Ligne Netwerk Notarissenheeft meerdere kantoren
Welkom bij LigneNotarissen. Dé Netwerknotaris in Oud Gastel.

Wij laten ons leiden door de 4 'V's: Vriendelijk, Vakkundig, Vlot en Voordelig.  
Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt. 

Bij LigneNotarissen werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Oud Gastel.

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. Vandaar dat wij van LigneNotarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.
Ligne Netwerk Notarissen

nieuws van het notariskantoor

15 april 2022

Gezocht: Speld

Voor ons jonge, groeiende notariskantoor in het westen van West-Brabant zijn we op zoek naar één of meerdere kandidaat-notarissen. Ben jij een ondernemingsrecht-fan, registergoed-tijger of familierecht-mens, dan ben je bij ons misschien wel aan het juiste adres en ben jij die speld in de hooiberg die wij zoeken.

Net als alle andere kantoren met een vacature voor een kandidaat-notaris vinden we natuurlijk het liefst een kandidaat-notaris die de beroepsopleiding heeft afgerond en ook kan en wil waarnemen, maar als je gaat starten met de beroepsopleiding of daar mee bezig bent, of (bijna) afgestudeerd notarieel recht jurist bent die graag in het notariaat wil werken, dan ben je ook van harte welkom.

Meer dan dat zoeken wij iemand die in ons team past, en die betrokken wil zijn en worden bij de ontwikkeling van ons groeiende, jonge kantoor. Mocht je (in de toekomst) de wens hebben om misschien wel toegevoegd notaris of notaris te worden, dan denken daarin we graag met je mee.

Waar kom je dan terecht als je voor ons kiest?

We zijn een kantoor met twee vestigingen, één in Steenbergen en één in Oud Gastel. Op elke vestiging werkt een notaris, met een team van ongeveer 8 collega’s.

We hebben, zoals ze dat noemen, een algemene praktijk, maar er is zeker ruimte voor voorkeur: ook nu heeft ieder van onze medewerkers zo zijn eigen specialiteit. Alle collega’s krijgen de kans en mogelijkheid om in hun rechtsgebied door te groeien door het volgen van cursussen en opleidingen, of juist een ander rechtsgebied te verkennen om zo hun kennis uit te breiden.

De medewerkers zijn betrokken bij elkaar en bij het kantoor, en willen graag meedenken over verbetering van onze dienstverlening en de gang van zaken binnen kantoor. Samen zorgen we er zo voor dat de klanten en de medewerkers tevreden zijn en blijven.

Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden goed en is flexibel/hybride en/of parttime werken bespreekbaar. We werken allemaal, in ieder geval deels, op kantoor, vooral ook omdat we elkaar graag live zien en spreken, maar (deels) thuiswerken is ook geen probleem.

Ben je op zoek naar een andere omgeving, maar twijfel je of je de stap moet maken, omdat je niet weet of het gras groener is aan de andere kant? Kom dan in ieder geval eens kennismaken, om te zien hoe groen ons gras is!

Is deze vacature iets voor jou, laat het ons dan weten. Mocht je nog vragen hebben, dan kan dat natuurlijk ook. Je bericht kun je richten aan Karina Schutz: schutz@lignenotarissen.nl


24 november 2021

Wij zoeken een nieuwe collega: kandidaat-notaris!

Wil je beginnen aan een nieuwe uitdaging op een notariskantoor met een algemene praktijk en veel contact met cliënten? Kom dan vooral bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. We zijn op zoek naar een nieuwe collega’s ter uitbreiding van ons kantoor.

Wie zijn wij?

Wij zijn Ligne Netwerk Notarissen: een notariskantoor met twee vestigingen in het westen van Noord-Brabant (Steenbergen en Oud Gastel). We hebben een algemene praktijk; we verrichten alle gebruikelijke notariële werkzaamheden.

Op beide vestigingen werkt een klein team van professionals van klerken en ondersteuners onder leiding van een notaris. Ons kantoor heeft een open en informele werksfeer, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Vanwege de toename van de werkvoorraad en recente pensionering van één van onze notarissen, zoeken wij een kandidaat-notaris.

Wie ben jij?

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in het notariaat en bent nu al werkzaam als kandidaat-notaris. Als kandidaat-notaris heb je ervaring opgedaan op tenminste één van de notariële gebieden (registergoed, familierecht en/of ondernemingsrecht).

Je kunt zelfstandig besprekingen voeren en bent bezig met de beroepsopleiding of hebt die al afgerond. Als je kunt waarnemen is dat uiteraard een pré.

Je zoekt een kantoor met een informele sfeer en korte lijntjes, waar je zonder te kloppen kunt binnenlopen bij je collega’s en de notarissen om even te overleggen.

We zoeken naar iemand die het een uitdaging vindt om naast je notariële werk mee te denken over de toekomst van het kantoor, verbetering van onze dienstverlening en het kantoormanagement. Parttime-werken behoort - in overleg - tot de mogelijkheden, evenals (deels) vanuit huis werken.

Wat zoeken wij?

We zoeken een collega met ervaring in het notariaat. Je bent klantgericht, kunt zelfstandig functioneren en kan hierin de verantwoordelijkheid nemen. Uiteraard ben je discreet en integer.

Bovenal zoeken we natuurlijk een collega die goed in ons team past.

Wij bieden:

- een werkweek van 37,5 uur op fulltime basis;

- een marktconform salaris;

- pensioen bij Pensioenfonds notariaat;

- 25 vakantiedagen bij een fulltime contract;

- parttime werken is bespreekbaar, evenals (deels) vanuit huis werken.

Je kunt je brief/e-mail met C.V. richten aan mevrouw K. Schutz-ten Rouwelaar (e-mailadres: schutz@lignenotarissen.nl).

Mocht je vragen hebben over de advertentie dan kun je bellen met: 0167-564650 of 0165-512154.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


1 april 2020

12,5 jarig jubileum als notaris

Met gepaste trots feliciteren wij Eric ten Brinke en zijn gezin met zijn 12,5 jarig jubileum als notaris.

Bedankt voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren.

Wij wensen je nog vele mooie, gezonde en succesvolle jaren toe als notaris.

Het Ligne Team


nieuws van netwerk notarissen

28 november 2022nieuws

Wie mag wat online delen als jij dood bent?

Wat gebeurt er met jouw sociale media als je er niet meer bent? En mogen familieleden en vrienden foto's van jou online delen als jij bent overleden? In het jeugdprogramma...

lees verder >
20 september 2022nieuws

Prinsjesdag 2022: dit zijn de belastingplannen voor 2023

Vandaag is het Prinsjesdag. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2023 zijn gepresenteerd. Hieronder worden een aantal belangrijke plannen voor je uitgelicht. Omdat de plannen nog...

lees verder >
20 september 2022nieuws

Bedrijfsopvolgingsregeling enerzijds te streng, anderzijds kan het ook soberder

Er is politiek veel te doen over de bedrijfsopvolgingsregeling, deze regeling biedt onder meer belastingvoordelen voor de bedrijfsopvolger die een onderneming geschonken krijgt of erft. Professionals die ermee werken vinden...

lees verder >

mevrouw I.M.A. (Ingrid) Huijbregts

notarieel medewerkster

mevrouw I.M.A. (Ingrid) Huijbregts

mevrouw S.P.J.M. (Sandra) Magielse-de Graaf

telefoniste/receptioniste

mevrouw S.P.J.M. (Sandra) Magielse-de Graaf

de heer mr. E.P.B. (Eric) ten Brinke

notaris

de heer mr. E.P.B. (Eric) ten Brinke
Ik zie mezelf als een soort huisarts; ik ben een allround notaris, maar inhoudelijk ligt bij mij de nadruk op het vennootschapsrecht en het familierecht. Je kunt dan denken aan het oprichten van rechtspersonen, aandelenoverdrachten en dergelijke, maar ook het opstellen van testamenten, huwelijkse voorwaarden en samenlevingscontracten. Ook ben ik estate-planner. Ik help je natuurlijk ook graag bij andere notariële zaken. Het is geweldig om de klant te helpen bij het vastleggen van persoonlijke zaken.

mevrouw mr. A.S. (Aartie) Hanoeman

notarieel jurist

mevrouw mr. A.S. (Aartie) Hanoeman

de heer A.L.P. (Arno) Akkermans

notarisklerk

de heer A.L.P. (Arno) Akkermans
Mijn naam is Arno Akkermans. Sinds 1999 ben ik werkzaam in het notariaat. In de loop der jaren heb ik mezelf volledig toegelegd op het gebied van onroerend goed. Mocht u dus vragen hebben over dit onderwerp, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

mevrouw R.L.J. (Rian) Bouwmeester-Wuyts

notarisklerk

mevrouw R.L.J. (Rian) Bouwmeester-Wuyts

mevrouw P. (Petra) Hofman

notarieel medewerkster

mevrouw P. (Petra) Hofman

mevrouw V.L.A.M. (Veronique) Iriks

notarieel medewerkster

mevrouw V.L.A.M. (Veronique) Iriks

Ligne Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 20118047
btw nr: NL813840053B01

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur
We lunchen graag van 12.30 uur tot 13.30 uur, maar ons kantoor blijft wel open.

Bezoekadres

Kolonel den Oudenstraat 24
4751 HJ Oud Gastel

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.