Verhees Notarissen heeft meerdere kantoren

Verhees Notarissen is een van de grootste notariskantoren van de regio Duin en Bollenstreek. Niet groot om groot te willen zijn, maar groot om diepgang te bieden.

Verhees Notarissen is een full-service kantoor, met één doel: de beste notariële dienstverlening aan bedrijven en particulieren.

U wordt gezien als een relatie die wij willen bijstaan tijdens de hoogte- en dieptepunten van het leven. De specialistische kennis van Verhees Notarissen wordt gewaarborgd doordat het kantoor is aangesloten bij Netwerk Notarissen, een landelijk netwerk van grotere notariskantoren die kennis- en vaktechniek hoog in het vaandel hebben staan en bereid zijn daar fors in te investeren. We delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen beter kunnen helpen.

Offerte aanvragen

U kunt een offerte aanvragen door hier te klikken.

Verhees Portal
De inlogpagina van uw Verhees Portal vindt u door hier te klikken U kunt een nieuw wachtwoord instellen door te kiezen voor 'instellen wachtwoord'. 

Verhees Notarissen

nieuws van het notariskantoor

24 april 2024

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij een enthousiaste en gedreven notarieel jurist met een passie voor het familierecht of juist voor het ondernemingsrecht? Zou je graag willen werken binnen een modern notariskantoor dat vooroploopt in innovatie en klantgerichtheid?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving:

Als Kandidaat-Notaris op ons vooruitstrevende notariskantoor speel je een essentiële rol in het verlenen van hoogwaardige juridische diensten aan onze cliënten. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beoordelen van diverse juridische documenten binnen het rechtsgebied waarop je actief bent. Daarnaast begeleid je cliënten in complexe juridische vraagstukken en bied je deskundig advies op maat.

Wat ga je doen:

 • Opstellen en beoordelen van juridische documenten naar aanleiding van persoonlijke gesprekken met onze cliënten en hun adviseurs.
 • Adviseren van cliënten omtrent complexe kwesties.
 • Actief meedenken over innovatieve en efficiënte juridische oplossingen.
 • Zorgdragen voor een soepele en professionele communicatie met cliënten, verwijzers en collega's.
 • Bijdragen aan de continue ontwikkeling van het notariskantoor en het team waarin je werkt.

Profiel:

 • (Bijna) afgeronde Master Notarieel Recht.
 • Ervaring binnen het notariaat is een pluspunt, maar ook startende juristen worden aangemoedigd om te solliciteren.
 • Uitstekende analytische vaardigheden en oog voor detail.
 • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Bereidheid om te werken in een dynamische en innovatieve werkomgeving.

Wat bieden wij:

 • De kans om deel uit te maken van een vooruitstrevend notariskantoor met een moderne visie op juridische dienstverlening dat hoge eisen stelt aan het vakinhoudelijk niveau.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, inclusief interne en externe opleidingen.
 • Een stimulerende werkomgeving met een hecht team van ervaren professionals.
 • Ondersteuning door goed gekwalificeerde collega's.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met oog voor een goede balans tussen werk en privé en een marktconform salaris.

Een gemiddelde werkdag start bij ons tussen 8:00 en 9:00 uur en eindigt tussen 17:00 en 18:00 uur. Er is een vaste pauze van 12:30 tot 13:30 uur. Een fulltime werkweek is 40 uur, parttime en thuiswerken is mogelijk. Overwerk wordt niet gestimuleerd.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar om je juridische carrière naar een nieuw niveau te tillen? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected].

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en te ontdekken hoe jij ons team kunt versterken!

21 juli 2022

Vestiging in Katwijk is verhuisd

Het kantoor in Katwijk is per 1 augustus 2022 verhuisd van de Zeeweg naar de Valkenburgseweg 2.
We verwelkomen u graag in ons nieuwe pand.
Daarnaast blijft u van harte welkom op onze vertrouwde vestiging in Rijnsburg aan de Sandtlaan.
Onze overige contactgegevens blijven ongewijzigd.

Kantoor Katwijk                                             Kantoor Rijnsburg                        
Valkenburgseweg 2                                  Sandtlaan 45                                
T +31 71 2077300                                   T +31 71 2077400                     


5 augustus 2019

Waarom je nooit te jong bent voor een testament

Je bent eigenlijk nooit te jong voor een testament. In de praktijk is het wel zo dat mensen op leeftijd vaak om een andere reden een testament maken dan jongere mensen. Zij willen hun zaken goed achterlaten, terwijl voor jongere mensen het maken van een testament vaak gekoppeld is aan een gebeurtenis. Bijvoorbeeld omdat ze een huis kopen, gaan samenwonen of omdat er een kindje op komst is.

Wanneer moet je eigenlijk nog meer gaan nadenken over een testament? Voor jongere mensen zijn niet alleen hun belangrijke levensgebeurtenissen een reden om een testament te maken. Ook als iemand in hun omgeving op jonge leeftijd overlijdt, worden ze aan het denken gezet. Maar er is ook nog een andere reden. Veel jonge mensen hebben gescheiden ouders. Na zo’n scheiding kan het contact met een van de ouders zijn verwaterd of zelfs helemaal zijn verbroken. Wil je dan nog wel dat deze ouder aanspraak kan maken op je erfenis? Daarnaast kan de ouder met wie je een slechte relatie hebt, een nieuw gezin zijn begonnen. Die kinderen zijn dan je halfbroers en -zussen. Ook zij kunnen van je erven als je geen testament hebt of als je testament je halfbroers en -zussen niet van je erfenis uitsluit.

Heb je geen testament? Dan regelt de wet wie jouw erfgenamen zijn. Dat zijn je kinderen en de partner met wie je bent getrouwd. Als je die nog niet hebt, dan gaat je erfenis naar je ouders, broers en zussen. En dus ook naar halfbroers en -zussen, ook al ken je die misschien niet eens. Door een testament te maken maak je zelf uit naar wie je erfenis gaat.

In deze gevallen is het belangrijk om een testament te maken:

 • Je koopt samen met je partner een huis. Als je niet getrouwd bent erft je partner niet van jou. Dat kun je wel regelen in een testament en deels ook in een samenlevingscontract.
 • Je krijgt kinderen. Als je niet getrouwd bent met je partner, dan is het belangrijk een testament te maken, want anders erven jouw kinderen wel van jou maar je partner erft niet van jou. In je testament kun je ook vastleggen wie er voor je kinderen zorgt als je er zelf niet meer bent en je kinderen nog geen 18 jaar zijn.
 • Je hebt een bedrijf. In je testament regel je wie alles in goede banen leidt als je er niet meer bent.
 • Je wilt niet dat familie erft. Dan kun je in je testament vastleggen welk familielid niet van je mag erven.
 • Je wilt regelen dat je niet meer online verder leeft als je offline bent overleden. In je testament kun je vastleggen wat er met je sociale-media-profielen moet gebeuren en kun je aangeven waar je nog tegoeden en dergelijke online hebt.
 • Je hebt huisdieren en je wilt dat ze na jouw overlijden goed terechtkomen. In je testament leg je vast wie er voor je huisdier(en) moet zorgen. Daarbij kun je ook de ‘gebruiksaanwijzing’ voor je dier vermelden, zodat degene die de zorg op zich neemt, weet wat er moet gebeuren.

Verhees Notarissen helpt je graag om je wensen op de juiste manier vast te leggen. Dan hoef je je daar geen zorgen meer over te maken en kun je genieten van alles wat het leven je brengt!

Wij zijn aangesloten bij Netwerk Notarissen, een landelijke organisatie van 150 notariskantoren die steeds van elkaar leren en altijd aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Meer weten? Bel ons op 071 20 77 300 of mail naar [email protected]

nieuws van netwerk notarissen

3 juni 2024nieuws

In de Margriet: Hoe voorkom ik dat vaders geld en spullen naar zijn jonge vrouw gaan?

In de Margriet geven drie experts op het gebied van erfrecht advies aan lezers.  Deze week geeft Lucienne van der Geld, directeur van Netwerk Notarissen, antwoord op de vraag: Hoe...

lees verder >
17 mei 2024nieuws

Deze week in EW magazine: het levenstestament

EW Magazine (voorheen Elseviers Weekblad)  besteedt deze week aandacht aan het levenstestament. Aan het artikel 'Bij leven en minder welzijn' werkte Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen mee.  In...

lees verder >
7 mei 2024nieuws

In de Margriet: hoe voorkom je ruzie om de erfenis?

De afwikkeling van een erfenis kan tot hoog oplopende emoties en zelfs familieruzies leiden. In de Margriet vertellen drie experts op het gebied van erfrecht over een kwestie die hen...

lees verder >

De heer mr. W. van den Eijkel (Willem)

Notaris

De heer mr. W. van den Eijkel (Willem)
De heer mr. W. van den Eijkel (Willem)
Ik ben een notaris die een relatie wil opbouwen met zijn cliënt en dan die cliënt levenslang wil begeleiden met pro-actief juridisch advies op het gebied van zijn testament en huwelijkse voorwaarden, de aankoop van zijn vastgoed en de juridische structurering van zijn onderneming.

De heer mr. A.C.T. De Witte (Antal)

Notaris

De heer mr. A.C.T. De Witte (Antal)
De heer mr. A.C.T. De Witte (Antal)

Mevrouw mr. A. Heijnen (Anne)

Notaris

Mevrouw mr. A. Heijnen (Anne)
Mevrouw mr. A. Heijnen (Anne)

Mevrouw mr. I. Jongbloed-Sasburg (Ilona)

Toegevoegd notaris

Mevrouw mr. I. Jongbloed-Sasburg (Ilona)
Mevrouw mr. I. Jongbloed-Sasburg (Ilona)

Mevrouw mr. M. Wenneker (Martine)

Toegevoegd notaris

Mevrouw mr. M. Wenneker (Martine)

Mevrouw mr. R.E.H. Heemskerk (Rosalien)

Toegevoegd notaris

Mevrouw mr. R.E.H. Heemskerk (Rosalien)
Mevrouw mr. R.E.H. Heemskerk (Rosalien)

Mevrouw mr. K. van der Nagel (Karin)

Toegevoegd notaris

Mevrouw mr. K. van der Nagel (Karin)
Mevrouw mr. K. van der Nagel (Karin)

Mevrouw mr. drs. M.H. Roodnat (Marieke)

Kandidaat-notaris

Mevrouw mr. drs. M.H. Roodnat (Marieke)
Mevrouw mr. drs. M.H. Roodnat (Marieke)

Mevrouw mr. C.M. Gieskes (Caroline)

Kandidaat-notaris

Mevrouw mr. C.M. Gieskes (Caroline)
Mevrouw mr. C.M. Gieskes (Caroline)

Mevrouw mr. Van Meerkerk (Jessie)

Kandidaat-notaris

Mevrouw mr. Van Meerkerk (Jessie)

Mevrouw H.C. van der Nagel (Henny)

Klerk

Mevrouw H.C. van der Nagel (Henny)
Mevrouw H.C. van der Nagel (Henny)

Mevrouw C. van der Steen (Conny)

Klerk

Mevrouw C. van der Steen (Conny)
Mevrouw C. van der Steen (Conny)

De heer A.M. van der Veer (Onno)

Klerk

De heer A.M. van der Veer (Onno)
De heer A.M. van der Veer (Onno)

Mevrouw C. Braamhorst-van Soest (Carla)

Klerk

Mevrouw C. Braamhorst-van Soest (Carla)

Mevrouw E.E. van der Zeijden-Wennekes (Estate)

Klerk

Mevrouw E.E. van der Zeijden-Wennekes (Estate)
Mevrouw E.E. van der Zeijden-Wennekes (Estate)

Mevrouw M.F. den Hollander (Manon)

Notarieel medewerker

Mevrouw M.F. den Hollander (Manon)
Mevrouw M.F. den Hollander (Manon)

Mevrouw C.M.M. Turk (Ina)

Notarieel medewerker

Mevrouw C.M.M. Turk (Ina)
Mevrouw C.M.M. Turk (Ina)

Mevrouw C. Neuteboom (Cindy)

Notarieel medewerker

Mevrouw C. Neuteboom (Cindy)
Mevrouw C. Neuteboom (Cindy)

Mevrouw M. Stam (Maud)

Notarieel medewerker

Mevrouw M. Stam (Maud)
Mevrouw M. Stam (Maud)

Mevrouw W.H.A. Meier-van Alphen (Linda)

Notarieel medewerker

Mevrouw W.H.A. Meier-van Alphen (Linda)
Mevrouw W.H.A. Meier-van Alphen (Linda)

Mevrouw M.W.M. Vis-van der Boog (Marjolein)

Notarieel medewerker

Mevrouw M.W.M. Vis-van der Boog (Marjolein)
Mevrouw M.W.M. Vis-van der Boog (Marjolein)

Mevrouw M.J.G. van der Linde (Marieke)

Notarieel medewerker

Mevrouw M.J.G. van der Linde (Marieke)
Mevrouw M.J.G. van der Linde (Marieke)

Mevrouw M. van der Plas (Marieke)

Notarieel medewerker

Mevrouw M. van der Plas (Marieke)
Mevrouw M. van der Plas (Marieke)

Mevrouw M.C. Lindhout (Marli)

Notarieel medewerker

Mevrouw M.C. Lindhout (Marli)
Mevrouw M.C. Lindhout (Marli)

Mevrouw M.C. de Vries (Mariska)

Notarieel medewerker

Mevrouw M.C. de Vries (Mariska)
Mevrouw M.C. de Vries (Mariska)

Mevrouw T. Zwaan-Guijt (Ilona)

Notarieel medewerker

Mevrouw T. Zwaan-Guijt (Ilona)
Mevrouw T. Zwaan-Guijt (Ilona)

Mevrouw D. den Elzen (Dionne)

Notarieel medewerker

Mevrouw D. den Elzen (Dionne)
Mevrouw D. den Elzen (Dionne)

Mevrouw E.A. van der Plas-van Duijvenbode (Elise)

Notarieel medewerker

Mevrouw E.A. van der Plas-van Duijvenbode (Elise)
Mevrouw E.A. van der Plas-van Duijvenbode (Elise)

Mevrouw J.S. van Egmond (Sanne)

Notarieel medewerker

Mevrouw J.S. van Egmond (Sanne)
Mevrouw J.S. van Egmond (Sanne)

Mevrouw N. van Delft (Nancy)

Notarieel medewerker

Mevrouw N. van Delft (Nancy)
Mevrouw N. van Delft (Nancy)

Mevrouw J. van der Plas (Jeanette)

Notarieel medewerker

Mevrouw J. van der Plas (Jeanette)

Mevrouw R. van Duijn-van der Plas (Rachel)

Notarieel medewerker

Mevrouw R. van Duijn-van der Plas (Rachel)

Mevrouw M.A. Heemskerk-van der Burg (Marian)

Administratief medewerkster

Mevrouw M.A. Heemskerk-van der Burg (Marian)
Mevrouw M.A. Heemskerk-van der Burg (Marian)

Mevrouw M.D. van Setten-van der Marel (Mendi)

Kantoormanager

Mevrouw M.D. van Setten-van der Marel (Mendi)
Mevrouw M.D. van Setten-van der Marel (Mendi)

Mevrouw C. van der Plas (Corine)

Receptioniste

Mevrouw C. van der Plas (Corine)
Mevrouw C. van der Plas (Corine)

Mevrouw J.H. van der Meij (Annelie)

Receptioniste

Mevrouw J.H. van der Meij (Annelie)
Mevrouw J.H. van der Meij (Annelie)

Mevrouw L.A.C. Mesker (Laura)

Receptioniste

Mevrouw L.A.C. Mesker (Laura)

Mevrouw B. de Wolde-Prins (Bianca)

Receptioniste

Mevrouw B. de Wolde-Prins (Bianca)

Mevrouw M. de Jong (Melissa)

Receptioniste

Mevrouw M. de Jong (Melissa)

Mevrouw I. Pleijsier-van Duijvenbode (Ingrid)

Receptioniste

Mevrouw I. Pleijsier-van Duijvenbode (Ingrid)

Mevrouw H.A. (Henny) Ravensbergen-de Mooij

Receptioniste

Mevrouw H.A. (Henny) Ravensbergen-de Mooij
 • Receptioniste
 • 0712077300

Mevrouw A. (Anita) van Rijn-Noordover

Receptioniste

Mevrouw A. (Anita) van Rijn-Noordover
 • Receptioniste
 • 0712077300

Mevrouw E.W. van den Eijkel (Evelien)

Student-medewerker

Mevrouw E.W. van den Eijkel (Evelien)

Mevrouw I. Rolloos (Indah)

Student-medewerker

Mevrouw I. Rolloos (Indah)
 • Student-medewerker

Verhees Notarissen

handelsregisternr: 27362443
btw nr: 821609385B01

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur
Op de volgende werkdagen is het kantoor de hele dag gesloten: Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, tweede paasdag , Koningsdag, Hemelvaartsdag en de eerstvolgende vrijdag, tweede pinksterdag, eerste en tweede kerstdag.

Bezoekadres

Valkenburgseweg 2
2223 KD Katwijk (ZH)

vraag stellenprijs opvragen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.