Ligne Netwerk Notarissenheeft meerdere kantoren
Welkom bij LigneNotarissen. Dé Netwerknotaris in Steenbergen.

Wij laten ons leiden door de 4 'V's: Vriendelijk, Vakkundig, Vlot en Voordelig.  
Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt. 

Bij LigneNotarissen  werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Steenbergen.

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. Vandaar dat wij van LigneNotarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

nieuws van het notariskantoor

5 november 2019

De donorclausule

Volgend jaar gaat de nieuwe donorwet van kracht; een systeem van actieve donorregistratie. Karina Schutz: “In het levenstestament kunt u een donorclausule opnemen waarmee een instructie achter gelaten wordt voor uw nabestaanden over wat er met uw lichaam moet gebeuren. De nieuwe registratie ‘geen bezwaar’ kan namelijk twijfels veroorzaken bij de nabestaanden. Met de donorclausule neemt u het heft in eigen hand en helpt u uw nabestaanden. Zo is het voor iedereen duidelijk dat u een bewuste keuze heeft gemaakt. Bij LigneNotarissen, Oud Gastel en Steenbergen helpen we u graag bij het opstellen van uw levenstestament. Neem vrijblijvend contact met mij op via 0167-564650.”

5 november 2019

Het levenstestament, van levensbelang!

Eric ten Brinke: “Stel dat u door bijv. een ongeluk of ziekte niet meer zelf in staat bent uw zaken te regelen, zoals uw financiën (wie mag er over uw geld gaan?) en medische zaken (welke behandelingen wilt u zelf ondergaan of juist niet?). Dan moet uw familie – als er geen levenstestament is – naar de rechter om namens u beslissingen te mogen nemen. Ook als u getrouwd bent en/of kinderen hebt. Bij LigneNotarissen, Oud Gastel en Steenbergen helpen we u graag bij het opstellen van uw levenstestament zodat u zelf de regie in handen houdt en u uw geliefden er niet mee hoeft te belasten. Neem vrijblijvend contact met mij op via 0165-512154.”

14 oktober 2019

Succesvolle lezing in de Vossenburcht

Op uitnodiging van de "huisvrouwengroep Nieuw-Vossemeer" heeft notaris Schutz -ten Rouwelaar op 10 oktober aan ongeveer 50 inwoners van Nieuw-Vossemeer een lezing gegeven over onder andere erfrecht, (levens)testamenten en schenkingen. 

LigneNotarissen, Oud Gastel en Steenbergen geeft regelmatig lezingen of presentaties en dat doen wij met veel plezier. Dit is voor ons een leuke manier om te vertellen over ons werk en meer uitleg te geven, kennis te delen en mensen te adviseren. Als je dan merkt dat het publiek ook enthousiast is, veel vragen stelt en je te horen krijgt dat het een duidelijke uitleg was waar men veel wijzer van is geworden, is natuurlijk het doel bereikt. 

nieuws van netwerk notarissen

22 oktober 2019nieuws

Met donorclausule neem je het heft in eigen hand

Deze week werd bekend dat in 2019 in 20% van de gevallen niet werd overgegaan met orgaandonatie ondanks de wens van de overledene. De nabestaanden stemden namelijk in die gevallen...

lees verder >
26 september 2019nieuws

Terugkijktip: 70% van de Nederlanders heeft niets geregeld voor digitale erfenis

70% van de Nederlanders heeft niets geregeld als het gaat om hun digitale erfenis. Heb jij wel eens nagedacht wat er moet gebeuren met jouw sociale media accounts nadat je...

lees verder >
18 september 2019nieuws

Prinsjesdag 2019

Op ‘Prinsjesdag’ is de troonrede voorgelezen en zijn de Miljoenennota en het Belastingplan 2020 gepresenteerd. We hebben een aantal highlights voor je op een rij gezet. Als je een woning...

lees verder >
de heer mr. N.M.M. (Nico) Eskesnotaris
Waarschijnlijk ben ik één van de laatste generalisten, een niet-gespecialiseerde notaris. Mijn voorliefde ligt bij het familierecht en het onroerende zakenrecht. Het mooiste van dit vak is om mensen te laten kennismaken met alle facetten van hun wensen, niet alleen fiscaal en financieel, maar zeker ook emotioneel en familiair. Leven is meer dan alleen geld, eten en drinken.
mevrouw mr. K.L.C.W. Schutz-ten Rouwelaartoegevoegd notaris
mevrouw J.C. (Joyce) Luijsterburgnotarisklerk en HBO-jurist
Ik ben ruim 10 jaar werkzaam in het notariaat. Sinds 2011 sta ik als registernotarisklerk geregistreerd. Ik ben werkzaam op de rechtsgebieden onroerend goed en familierecht. Mocht u vragen hebben dan sta ik u graag te woord.
de heer J. (Hans) Bal notarisklerk
de heer M.A. Garritsen (Martijn)notarisklerk
mevrouw G.M.E. (Gerda) Steegmans notarieel medewerkster
mevrouw L. (Lea) Borst-Kruithofnotarieel medewerkster
Ik ben Lea Borst-Kruithof. Sinds 1986 ben ik werkzaam binnen het notariaat. In de loop der jaren ben ik werkzaam geweest binnen alle rechtsgebieden van het notariaat. Sinds juni 2014 ben ik werkzaam bij LigneNotarissen als notarieel medewerkster familierecht.
mevrouw E.M.P. (Evelien) Bostersfinancieel administratief medewerker/receptioniste
Mijn naam is Evelien Bosters. Sinds juli 2014 ben ik werkzaam bij LigneNotarissen op de vestiging in Steenbergen. Tot mijn hoofdtaken horen de boekhouding, de receptie en andere administratieve taken.
mevrouw I.H. (Ingrid) de Jong receptioniste, administratief medewerker
mevrouw A.J.P. Huijbregts (Anouk)receptioniste

Ligne Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 20118047
btw nr: NL813840053B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
We lunchen graag van 12.30 uur tot 13.30 uur, maar ons kantoor blijft wel open.

Bezoekadres

Doktersdreefje 2
4651 AX Steenbergen (NB)

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.