Ligne Netwerk Notarissenheeft meerdere kantoren
Welkom bij LigneNotarissen. Dé Netwerknotaris in Oud Gastel.

Wij laten ons leiden door de 4 'V's: Vriendelijk, Vakkundig, Vlot en Voordelig.  
Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt. 

Bij LigneNotarissen werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Oud Gastel.

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. Vandaar dat wij van LigneNotarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.
Ligne Netwerk Notarissen

nieuws van het notariskantoor

1 april 2020

12,5 jarig jubileum als notaris

Met gepaste trots feliciteren wij Eric ten Brinke en zijn gezin met zijn 12,5 jarig jubileum als notaris.

Bedankt voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren.

Wij wensen je nog vele mooie, gezonde en succesvolle jaren toe als notaris.

Het Ligne Team


5 december 2019

Afwezigheid notaris Eskes

Om gezondheidsredenen zal notaris Eskes vanaf 5 december 2019 niet op het notariskantoor in Steenbergen aanwezig zijn. In het te voorziene scenario zal hij tenminste tot eind februari zijn beroep niet kunnen uitoefenen.

Zijn protocol zal worden waargenomen door zijn collega Eric ten Brinke, notaris te Halderberge. De feitelijke werkzaamheden en publiekscontacten worden uitgevoerd door zijn toegevoegd notaris, mevrouw Karina Schutz-ten Rouwelaar. Zij zal dagelijks aanwezig zijn op de vestiging te Steenbergen.

Wij verzoeken u rekening te houden met deze personele situatie en verwachten dat u met de aangegeven oplossing een waardig alternatief wordt geboden. We proberen hiermee de overlast zo beperkt mogelijk te houden maar het is niet uit te sluiten dat men iets langer moet wachten dan bij ons gebruikelijk is.

5 september 2019

Scheiden en de notaris

Op vrijdag 13 september is de Dag van de Scheiding. Helaas zien we regelmatig dat er ruzie is tussen de twee ex-partners of er zelfs een vechtscheiding ontstaat. Dit willen we te alle tijde voorkomen voor alle betrokken partijen. Het is belangrijk dat een scheiding goed geregeld wordt. Hierbij kan de notaris een belangrijke rol spelen.

Ligne Notarissen heeft een objectieve en onafhankelijke kijk op de situatie. Wij geven graag advies over de stappen die gemaakt moeten worden. Wanneer een van de ex-partners blijft wonen in de gezamenlijke woning en de hypotheek dus op één naam komt te staan, heeft u sowieso een notaris nodig. Wij maken dan een akte van verdeling op. Ook de financiële afwikkeling hiervan vindt plaats via de notaris.

Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen. Zorg er daarom voor dat alle juridische facetten die bij een huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract komen kijken vooraf goed geregeld zijn.

In elke situatie helpen wij u graag.

nieuws van netwerk notarissen

1 december 2023nieuws

In de Margriet: Mag mijn partner voor mij beslissingen nemen als ik wilsonbekwaam ben?

Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen beantwoordt in het tijdschrift Margriet als een deskundige van het financieel panel vragen van lezers.  Deze week gaat de vraag over wilsonbekwaamheid. Als...

lees verder >
14 november 2023nieuws

Video: digitale nalatenschap in tv programma Radar

TV programma Radar zocht in de uitzending van 13 november uit hoe het zit met je digitale erfenis. Uit een enquête van Radar blijkt namelijk dat veel mensen  (64%) weleens...

lees verder >
27 september 2023nieuws

Video: Heeft de overleden verdachte nog recht op de erfenis?

mevrouw I.M.A. (Ingrid) Huijbregts

notarieel medewerkster

mevrouw I.M.A. (Ingrid) Huijbregts

mevrouw S.P.J.M. (Sandra) Magielse-de Graaf

telefoniste/receptioniste

mevrouw S.P.J.M. (Sandra) Magielse-de Graaf

de heer mr. E.P.B. (Eric) ten Brinke

notaris

de heer mr. E.P.B. (Eric) ten Brinke
Ik zie mezelf als een soort huisarts; ik ben een allround notaris, maar inhoudelijk ligt bij mij de nadruk op het vennootschapsrecht en het familierecht. Je kunt dan denken aan het oprichten van rechtspersonen, aandelenoverdrachten en dergelijke, maar ook het opstellen van testamenten, huwelijkse voorwaarden en samenlevingscontracten. Ook ben ik estate-planner. Ik help je natuurlijk ook graag bij andere notariële zaken. Het is geweldig om de klant te helpen bij het vastleggen van persoonlijke zaken.

mevrouw mr. A.S. (Aartie) Hanoeman

notarieel jurist

mevrouw mr. A.S. (Aartie) Hanoeman

de heer A.L.P. (Arno) Akkermans

notarisklerk

de heer A.L.P. (Arno) Akkermans
Mijn naam is Arno Akkermans. Sinds 1999 ben ik werkzaam in het notariaat. In de loop der jaren heb ik mezelf volledig toegelegd op het gebied van onroerend goed. Mocht u dus vragen hebben over dit onderwerp, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

mevrouw R.L.J. (Rian) Bouwmeester-Wuyts

notarisklerk

mevrouw R.L.J. (Rian) Bouwmeester-Wuyts

mevrouw P. (Petra) Hofman

notarisklerk

mevrouw P. (Petra) Hofman

mevrouw F. (Fenne) van Dam

receptioniste/telefoniste/administratief medewerkster

mevrouw F. (Fenne) van Dam

Ligne Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 20118047
btw nr: NL813840053B01

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur
We lunchen graag van 12.30 uur tot 13.30 uur, maar ons kantoor blijft wel open.

Bezoekadres

Kolonel den Oudenstraat 24
4751 HJ Oud Gastel

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.