Ligne Netwerk Notarissenheeft meerdere kantoren
Welkom bij LigneNotarissen. Dé Netwerknotaris in Steenbergen.

Wij laten ons leiden door de 4 'V's: Vriendelijk, Vakkundig, Vlot en Voordelig.  
Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt. 

Bij LigneNotarissen  werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Steenbergen.

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. Vandaar dat wij van LigneNotarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

nieuws van het notariskantoor

13 juli 2020

Wij zoeken nieuwe collega’s

Wil je nog deze zomer of herfst beginnen aan een nieuwe uitdaging op een notariskantoor met een algemene praktijk en veel contact met cliënten? Kom dan vooral bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. We zijn op zoek naar twee nieuwe collega’s ter uitbreiding van ons kantoor.

Wie zijn wij?

Wij zijn Ligne Netwerk Notarissen: een notariskantoor met twee vestigingen in het westen van Noord-Brabant (Steenbergen en Oud Gastel). We hebben een algemene praktijk; we verrichten alle gebruikelijke notariële werkzaamheden.

Op beide vestigingen werkt een klein team van professionals van klerken en ondersteuners onder leiding van een notaris. Ons kantoor heeft een open en informele werksfeer, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Vanwege de toename van de werkvoorraad, aanstaande pensionering van één van onze notarissen en vertrek van één van onze collega’s, zoeken wij een kandidaat-notaris en een klerk/notarieel medewerker voor onze vestiging in Steenbergen.

Wie ben jij?

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in het notariaat en bent nu al werkzaam als kandidaat-notaris of klerk/notarieel medewerker.

Functie kandidaat-notaris

Als kandidaat-notaris heb je ervaring opgedaan op het gebied van registergoed en/of familierecht. Je kunt zelfstandig besprekingen voeren en bent bezig met de beroepsopleiding of hebt die al afgerond. Als je kunt waarnemen is dat uiteraard een pré. Je zoekt een kantoor met een informele sfeer en korte lijntjes, waar je zonder te vragen kunt binnenlopen bij je collega’s en de notarissen om even te overleggen.

We zoeken naar iemand die het een uitdaging vindt om daarnaast mee te denken over de toekomst van het kantoor, verbetering van onze dienstverlening en het kantoormanagement. Parttime-werken behoort - in overleg - tot de mogelijkheden.

Functie klerk/notarieel medewerker

Als klerk of notarieel medewerker ben je al een aantal jaar werkzaam op het gebied van het registergoed; je hebt – bij voorkeur – ook al wat ervaring opgedaan bij nieuwbouwprojecten. Onze praktijk omvat – op het gebied van registergoed - vooral veel bestaande bouw en losse hypotheken, maar we hebben jaarlijks ook een aantal kleinere nieuwbouwprojecten in onze regio in behandeling.

Wat zoeken wij?

We zoeken voor beide functies een collega met ervaring in het notariaat. Je bent klantgericht, kunt zelfstandig functioneren en kan hierin de verantwoordelijkheid nemen. Uiteraard ben je discreet en integer.

Bovenal zoeken we natuurlijk twee collega’s die goed in ons team passen.

Wij bieden:

- een werkweek van 37,5 uur op fulltime basis;

- een marktconform salaris;

- pensioen bij Pensioenfonds notariaat;

- 25 vakantiedagen bij een fulltime contract.

De termijn om te reageren sluit uiterlijk 30 juli a.s. Je kunt je brief/e-mail met C.V. richten aan de heer E. Ten Brinke (e-mailadres: brinke@lignenotarissen.nl).

Mocht je vragen hebben over de advertentie dan kun je bellen met: 0167-564650 of 0165-512154.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


21 april 2020

Wij zoeken een parttime financieel medewerker

Wie zijn wij? Ligne Netwerk Notarissen is een notariskantoor met twee vestigingen in het westen van Noord-Brabant (Steenbergen en Oud Gastel). We hebben een algemene praktijk, wat betekent dat we alle gebruikelijke notariële werkzaamheden verzorgen, waaronder overdrachten van huizen en hypotheken, testamenten, samenlevingscontracten en de oprichting van verenigingen, stichtingen en B.V.’s.

Op beide vestigingen werkt een klein team van professionals onder leiding van een notaris. Op onze vestiging in Steenbergen werken ook de collega’s die de algemene ondersteuning doen voor beide vestigingen, zoals de boekhouding en het beheren van de telefooncentrale. Ons kantoor heeft een open en informele werksfeer, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Wie ben jij? Je bent op zoek naar een veelzijdige functie, waarin je betrokken bent bij alle werkzaamheden die er zijn op het gebied van onze kantoorboekhouding. In deze functie heb je niet alleen contact met je collega’s, maar ook met onze klanten, het is dus belangrijk dat je klantgericht bent en kunt multitasken. Je bent binnen kantoor, samen met onze financiële controller verantwoordelijk voor de totale financiële administratie van beide vestigingen.

Als dagelijkse werkzaamheden zijn er onder meer:

- het controleren en verzorgen van de dagelijkse betalingen;

- bijwerken van betalingsoverzichten;

- verwerking van in- en verkoopfacturen en kas- en bankmutaties;

- voorraadbeheer en verwerking van voorraadmutaties;

- debiteurenadministratie en -beheer;

- bijhouden en verwerken van vakantiedagen van collega’s.

Wat zoeken wij? Je beschikt over een afgeronde (MBO-)opleiding (bedrijfs-)administratie of hebt voldoende praktijkervaring op het gebied van financiële administratie. Je hebt ervaring in het voeren van zakelijke boekhouding en kan omgaan met digitale boekhoudprogramma’s.

We zoeken verder een collega die:

- punctueel en accuraat is;

- een goed cijfermatig inzicht heeft;

- zelfstandig kan functioneren en hierin de verantwoordelijkheid neemt;

- discreet en integer is.

Bovenal zoeken we natuurlijk een enthousiaste collega die goed in ons team past.

Wij bieden:

- een parttime baan voor 15 tot 20 uur per week;

- een marktconform salaris;

- 5 halve dagen werken behoort tot de mogelijkheden, evenals het combineren van de baan met schooltijden.

De termijn om te reageren sluit uiterlijk 15 mei a.s. Je kunt je brief/e-mail met C.V. richten aan mevrouw K. Schutz-ten Rouwelaar (e-mailadres: schutz@lignenotarissen.nl).

Mocht je vragen hebben over de advertentie dan kun je bellen met: 0167-564650.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

1 april 2020

12,5 jarig jubileum als notaris

Met gepaste trots feliciteren wij Eric ten Brinke en zijn gezin met zijn 12,5 jarig jubileum als notaris.

Bedankt voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren.

Wij wensen je nog vele mooie, gezonde en succesvolle jaren toe als notaris.

Het Ligne Team


nieuws van netwerk notarissen

4 oktober 2020nieuws

Dierendag 2020: Heb jij al eens nagedacht over een huisdierenclausule?

Er zijn veel mensen met een huisdier. Maar vaak hebben huisdierenbaasjes niet nagedacht over hoe het verder moet met hun huisdier na scheiding of als ze zelf niet meer kunnen...

lees verder >
28 september 2020nieuws

Het ubo-register: wat betekent dat voor jou?

De Kamer van Koophandel heeft sinds 27 september 2020 een nieuw register: het ubo-register. Organisaties moeten gegevens aanleveren voor dat register. Soms loopt dat via de notaris.  In verband met...

lees verder >
15 september 2020nieuws

Prinsjesdag 2020: dit zijn de belastingplannen voor 2021

Vandaag is het Prinsjesdag. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2021 zijn gepresenteerd. Hieronder worden een aantal belangrijke plannen voor je uitgelicht.
Overdrachtsbelasting
Per 1 januari...

lees verder >
de heer mr. N.M.M. (Nico) Eskesnotaris
Waarschijnlijk ben ik één van de laatste generalisten, een niet-gespecialiseerde notaris. Mijn voorliefde ligt bij het familierecht en het onroerende zakenrecht. Het mooiste van dit vak is om mensen te laten kennismaken met alle facetten van hun wensen, niet alleen fiscaal en financieel, maar zeker ook emotioneel en familiair. Leven is meer dan alleen geld, eten en drinken.
mevrouw mr. K.L.C.W. Schutz-ten Rouwelaartoegevoegd notaris
de heer J. (Hans) Bal notarisklerk
de heer M.A. Garritsen (Martijn)notarisklerk
mevrouw G.M.E. (Gerda) Steegmans notarieel medewerkster
mevrouw L. (Lea) Borst-Kruithofnotarieel medewerkster
Ik ben Lea Borst-Kruithof. Sinds 1986 ben ik werkzaam binnen het notariaat. In de loop der jaren ben ik werkzaam geweest binnen alle rechtsgebieden van het notariaat. Sinds juni 2014 ben ik werkzaam bij LigneNotarissen als notarieel medewerkster familierecht.
mevrouw E.M.P. (Evelien) Bostersfinancieel administratief medewerker/receptioniste
Mijn naam is Evelien Bosters. Sinds juli 2014 ben ik werkzaam bij LigneNotarissen op de vestiging in Steenbergen. Tot mijn hoofdtaken horen de boekhouding, de receptie en andere administratieve taken.
mevrouw I.H. (Ingrid) de Jong receptioniste, administratief medewerker
mevrouw A.J.P. Huijbregts (Anouk)receptioniste

Ligne Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 20118047
btw nr: NL813840053B01

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur
We lunchen graag van 12.30 uur tot 13.30 uur, maar ons kantoor blijft wel open.

Bezoekadres

Doktersdreefje 2
4651 AX Steenbergen (NB)

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.