuws

In EenVandaag: "Erfwet aanpassen aan nieuwe gezinsverbanden"

De redactie van het tv programma EenVandaag maakte een item over de steeds losser wordende familiebanden in relatie tot de erfwet. Zo is er een toename van het aantal ontervingen...

lees verder >
24 december 2021nieuws

Decemberwens

Wij wensen je graag fijne en mooie dagen en een prachtig 2022. Tot in het nieuwe jaar! We staan dan weer graag tot je beschikking met ons  advies voor wonen,...

lees verder >
18 juni 2018nieuws

Kleinkinderen laten mee-erven #maandvandekinderen

Steeds meer opaʹs en omaʹs kiezen ervoor om hun kleinkind op te nemen in hun testament. Dit heeft natuurlijk alles te maken met een goede band die er tussen grootouders...

lees verder >
de heer mr. P.M.M. (Pieter) Bisschop Notaris
Ik ben Pieter Bisschop, netwerknotaris bij Daad Notarissen in Druten. Mijn specialisatie is de Algemene praktijk. Ik weet alles over Familierecht, Ondernemingsrecht en Onroerend goed.
mevrouw mr. S. (Saskia) Bisschop-Amsing Kandidaat-notaris
Ik ben Saskia Bisschop-Amsing. Ik heb mijn studie notarieel recht gedaan in Groningen. Ik ben sinds 2007 verbonden aan dit kantoor. Ik ben voornamelijk werkzaam op de afdeling familierecht. U kunt al uw vragen over bijvoorbeeld uw testament of huwelijksvoorwaarden aan mij voorleggen.
mevrouw mr. R.J.S. (Rianne) Hoks Kandidaat-notaris
Ik ben Rianne Hoks en werkzaam als kandidaat-notaris bij Daad Notarissen. Hier houd ik me met name bezig met het personen-en familierecht en de afwikkeling van nalatenschappen. U kunt bij mij met uw familierecht gerelateerde vragen terecht.
mevrouw mr. M.M.C. (Mariëlle) Loomans- de Backer CFP®Kandidaat-notaris
Mijn naam is Mariëlle Loomans-de Backer en ik werk als kandidaat-notaris bij Daad Notarissen. Hier houd ik me met name bezig met het personen-en familierecht en (de afwikkeling van) nalatenschappen in het bijzonder. Mijn rechtenopleiding heb ik gevolgd aan de universiteiten van Nijmegen en Tilburg waar ik ben afgestudeerd in de richtingen Nederlands recht, Notarieel recht en Fiscaal recht. Naast een jarenlange werkervaring in het notariaat, heb ik ook werkervaring opgedaan buiten het notariaat en heb ik de opleiding tot gecertificeerd financieel planner gevolgd en afgerond.
mevrouw N. (Nesrine) El Houzi Register Notarisklerk
mevrouw L.H. (Leonie) Rozeboom-Hoekstra Notarisklerk
mevrouw A.J.W.M. (Maria) Franken-Van GelderNotarieel secretaresse
Ik ben Maria Franken-van Gelder, ik ben sinds 1999 werkzaam bij dit kantoor in Druten. Ik ben een van de eerste aanspreekpunten voor ons kantoor en ondersteun alle afdelingen met diverse werkzaamheden.
mevrouw S. (Simone) Litjens-HellemanNotarieel secretaresse
Ik ben Simone Litjens-Helleman, werkzaam als Notarieel secretaresse bij Daad Notarissen in Druten. Mijn specialisatie is Ondernemingsrecht en Familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
mevrouw L. (Lieke) Vergeer Notarieel secretaresse
Mijn naam is Lieke Vergeer. Ik ben juridisch administratief dienstverlener in de functie van Notarieel secretaresse familierecht. Naast deze mooie uitdaging studeer ik in deeltijd aan de Hogeschool Utrecht. Mijn studierichting is Sociaal Juridische Dienstverlening, een waardevolle toevoeging om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn!
mevrouw D.T.M. (Denise) van Zandvoort Notarieel secretaresse
mevrouw E. (Emma) Cornelissen Receptioniste/Administratief medewerker
Mijn naam is Emma Cornelissen. Ik studeer HBO-rechten in deeltijd op de Hogeschool in Tilburg. Met veel zin en plezier werk ik bij Daad Notarissen in Druten.
mevrouw M.T. (Margret) Willems Receptioniste/Administratief medewerker
mevrouw E. (Evie) van Deijzen Werkstudent
Mijn naam is Evie van Deijzen. Ik studeer Notarieel recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Sinds juli 2020 ben ik met plezier werkzaam bij Waalstroom Notarissen en Adviseurs/Daad Notarissen als werkstudent.
Mevrouw L. (Lotte) GerritsWerkstudent
mevrouw A.J.W.P. (Anne) HesselsWerkstudent
mevrouw B. (Bianca) van Hemert-RaukemaAdministratief medewerker
mevrouw B.E.J.T.M. (Barbera) Litjens-van BonKantoormanager
Ik ben Barbera Litjens. Als Kantoormanager heb ik een ondersteunende functie voor het management. Daarnaast ben ik ook een aanspreekpunt voor mijn collega’s. Ik zorg voor een aantal interne zaken, zodat mijn collega’s zich volledig kunnen richten op hun werkzaamheden voor cliënten.

Daad Notarissen

handelsregisternr: 30253130
btw nr: NL810606598B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 20:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Naast de wekelijkse avondopenstelling op donderdagavond zijn wij buiten kantoortijden op afspraak beschikbaar.

Bezoekadres

Hogestraat 6
6651 BK Druten

Postadres

Postbus 4
6650AA Druten

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.