Welkom bij Roerdink & Stevelink Notarissen. Dé Netwerknotaris in de gemeenten Oost Gelre en Berkelland.

Wil je een offerte opvragen? Klik dan op deze link.

Onze (kandidaat-)notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je graag tot steun. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren.

Bij Roerdink & Stevelink Notarissen werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar (kandidaat-)notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen.

Lees verder...

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. Vandaar dat wij van Roerdink & Stevelink Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn. 

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

3 mei 2021

Hemelvaartsdag en vrijdag 14 mei (de dag na Hemelvaart) kantoor gesloten.

Donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 14 mei is kantoor gesloten. Maandag 17 mei staan we u vanaf half negen graag weer te woord.

We wensen u fijne dagen toe.

3 mei 2021

Medewerk(st)er front- en backoffice gezocht

De functie

De medewerk(st)er is verantwoordelijk voor alle voorkomende secretariële en ondersteunende werkzaamheden. Naast onze receptioniste (of bij afwezigheid) ben je het eerste aanspreekpunt wat betreft het telefonisch contact en het ontvangen en verwelkomen van klanten.

Een groot deel van de werkzaamheden zal bestaan uit het aanmaken en bijhouden van dossiers, het klaarmaken van de akten voor ondertekening, opstellen van declaraties, legalisaties en diverse taken ter afhandeling van het dossier.

Wij zoeken

Een klantvriendelijke, enthousiaste, accurate, leergierige, stressbestendige en flexibele collega.

Tevens heb je ten minste een MBO(4) denk- en werkniveau, beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en kennis van automatisering. De vacature betreft een fulltime functie, maar parttime (minimaal 30 uur) is bespreekbaar.

Wat bieden wij

Ons kantoor is modern en kenmerkt zich door een laagdrempelig karakter waarbij kwaliteit en betrokkenheid voorop staat. Wij bedienen een brede markt die bestaat uit zowel particuliere als zakelijke klanten. Naast een salaris, passend bij je leeftijd en ervaring bieden wij een werkomgeving waar je de kans krijgt om te leren en je te ontwikkelen.

Wil je meer weten over ons? Kijk dan op onze website: www.rsnotarissen.nl.

Reactie

Voldoe jij aan wat wij zoeken en is deze leuke, uitdagende baan iets voor jou? Stuur dan je motivatie en C.V. naar: Sandra Olthof, s.olthof@rsnotarissen.nl


22 januari 2021

Wij zoeken twee kandidaat-notarissen of juristen

Functieomschrijving

Wij zoeken wegens uitbreiding en vervanging twee kandidaat-notarissen of juristen voor de algemene praktijk, maar met de mogelijkheid tot specialisatie. De functies zijn desgewenst parttime in te vullen.

Ons Kantoor

Notariskantoor Roerdink & Stevelink is gevestigd in vestingstad Groenlo in de Achterhoek. Wij vinden het op peil houden van kennis erg belangrijk en om die reden zijn wij aangesloten bij Netwerk Notarissen en stimuleren wij het volgen van opleidingen en cursussen. Netwerk Notarissen is een landelijke organisatie waar 150 notariskantoren zijn aangesloten. De bij Netwerk Notarissen aangesloten kantoren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Door netwerkbijeenkomsten, cursussen en het online platform van Netwerk Notarissen hebben wij altijd actuele kennis paraat.

Wie zoeken we

We zoeken een collega (bij voorkeur) met ervaring in het notariaat. Je bent klantgericht, kunt zelfstandig functioneren en verantwoordelijkheid nemen. Bovenal zoeken we een collega die goed past in ons team.

Wat bieden wij:

- een prettige werkomgeving met veel ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling;

- de mogelijkheid om (deels) thuis te werken;

- de mogelijkheid om parttime te werken;

- een modern kantoor dat grotendeels is gedigitaliseerd;

- een uitgebreid netwerk van (kandidaat-)notarissen waarmee je opleidingen van Netwerk Notarissen kan volgen en altijd de mogelijkheid hebt om kennis mee te delen.

Interesse?

Is je interesse gewekt of wil je meer weten over ons kantoor? Aarzel niet om contact op te nemen met Edwin Roerdink via e.roerdink@rsnotarissen.nl of mail hem direct jouw cv. Dit emailadres wordt alleen gelezen door de notaris en uiteraard wordt jouw mail vertrouwelijk behandeld.


nieuws van netwerk notarissen

23 juli 2021nieuws

Belastingvrij schenken voor de eigen woning onder de loep

Iedere Nederlander kan ruim 100.000 euro belastingvrij schenken aan een ander. Degene die de schenking krijgt, de begunstigde, moet dit bedrag in een eigen woning steken. Bijvoorbeeld door er een...

lees verder >
14 mei 2021nieuws

Gezien in Max Meldpunt: een recreatiewoning met zorgen. Maar het kan gelukkig anders.

Nu de zomer nadert en we door de pandemie ontdekken hoe fijn Nederland als vakantieland kan zijn, is het kopen van een chalet op een vakantiepark voor veel Nederlanders een...

lees verder >
19 april 2021nieuws

Er komt een wetswijziging voor erfbelasting voor weeskinderen

In november 2020 maakte het tv-programma Kassa in samenwerking met Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen een item over Linda, die toen terminaal ziek was, en haar 13-jarige zoon...

lees verder >
Edwin RoerdinkNotaris
Ik ben Edwin Roerdink, netwerknotaris bij Notariskantoor Roerdink & Stevelink in Groenlo. Mijn specialisatie is ondernemingsrecht en agrarisch recht. Voor vragen over het oprichten van BV’s, het aangaan van maatschappen of vennootschappen of bedrijfsoverdrachten, ben je bij mij aan het juiste adres. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
Mardine GrijsenToegevoegd notaris
Ik ben Mardine Grijsen, kandidaat-notaris sinds 2010 en sinds 2007 werkzaam bij notariskantoor Roerdink & Stevelink. Mijn specialisatie is het ondernemingsrecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken. Ik ben sinds 20-11-2019 toegevoegd notaris dus je kunt mij ook tegenkomen bij het passeren van jullie akten.
Walter BluiminckNotarieel-juridisch medewerker
Ik ben Walter Bluiminck en werkzaam bij Roerdink & Stevelink notarissen in Groenlo. Ik hou mij bezig met het opmaken van koopovereenkomsten, akten van levering, hypotheekakten, kavelruil enzovoort met als specialisatie de agrarische sector.
Jolien GrijsenNotarieel medewerkster
Ik ben Jolien Grijsen, notarieel medewerker bij Notariskantoor Roerdink & Stevelink in Groenlo. Ik ben voornamelijk werkzaam op het gebied van personen- en familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
Mark RooksRegister Notarisklerk
Ik ben Mark Rooks, Register Notarisklerk bij Notariskantoor Roerdink & Stevelink in Groenlo. Ik ben werkzaam op het gebied van onroerend goed en ondernemingsrecht. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
Leontien BalkeNotarieel medewerkster
Ik ben Leontien Balke, notarieel medewerker bij Notariskantoor Roerdink & Stevelink in Groenlo. Ik ben voornamelijk werkzaam op het gebied van personen- en familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
Inge AbbinkBoekhouder
Ik ben Inge Abbink, boekhouder bij Notariskantoor Roerdink en Stevelink in Groenlo.
Tatjana BasnerNotarieel medewerkster
Ik ben Tatjana Basner, notarieel medewerkster bij notariskantoor Roerdink & Stevelink in Groenlo.
José JansenNotarieel medewerkster
Inge Jansen-van EeTelefoniste/receptioniste
Ik ben Inge Jansen-van Ee, telefoniste/receptioniste bij Notariskantoor Roerdink en Stevelink in Groenlo.
Sandra OlthofBackoffice medewerker
Ik ben Sandra Olthof, backoffice medewerker bij notariskantoor Roerdink & Stevelink. Ik heb de nazorg over alle dossiers en verzorg o.a. de inschrijvingen van alle akten in het repertorium alsmede de inschrijvingen bij het kadaster en CTR. Verder ondersteun ik bij diverse administratieve taken.

Notariskantoor Roerdink & Stevelink

handelsregisternr: 09192120
btw nr: NL802831606B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Om verdere verspreiding van Covid-19 (Coronavirus) te voorkomen, kan een bezoek aan ons kantoor tijdelijk alleen op afspraak. Wij verzoeken u daarom zoveel mogelijk om uw vragen per email dan wel per telefoon te stellen. 's Middags tussen 12.30 uur en 13.30 uur zijn wij gesloten in verband met middagpauze.

Bezoekadres

Winterswijkseweg 23
7141 DM Groenlo

vraag stellenprijs opvragen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.