Ligne Netwerk Notarissenheeft meerdere kantoren
Welkom bij LigneNotarissen. Dé Netwerknotaris in Steenbergen.

Wij laten ons leiden door de 4 'V's: Vriendelijk, Vakkundig, Vlot en Voordelig.  
Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt. 

Bij LigneNotarissen  werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Steenbergen.

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. Vandaar dat wij van LigneNotarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

nieuws van het notariskantoor

11 december 2019

Sponsor Kerstmarkt

LigneNotarissen, Oud Gastel en Steenbergen is sponsor van de sfeervolle Kunst- & Kerstmarkt van aanstaande zondag 15 december in de Gummaruskerk én op de Markt in Steenbergen. Van 11:00 tot 17:00 uur bent u hier van harte welkom. De opbrengst van de Kerstmarkt gaat naar een goed doel; Stichting Ankie. Wij dragen dit initiatief een warm hart toe en hopen op een mooie opbrengst.

5 december 2019

Afwezigheid notaris Eskes

Om gezondheidsredenen zal notaris Eskes vanaf 5 december 2019 niet op het notariskantoor in Steenbergen aanwezig zijn. In het te voorziene scenario zal hij tenminste tot eind februari zijn beroep niet kunnen uitoefenen. 

Zijn protocol zal worden waargenomen door zijn collega Eric ten Brinke, notaris te Halderberge. De feitelijke werkzaamheden en publiekscontacten worden uitgevoerd door zijn toegevoegd notaris, mevrouw Karina Schutz-ten Rouwelaar. Zij zal dagelijks aanwezig zijn op de vestiging te Steenbergen.

Wij verzoeken u rekening te houden met deze personele situatie en verwachten dat u met de aangegeven oplossing een waardig alternatief wordt geboden. We proberen hiermee de overlast zo beperkt mogelijk te houden maar het is niet uit te sluiten dat men iets langer moet wachten dan bij ons gebruikelijk is.

26 november 2019

Gaan jullie trouwen in 2020?

Eric ten Brinke: ”Trouwen doet u automatisch in beperkte gemeenschap van goederen. Bij een scheiding worden dan gezamenlijke bezittingen en schulden gelijk verdeeld. Persoonlijke bezittingen en schulden blijven bij de betreffende persoon. Maar vaak is het onduidelijk welke bezittingen van wie zijn en ook niet alle bezittingen en schulden vallen automatisch onder die beperkte gemeenschap van goederen.

Bij LigneNotarissen, Oud Gastel en Steenbergen kunnen jullie bezittingen vastleggen of huwelijkse voorwaarden opstellen. Laat u adviseren door LigneNotarissen naar wat het beste bij jullie past. Neem vrijblijvend contact op via 0167-564650"


nieuws van netwerk notarissen

4 februari 2020nieuws

Nieuwe wet voor ongetrouwde ouders

Als ongetrouwde ouders samen een kind krijgen, heeft alleen de moeder automatisch het gezag over het kind. Gezag is dat je als ouder de plicht én het recht hebt om...

lees verder >
23 januari 2020nieuws

Geen toekomst voor digitaal afhandelen notariële zaken

In een wereld die steeds verder digitaliseert wordt het werk van de notaris persoonlijker, met meer menselijk in plaats van digitaal contact. Netwerk Notarissen is ervan overtuigd dat het volledig...

lees verder >
16 januari 2020nieuws

Dit gaat er in 2020 veranderen!

Voor paren die scheiden na 1 januari 2020 wordt de duur van partneralimentatie verkort. De nieuwe hoofdregel is dat de alimentatieduur gelijk is aan de helft van de duur van...

lees verder >
de heer mr. N.M.M. (Nico) Eskesnotaris
Waarschijnlijk ben ik één van de laatste generalisten, een niet-gespecialiseerde notaris. Mijn voorliefde ligt bij het familierecht en het onroerende zakenrecht. Het mooiste van dit vak is om mensen te laten kennismaken met alle facetten van hun wensen, niet alleen fiscaal en financieel, maar zeker ook emotioneel en familiair. Leven is meer dan alleen geld, eten en drinken.
mevrouw mr. K.L.C.W. Schutz-ten Rouwelaartoegevoegd notaris
de heer J. (Hans) Bal notarisklerk
de heer M.A. Garritsen (Martijn)notarisklerk
mevrouw G.M.E. (Gerda) Steegmans notarieel medewerkster
mevrouw L. (Lea) Borst-Kruithofnotarieel medewerkster
Ik ben Lea Borst-Kruithof. Sinds 1986 ben ik werkzaam binnen het notariaat. In de loop der jaren ben ik werkzaam geweest binnen alle rechtsgebieden van het notariaat. Sinds juni 2014 ben ik werkzaam bij LigneNotarissen als notarieel medewerkster familierecht.
mevrouw E.M.P. (Evelien) Bostersfinancieel administratief medewerker/receptioniste
Mijn naam is Evelien Bosters. Sinds juli 2014 ben ik werkzaam bij LigneNotarissen op de vestiging in Steenbergen. Tot mijn hoofdtaken horen de boekhouding, de receptie en andere administratieve taken.
mevrouw I.H. (Ingrid) de Jong receptioniste, administratief medewerker
mevrouw A.J.P. Huijbregts (Anouk)receptioniste

Ligne Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 20118047
btw nr: NL813840053B01

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur
We lunchen graag van 12.30 uur tot 13.30 uur, maar ons kantoor blijft wel open.

Bezoekadres

Doktersdreefje 2
4651 AX Steenbergen (NB)

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.