Welkom bij Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen. De Netwerknotaris in Soest. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met informatie en advies om de belangrijkste momenten in jouw leven goed te regelen. Wij ondersteunen je bij het maken van keuzes en zorgen voor het juridisch juist vastleggen van jouw zaken. Hoe maak ik mijn relatie officieel? Eenmanszaak of besloten vennootschap? Wat betekent een scheiding voor mij? Wat komt er kijken bij de aankoop van mijn droomhuis? Moet ik een erfenis accepteren? Hoe leg ik de financiële toekomst en zorg voor mijn kinderen vast? 

Wil je een offerte opvragen? Klik dan hier

Lees verder...

Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerknotarissen. Netwerknotarissen is een landelijk samenwerkingsverband van notarissen. Wij houden elkaar scherp, wij delen kennis en ervaring en adviseren elkaar, zodat we jou samen beter kunnen helpen. Wij spreken begrijpelijke taal en weten precies wat er speelt in de wereld. Wij van Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...
Jager Bokdam De Visser Netwerk Notarissen

nieuws van het notariskantoor

28 februari 2023

Collega's gezocht!

In ons gezellige team hebben wij ruimte voor nieuwe collega's.

Wil jij die nieuwe collega worden? Reageer dan op een van onze vacatures. Tot snel!

Waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris algemene praktijk

https://www.vacaturebanknotariaat.nl/vacatures/vacature-waarnemingsbevoegde-kandidaat-notaris-algemene-praktijk-6864612-11.html

Notarieel/secretarieel medewerker personen- en familierecht

https://www.vacaturebanknotariaat.nl/vacatures/vacature-notarieel-secretarieel-medewerker-personen-familierecht-6895493-11.html

16 maart 2020

Dienstverlening en uitbraak coronavirus

Ons kantoor blijft geopend zolang dit op een verantwoorde wijze mogelijk is en dit niet door de overheid wordt ‘verboden’. Vanzelfsprekend nemen wij alle maatregelen in acht die de overheid in het kader van het COVID 19-virus (coronavirus) neemt. Onze dienstverlening zal daardoor wel anders zijn. Zo geven we geen handen en bewaren we een veilige afstand.   

Voor de veiligheid van onze cliënten en onszelf verzoeken wij cliënten alleen naar ons kantoor te komen als zij geen klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts ervaren. Als u niet naar ons kantoor kunt of wilt komen, zoeken we met u naar een oplossing om de dienstverlening door te laten gaan. Besprekingen kunnen bijvoorbeeld ook via telefoon of andere communicatiemiddelen plaatsvinden en in bepaalde gevallen is ondertekening van een akte per volmacht mogelijk.

5 augustus 2019

Waarom je nooit te jong bent voor een testament

Je bent eigenlijk nooit te jong voor een testament. In de praktijk is het wel zo dat mensen op leeftijd vaak om een andere reden een testament maken dan jongere mensen. Zij willen hun zaken goed achterlaten, terwijl voor jongere mensen het maken van een testament vaak gekoppeld is aan een gebeurtenis. Bijvoorbeeld omdat ze een huis kopen, gaan samenwonen of omdat er een kindje op komst is.

Wanneer moet je eigenlijk nog meer gaan nadenken over een testament? Voor jongere mensen zijn niet alleen hun belangrijke levensgebeurtenissen een reden om een testament te maken. Ook als iemand in hun omgeving op jonge leeftijd overlijdt, worden ze aan het denken gezet. Maar er is ook nog een andere reden. Veel jonge mensen hebben gescheiden ouders. Na zo’n scheiding kan het contact met een van de ouders zijn verwaterd of zelfs helemaal zijn verbroken. Wil je dan nog wel dat deze ouder aanspraak kan maken op je erfenis? Daarnaast kan de ouder met wie je een slechte relatie hebt, een nieuw gezin zijn begonnen. Die kinderen zijn dan je halfbroers en -zussen. Ook zij kunnen van je erven als je geen testament hebt of als je testament je halfbroers en -zussen niet van je erfenis uitsluit.

Heb je geen testament? Dan regelt de wet wie jouw erfgenamen zijn. Dat zijn je kinderen en de partner met wie je bent getrouwd. Als je die nog niet hebt, dan gaat je erfenis naar je ouders, broers en zussen. En dus ook naar halfbroers en -zussen, ook al ken je die misschien niet eens. Door een testament te maken maak je zelf uit naar wie je erfenis gaat.

In deze gevallen is het belangrijk om een testament te maken:

  • Je koopt samen met je partner een huis. Als je niet getrouwd bent erft je partner niet van jou. Dat kun je wel regelen in een testament en deels ook in een samenlevingscontract.             
  • Je krijgt kinderen. Als je niet getrouwd bent met je partner, dan is het belangrijk een testament te maken, want anders erven jouw kinderen wel van jou maar je partner erft niet van jou. In je testament kun je ook vastleggen wie er voor je kinderen zorgt als je er zelf niet meer bent en je kinderen nog geen 18 jaar zijn.
  • Je hebt een bedrijf. In je testament regel je wie alles in goede banen leidt als je er niet meer bent.          
  • Je wilt niet dat familie erft. Dan kun je in je testament vastleggen welk familielid niet van je mag erven.
  • Je wilt regelen dat je niet meer online verder leeft als je offline bent overleden. In je testament kun je vastleggen wat er met je sociale-media-profielen moet gebeuren en kun je aangeven waar je nog tegoeden en dergelijke online hebt.          
  • Je hebt huisdieren en je wilt dat ze na jouw overlijden goed terechtkomen. In je testament leg je vast wie er voor je huisdier(en) moet zorgen. Daarbij kun je ook de ‘gebruiksaanwijzing’ voor je dier vermelden, zodat degene die de zorg op zich neemt, weet wat er moet gebeuren.                   

Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen helpt je graag om je wensen op de juiste manier vast te leggen. Dan hoef je je daar geen zorgen meer over te maken en kun je genieten van alles wat het leven je brengt!

Wij zijn aangesloten bij Netwerk Notarissen, een landelijke organisatie van 150 notariskantoren die steeds van elkaar leren en altijd aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Meer weten? Bel ons op 035 603 98 39 of mail naar info@jbvnotarissen.nl

nieuws van netwerk notarissen

15 februari 2023nieuws

Vandaag in het Algemeen Dagblad: samenwonen kan niet zonder een gesprek over financiële zaken

Heb je op Valentijnsdag besloten met elkaar te gaan samenwonen? In het Algemeen Dagblad van vandaag lees je meerdere tips hoe je dat succesvol kunt doen. Lucienne van der Geld,...

lees verder >
28 november 2022nieuws

Wie mag wat online delen als jij dood bent?

Wat gebeurt er met jouw sociale media als je er niet meer bent? En mogen familieleden en vrienden foto's van jou online delen als jij bent overleden? In het jeugdprogramma...

lees verder >
20 september 2022nieuws

Prinsjesdag 2022: dit zijn de belastingplannen voor 2023

Vandaag is het Prinsjesdag. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2023 zijn gepresenteerd. Hieronder worden een aantal belangrijke plannen voor je uitgelicht. Omdat de plannen nog...

lees verder >

de heer mr. A. de Visser (Dries)

Notaris

de heer mr. A. de Visser (Dries)
de heer mr. A. de Visser (Dries)
Ik ben Dries de Visser, netwerknotaris bij Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen in Soest. Mijn specialisatie is het personen- en familierecht en het erfrecht. Ik weet alles over testamenten, de afwikkeling van nalatenschappen, huwelijkse voorwaarden en samenlevingsovereenkomsten. Maar ik help je ook graag bij de oprichting van een vereniging, een stichting of een besloten vennootschap of de aankoop van een woning.

mevrouw mr. M. Bruning (Marije)

Notaris

mevrouw mr. M. Bruning (Marije)
mevrouw mr. M. Bruning (Marije)
Ik ben Marije Bruning, notaris bij Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen in Soest. Het zwaartepunt van mijn werkzaamheden ligt op het gebied van het personen- en familierecht, het ondernemingsrecht en het erfrecht. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

mevrouw mr. E.M. Folkers (Lineke)

Kandidaat-notaris

mevrouw mr. E.M. Folkers (Lineke)
mevrouw mr. E.M. Folkers (Lineke)
Ik ben Lineke Folkers, kandidaat-notaris bij Jager Bokdam De Visser Netwerk Notarissen in Soest. Met al je vragen op het gebied van familierecht, stichtingen en verenigingen kun je bij mij terecht. In begrijpelijke taal vertel ik je graag wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie.

mevrouw mr. N. Stokvis-Bouma (Nienke)

Kandidaat-notaris

mevrouw mr. N. Stokvis-Bouma (Nienke)
mevrouw mr. N. Stokvis-Bouma (Nienke)
Ik ben Nienke Stokvis, kandidaat-notaris bij Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen. Ik help je graag met vragen op het gebied van het erfrecht en familierecht. Samen kijken we naar jouw situatie en welke mogelijkheden er zijn. Alles leg ik in begrijpelijke taal uit.

mevrouw E.J.C. van der Heijden (Elise)

Boekhouder

mevrouw E.J.C. van der Heijden (Elise)
mevrouw E.J.C. van der Heijden (Elise)
Ik ben Elise van der Heijden, boekhouder bij Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen in Soest.

mevrouw L.H. Bredius (Lizette)

Secretaresse

mevrouw L.H. Bredius (Lizette)
mevrouw L.H. Bredius (Lizette)
Ik ben Lizette Bredius, secretaresse bij Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen in Soest. Ik ondersteun mijn collega’s op het gebied van het personen- en familierecht en het erfrecht. Maar ik sta je ook graag te woord aan de telefoon.

mevrouw G. Teeuwen-Flipse (Gemmeke)

Secretaresse

mevrouw G. Teeuwen-Flipse (Gemmeke)
mevrouw G. Teeuwen-Flipse (Gemmeke)
Ik ben Gemmeke Teeuwen, secretaresse bij Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen in Soest. Ik ondersteun mijn collega’s op het gebied van het personen- en familierecht en het erfrecht. Maar ik sta je ook graag te woord aan de telefoon.

mevrouw A.H.A. van de Berg (Rianka)

Secretaresse

mevrouw A.H.A. van de Berg (Rianka)
mevrouw A.H.A. van de Berg (Rianka)
Ik ben Rianka van de Berg, secretaresse bij Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen in Soest. Ik ondersteun mijn collega’s op het gebied van het personen- en familierecht en het erfrecht. Maar ik sta je ook graag te woord aan de telefoon.

mevrouw M.L. van der Ploeg (Monique)

Secretaresse

mevrouw M.L. van der Ploeg (Monique)
mevrouw M.L. van der Ploeg (Monique)
Ik ben Monique van der Ploeg, secretaresse bij Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen in Soest. Ik ondersteun mijn collega’s op het gebied van het personen- en familierecht en het erfrecht. Maar ik sta je ook graag te woord aan de telefoon.

mevrouw L.C. (Linda) Klabbers

Secretaresse

mevrouw L.C. (Linda) Klabbers
mevrouw L.C. (Linda) Klabbers
Ik ben Linda Klabbers, secretaresse bij Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen in Soest. Ik ondersteun mijn collega’s op het gebied van het personen- en familierecht en het erfrecht. Maar ik sta je ook graag te woord aan de telefoon.

mevrouw I.A. Verhage-van den Brinke (Ilse)

Secretaresse

mevrouw I.A. Verhage-van den Brinke (Ilse)
mevrouw I.A. Verhage-van den Brinke (Ilse)
Ik ben Ilse Verhage, secretaresse bij Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen in Soest. Ik ondersteun mijn collega’s in de onroerend goed praktijk. Maar ik sta je ook graag te woord aan de telefoon.

mevrouw C.M. van Dijk (Charlotte)

Juridisch medewerker nalatenschappen

mevrouw C.M. van Dijk (Charlotte)
mevrouw C.M. van Dijk (Charlotte)
Ik ben Charlotte van Dijk, juridisch medewerker bij Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen in Soest. Ik ondersteun mijn collega’s op het gebied van erfrecht en het afwikkelen van nalatenschappen.

mevrouw M.G.W. Koot (Marieke)

Managementassistente

mevrouw M.G.W. Koot (Marieke)
mevrouw M.G.W. Koot (Marieke)
Ik ben Marieke Koot, managementassistente bij Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen in Soest. Ik ondersteun mijn collega’s van het MT. Maar ik sta je ook graag te woord aan de telefoon.

mevrouw M. Slot-de Vries (Mandy)

Notarieel medewerker

mevrouw M. Slot-de Vries (Mandy)
mevrouw M. Slot-de Vries (Mandy)
Ik ben Mandy Slot-de Vries, notarieel medewerker bij Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen. Ik ondersteun mijn collega’s in de onroerend goed praktijk.

mevrouw K. van Kooij (Kim)

Notarieel medewerker

mevrouw K. van Kooij (Kim)
Ik ben Kim van Kooij, notarieel medewerker bij Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen in Soest. Ik ondersteun mijn collega’s op het gebied van het personen- en familierecht en het erfrecht. Maar ik sta je ook graag te woord aan de telefoon.

mevrouw L.A.J. van Sonsbeek (Lonneke)

Notarieel medewerker

mevrouw L.A.J. van Sonsbeek (Lonneke)
Ik ben Lonneke van Sonsbeek, student notarieel recht aan de Universiteit van Utrecht. Ik ondersteun mijn collega’s op het gebied van het personen- en familierecht, het erfrecht en onroerend goed. Maar ik sta je ook graag te woord aan de telefoon.

mevrouw T.M.G. van Beek-Pronk (Thea)

Receptioniste/telefoniste

mevrouw T.M.G. van Beek-Pronk (Thea)
mevrouw T.M.G. van Beek-Pronk (Thea)
Ik ben Thea van Beek, receptioniste/telefoniste bij Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen in Soest. Ik sta je graag te woord aan de telefoon.

mevrouw P.M. Kuus (Pia)

Receptioniste/telefoniste

mevrouw P.M. Kuus (Pia)
mevrouw P.M. Kuus (Pia)
Ik ben Pia Kuus, receptioniste/telefoniste bij Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen in Soest. Ik sta je graag te woord aan de telefoon.

Jager Bokdam De Visser Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 32141168
btw nr: NL820953933B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur

Bezoekadres

Van Weedestraat 2
3761 CE Soest