Roerdink & Grijsenheeft meerdere kantoren

Welkom bij Roerdink Grijsen Notarissen. Dé Netwerknotaris in de gemeenten Oost Gelre en Berkelland.

Wil je een offerte opvragen? Klik dan op deze link.

Onze (kandidaat-)notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je graag tot steun, zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Daarnaast kunnen we je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren.

Bij Roerdink Grijsen Notarissen werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar (kandidaat-)notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar zodat we jou samen beter kunnen helpen.

Lees verder...

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. Vandaar dat wij van Roerdink Grijsen Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn. 

Verberg lees verder...
Roerdink Grijsen Notarissen

nieuws van netwerk notarissen

28 november 2022nieuws

Wie mag wat online delen als jij dood bent?

Wat gebeurt er met jouw sociale media als je er niet meer bent? En mogen familieleden en vrienden foto's van jou online delen als jij bent overleden? In het jeugdprogramma...

lees verder >
20 september 2022nieuws

Prinsjesdag 2022: dit zijn de belastingplannen voor 2023

Vandaag is het Prinsjesdag. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2023 zijn gepresenteerd. Hieronder worden een aantal belangrijke plannen voor je uitgelicht. Omdat de plannen nog...

lees verder >
20 september 2022nieuws

Bedrijfsopvolgingsregeling enerzijds te streng, anderzijds kan het ook soberder

Er is politiek veel te doen over de bedrijfsopvolgingsregeling, deze regeling biedt onder meer belastingvoordelen voor de bedrijfsopvolger die een onderneming geschonken krijgt of erft. Professionals die ermee werken vinden...

lees verder >

Edwin Roerdink

Notaris

Edwin Roerdink
Edwin Roerdink
Ik ben Edwin Roerdink, netwerknotaris bij Roerdink Grijsen Notarissen in Groenlo. Mijn specialisatie is erfrecht en agrarisch recht. Voor vragen over het erven, schenken en agrarische zaken, ben je bij mij aan het juiste adres. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Mardine Grijsen

Notaris

Mardine Grijsen
Mardine Grijsen
Ik ben Mardine Grijsen, netwerknotaris bij Roerdink Grijsen Notarissen in Eibergen. Ik ben gespecialiseerd in ondernemingsrecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Juliët Weernink

Kandidaat-notaris

Juliët Weernink
Juliët Weernink
Ik ben Juliët Weernink, kandidaat-notaris bij Roerdink Grijsen Notarissen. Ik ben voornamelijk werkzaam op het gebied van personen- en familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

José Jansen

Jurist

José Jansen
José Jansen
Ik ben Jose Jansen, notarieel-juridisch medewerker bij Roerdink Grijsen Notarissen. Ik ben werkzaam op het gebied van personen- en familierecht, waarbij ik in het bijzonder de afwikkeling van nalatenschappen behandel. Na het overlijden van een dierbare, heeft u in veel gevallen een verklaring van erfrecht nodig. U kunt daarvoor bij mij terecht, waarbij ik u in een persoonlijk gesprek graag de benodigde informatie geef en uw eventuele vragen zal beantwoorden.

Mark Rooks

Register Notarisklerk

Mark Rooks
Mark Rooks
Ik ben Mark Rooks, Register Notarisklerk bij Roerdink Grijsen Notarissen. Ik ben werkzaam op het gebied van onroerend goed en ondernemingsrecht. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Brenda Bédorf

Register Notarisklerk

Brenda Bédorf
Brenda Bédorf
Ik ben sinds 1995 werkzaam in het notariaat en ik werk sinds december 2021 bij Roerdink Grijsen Notarissen. Ik behandel diverse notariële zaken op het gebied van onroerend goed, zoals de aan- en verkoop van woningen. Daarnaast begeleid ik u graag bij de vestiging van uw hypotheek. Wanneer het voor u wenselijk is om andere notariële zaken te regelen dan maak ik graag voor u de doorverwijzing naar één van mijn collega's.

Walter Bluiminck

Notarieel-juridisch medewerker

Walter Bluiminck
Walter Bluiminck
Ik ben Walter Bluiminck en werkzaam bij Roerdink Grijsen Notarissen. Ik hou mij bezig met het opmaken van koopovereenkomsten, akten van levering, hypotheekakten, kavelruil enzovoort met als specialisatie de agrarische sector.

Jolien Grijsen

Notarieel-juridisch medewerkster

Jolien Grijsen
Jolien Grijsen
Ik ben Jolien Grijsen, notarieel-juridisch medewerkster bij Roerdink Grijsen Notarissen. Ik ben voornamelijk werkzaam op het gebied van personen- en familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Leontien Balke

Notarieel-juridisch medewerkster

Leontien Balke
Leontien Balke
Ik ben Leontien Balke, notarieel-juridisch medewerkster bij Roerdink Grijsen Notarissen. Ik ben voornamelijk werkzaam op het gebied van personen- en familierecht, maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Tessa Woertman

Notarieel-juridisch medewerkster

Tessa Woertman
Tessa Woertman
Als notarieel-juridisch medewerkster verricht ik verschillende notariële werkzaamheden op het gebied van ondernemingsrecht. Ook ondersteun ik mijn collega's op het gebied van onroerend goed.

Eva Bruinsma

Notarieel medewerkster

Eva Bruinsma
Eva Bruinsma

Tatjana Basner

Front- en backoffice medewerkster

Tatjana Basner
Tatjana Basner
Ik ben Tatjana Basner, front- en backoffice medewerkster bij Roerdink Grijsen Notarissen.

Bianca Weelink

Front- en backoffice medewerkster

Bianca Weelink
Bianca Weelink
Ik ben Bianca Weelink, medewerkster Front- en Backoffice. Ik ondersteun zowel de telefoniste/receptioniste als de Backofficemedewerkster.

Inge Jansen-van Ee

Telefoniste/receptioniste

Inge Jansen-van Ee
Inge Jansen-van Ee
Ik ben Inge Jansen-van Ee, telefoniste/receptioniste bij Roerdink Grijsen Notarissen.

Inge Abbink

Boekhouder

Inge Abbink
Inge Abbink
Ik ben Inge Abbink, boekhouder bij Roerdink Grijsen Notarissen.

Roerdink Grijsen Notarissen

handelsregisternr: 09192120
btw nr: NL802831606B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
's Middags tussen 12.30 uur en 13.30 uur zijn wij gesloten in verband met middagpauze en 's ochtends zijn wij incidenteel kortdurend niet bereikbaar in verband met werkoverleg.

Bezoekadres

Winterswijkseweg 23
7141 DM Groenlo

vraag stellenprijs opvragen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.