Welkom bij Roerdink & Stevelink Notarissen. Dé Netwerknotaris in de gemeenten Oost Gelre en Berkelland.

Wil je een offerte opvragen? Klik dan op deze link.

Onze (kandidaat-)notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je graag tot steun. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren.

Bij Roerdink & Stevelink Notarissen werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar (kandidaat-)notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen.

Lees verder...

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. Vandaar dat wij van Roerdink & Stevelink Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn. 

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

16 september 2021

Stroomstoring: We zijn (telefonisch) niet bereikbaar.

STROOMSTORING

In ons postcode gebied is momenteel een stroomstoring waardoor we sinds vanochtend 10:45 niet bereikbaar zijn. Verwachting is dat de storing halverwege de middag is verholpen.


Excuses voor het ongemak.
3 september 2021

Afsluiting Rabokruising van maandag 6 september t/m 8 oktober, kantoor vanuit centrum wel bereikbaar

Afsluiting Rabokruising

De daadwerkelijke afsluiting van de kruising is gepland van maandag 6 september t/m 8 oktober. De werkzaamheden voor het resterende gedeelte van de Parallelweg zijn tussen 11 en 22 oktober gepland. De Rabokruising is dan weer open voor verkeer. 

Kantoor is vanuit het centrum wel bereikbaar (bestemmingsverkeer wordt toegelaten).

Voor verder informatie verwijzen we u naar de site van de gemeente (zie hieronder). Excuses voor het ongemak.

https://www.oostgelre.nl/werkzaamheden-rabokruising-parallelweg-groenlo

 
31 augustus 2021

In verband met groot onderhoud N18 tussen Groenlo en Varsseveld kunt u hinder ondervinden bij het bereiken van ons kantoor.

In verband met groot onderhoud N18 tussen Groenlo en Varsseveld zijn er aflsuitingen en omleidigen

Rijkswaterstaat (RWS) start op 29 augustus met groot onderhoud op de N18 tussen Groenlo en Varsseveld. Hierdoor is de N18 tussen Groenlo en Lichtenvoorde volledig afgesloten van 29 augustus tot 3 september (fase 1) en tussen Lichtenvoorde en Varsseveld van 3 september tot 10 september (fase 2). Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en een extra reistijd van circa 30 minuten.

Afsluitingen

Fase 1: Groenlo – Lichtenvoorde


De onderhoudswerkzaamheden vinden gefaseerd plaats. Van zondag 29 augustus 20.00 uur tot vrijdag 3 september 05.00 uur werkt RWS aan de weg tussen Groenlo en Lichtenvoorde. Bestemmingsverkeer kan gebruik maken van een aantal oversteekplaatsen voor (landbouw)verkeer.


Fase 2: Lichtenvoorde – Varsseveld


Van vrijdag 3 september 01.00 uur tot vrijdag 10 september 05.00 uur vinden de werkzaamheden plaats tussen Lichtenvoorde en Varsseveld. Op dit traject zijn meerdere oversteekplaatsen ingericht. De weg is altijd open tussen de N312 en de Richterslaan. Tussen de N312 en aansluiting Lichtenvoorde is de weg open met uitzondering van 2 nachten.


Omleidingen

Fase 1: Tijdens afsluiting N18 tussen Groenlo en Lichtenvoorde


Groenlo – Varsseveld N318 - N319

Groenlo – Lichtenvoorde N319 - N318 - N313

Groenlo – Doetinchem N319 - N315

Fase 2: Tijdens afsluiting N18 tussen Lichtenvoorde - Varsseveld


Groenlo – Varsseveld N318 - N319

Lichtenvoorde - Groenlo N313 - N319

Groenlo – Doetinchem N319 - N315

Lichtenvoorde – Varsseveld N313 - N319

Let goed op de (gele) borden boven en naast de weg die de omleidingsroutes en reistijdeninformatie aangeven.


Door ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.


Kijk voor meer informatie op https://www.oostgelre.nl/actueel/nieuws/groot-onderhoud-n18-tussen-groenlo-en-varsseveld

nieuws van netwerk notarissen

21 september 2021nieuws

Prinsjesdag 2021: dit zijn de belastingplannen voor 2022

Vandaag is het Prinsjesdag. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2022 zijn gepresenteerd. Hieronder worden een aantal belangrijke plannen voor je uitgelicht. Omdat de plannen nog...

lees verder >
2 september 2021nieuws

In EditieNL: 'Denk alvast na over je uitvaart'

In EditieNL van gisteravond werd de afscheidsbrief die Peter R. de Vries voor zijn kinderen heeft geschreven besproken met Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen. In de brief staat...

lees verder >
12 augustus 2021nieuws

Uit de woonspecial van RADAR+: Geld & Stenen

In de woonspecial van RADAR+ geeft Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen antwoord op vier vragen over de financiële mogelijkheden en onmogelijkheden die het bezit van een huis met...

lees verder >
Edwin RoerdinkNotaris
Ik ben Edwin Roerdink, netwerknotaris bij Notariskantoor Roerdink & Stevelink in Groenlo. Mijn specialisatie is ondernemingsrecht en agrarisch recht. Voor vragen over het oprichten van BV’s, het aangaan van maatschappen of vennootschappen of bedrijfsoverdrachten, ben je bij mij aan het juiste adres. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
Mardine GrijsenToegevoegd notaris
Ik ben Mardine Grijsen, kandidaat-notaris sinds 2010 en sinds 2007 werkzaam bij notariskantoor Roerdink & Stevelink. Mijn specialisatie is het ondernemingsrecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken. Ik ben sinds 20-11-2019 toegevoegd notaris dus je kunt mij ook tegenkomen bij het passeren van jullie akten.
Walter BluiminckNotarieel-juridisch medewerker
Ik ben Walter Bluiminck en werkzaam bij Roerdink & Stevelink notarissen in Groenlo. Ik hou mij bezig met het opmaken van koopovereenkomsten, akten van levering, hypotheekakten, kavelruil enzovoort met als specialisatie de agrarische sector.
Jolien GrijsenNotarieel medewerkster
Ik ben Jolien Grijsen, notarieel medewerker bij Notariskantoor Roerdink & Stevelink in Groenlo. Ik ben voornamelijk werkzaam op het gebied van personen- en familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
Mark RooksRegister Notarisklerk
Ik ben Mark Rooks, Register Notarisklerk bij Notariskantoor Roerdink & Stevelink in Groenlo. Ik ben werkzaam op het gebied van onroerend goed en ondernemingsrecht. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
Leontien BalkeNotarieel medewerkster
Ik ben Leontien Balke, notarieel medewerker bij Notariskantoor Roerdink & Stevelink in Groenlo. Ik ben voornamelijk werkzaam op het gebied van personen- en familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.
Inge AbbinkBoekhouder
Ik ben Inge Abbink, boekhouder bij Notariskantoor Roerdink en Stevelink in Groenlo.
Tatjana BasnerNotarieel medewerkster
Ik ben Tatjana Basner, notarieel medewerkster bij notariskantoor Roerdink & Stevelink in Groenlo.
Inge Jansen-van EeTelefoniste/receptioniste
Ik ben Inge Jansen-van Ee, telefoniste/receptioniste bij Notariskantoor Roerdink en Stevelink in Groenlo.
Sandra OlthofBackoffice medewerker
Ik ben Sandra Olthof, backoffice medewerker bij notariskantoor Roerdink & Stevelink. Ik heb de nazorg over alle dossiers en verzorg o.a. de inschrijvingen van alle akten in het repertorium alsmede de inschrijvingen bij het kadaster en CTR. Verder ondersteun ik bij diverse administratieve taken.
José JansenNotarieel medewerkster
Bianca WeelinkFront- en backoffice medewerkster
Ik ben Bianca Weelink, medewerkster Front- en Backoffice. Ik ondersteun zowel de telefoniste/receptioniste als de Backofficemedewerkster.
Tessa WoertmanNotarieel medewerkster
Mijn naam is Tessa Woertman, notarieel medewerkster bij notariskantoor Roerdink & Stevelink. Ik verricht verschillende ondersteunende werkzaamheden op het gebied van onroerend goed en ondernemingsrecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Notariskantoor Roerdink & Stevelink

handelsregisternr: 09192120
btw nr: NL802831606B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Om verdere verspreiding van Covid-19 (Coronavirus) te voorkomen, kan een bezoek aan ons kantoor tijdelijk alleen op afspraak. Wij verzoeken u daarom zoveel mogelijk om uw vragen per email dan wel per telefoon te stellen. 's Middags tussen 12.30 uur en 13.30 uur zijn wij gesloten in verband met middagpauze en 's ochtends incidenteel kortdurend i.v.m. werkoverleg niet bereikbaar.

Bezoekadres

Winterswijkseweg 23
7141 DM Groenlo

vraag stellenprijs opvragen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.