De Zeeuwse Alliantieheeft meerdere kantoren

Welkom bij De Zeeuwse Alliantie. Dé Netwerknotaris in Goes en Middelburg.

Wij staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt. 

Bij De Zeeuwse Alliantie werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Goes en Middelburg.

Lees verder...

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kun je bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van De Zeeuwse Alliantie durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

16 maart 2020

COVID 19 virus (coronavirus)

Beste cliënten,

Om ervoor te zorgen dat het COVID 19-virus (coronavirus) zich niet verder kan verspreiden, nemen steeds meer bedrijven voorzorgsmaatregelen. Ook de Zeeuwse Alliantie houdt zich aan de adviezen van RIVM en regering. Hierbij informeren wij u graag over onze aangepaste dienstverlening in het kader van de door de overheid aangekondigde maatregelen:

De maatregelen hebben geen gevolgen voor de kwaliteit van onze dienstverlening aan u. Vooralsnog blijven onze kantoren open voor u. Verschillende medewerkers van ons team werken thuis en zijn vanaf hun thuiswerkplek beschikbaar. Als u dat wilt, kunt u uw afspraak bij ons op kantoor door laten gaan. Voor een al geplande bespreking kan er desgewenst voor gekozen worden om deze per telefoon (of ander communicatiemiddel) te laten verlopen. Voor wat nieuwe besprekingen betreft kan het zijn, dat u iets minder spoedig op ons kantoor terecht kunt, dan dat u van ons gewend bent. Wij kunnen u vragen om een volmacht te ondertekenen om cliëntencontact zoveel mogelijk te minimaliseren.

Voor de veiligheid van onze cliënten en onszelf verzoeken wij u alleen naar ons kantoor te komen als u geen klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts ervaart. Als u daardoor niet naar ons kantoor kunt komen, neemt u dan contact met ons op zodat we met u kunnen zoeken naar een oplossing om de afspraak door te laten gaan.

Alle mogelijke hygiënemaatregelen zijn en worden genomen op ons kantoor. We geven geen handen en we bewaren een veilige afstand. Wij verzoeken u geen andere personen mee te nemen naar ons kantoor dan die noodzakelijk zijn voor de afspraak. Als u door iemand naar kantoor wordt gebracht vragen wij die persoon buiten kantoor te wachten. We proberen het aantal mensen in onze wachtruimten zoveel mogelijk te beperken.

Wij berichten u vanzelfsprekend als wij nog verder onze dienstverlening moeten aanpassen als de overheid dat van ons vraagt. Als u vragen heeft, dan vernemen wij dat uiteraard graag.

Heeft u vragen? : Mail of bel ons. info@dezeeuwsealliantie.nl, 0113-232520, 0118-659600. Wij danken u voor uw begrip.

25 september 2019

De Zeeuwse Alliantie is op zoek naar een waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris (m/v) voor de algemene praktijk.

De Zeeuwse Alliantie is op zoek naar een waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris (m/v) voor de algemene praktijk.

De Zeeuwse Alliantie, aangesloten bij Netwerk Notarissen en met twee vestigingen in Zeeland, is een notariskantoor met een afwisselende praktijk en accenten op zowel onroerend goed, ondernemingsrecht als familierecht. Bij De Zeeuwse Alliantie staan klant, kwaliteit en maatwerk voorop en persoonlijke aandacht en service hebben wij hoog in het vaandel. Ons kantoor heeft onder meer 4 notarissen, 2 toegevoegd-notarissen, 1 kandidaat-notaris en 1 jurist.

De functie: Wij zijn op zoek naar een waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris voor de algemene praktijk. Wij vragen een flexibele inzet; iemand die besprekingen voert en eigen dossiers behandelt, assisteert waar nodig, als vraagbaak kan fungeren, ondernemend is, commerciële initiatieven uit en die collega's begeleidt.

Profiel:

Wij zoeken iemand die:

• Het liefst fulltime, maar ten minste vier dagen per week beschikbaar is; • Bij in dienst treden direct bevoegd is tot waarneming van de notaris(sen); • Met goede kennis van en ervaring met de diverse notariële praktijken; • Verantwoordelijkheid durft te dragen; • Enthousiast en leergierig is en een flexibele en praktische mentaliteit heeft; • Klant- en servicegericht is en gevoel heeft voor commercie; • Beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden; • Opgewekt en representatief is; zelfstandig en proactief is; • De Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst; • Affiniteit heeft met de regio en bereid is zich in de omgeving te vestigen; • Bereid is om zowel in Goes als in Middelburg te werken.

Wij bieden:

• een zelfstandige en afwisselende functie; • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; • werkzaamheden in de algemene praktijk; • een informele werksfeer; • ruimte voor commerciële initiatieven; • arbeidsvoorwaarden afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Belangstelling ? Stuur dan je gemotiveerde brief met CV per email naar: hageman@dezeeuwsealliantie.nl t.a.v. mw. M.A.K. Hageman, De Zeeuwse Alliantie notarissen.

Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor, telefoonnummer: 0118-659600. Zie ook onze website: www.dezeeuwsealliantie.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

5 augustus 2019

Waarom je nooit te jong bent voor een testament

Je bent eigenlijk nooit te jong voor een testament. In de praktijk is het wel zo dat mensen op leeftijd vaak om een andere reden een testament maken dan jongere mensen. Zij willen hun zaken goed achterlaten, terwijl voor jongere mensen het maken van een testament vaak gekoppeld is aan een gebeurtenis. Bijvoorbeeld omdat ze een huis kopen, gaan samenwonen of omdat er een kindje op komst is.

Wanneer moet je eigenlijk nog meer gaan nadenken over een testament? Voor jongere mensen zijn niet alleen hun belangrijke levensgebeurtenissen een reden om een testament te maken. Ook als iemand in hun omgeving op jonge leeftijd overlijdt, worden ze aan het denken gezet. Maar er is ook nog een andere reden. Veel jonge mensen hebben gescheiden ouders. Na zo’n scheiding kan het contact met een van de ouders zijn verwaterd of zelfs helemaal zijn verbroken. Wil je dan nog wel dat deze ouder aanspraak kan maken op je erfenis? Daarnaast kan de ouder met wie je een slechte relatie hebt, een nieuw gezin zijn begonnen. Die kinderen zijn dan je halfbroers en -zussen. Ook zij kunnen van je erven als je geen testament hebt of als je testament je halfbroers en -zussen niet van je erfenis uitsluit.

Heb je geen testament? Dan regelt de wet wie jouw erfgenamen zijn. Dat zijn je kinderen en de partner met wie je bent getrouwd. Als je die nog niet hebt, dan gaat je erfenis naar je ouders, broers en zussen. En dus ook naar halfbroers en -zussen, ook al ken je die misschien niet eens. Door een testament te maken maak je zelf uit naar wie je erfenis gaat.

In deze gevallen is het belangrijk om een testament te maken:

  • Je koopt samen met je partner een huis. Als je niet getrouwd bent erft je partner niet van jou. Dat kun je wel regelen in een testament en deels ook in een samenlevingscontract.      
  • Je krijgt kinderen. Als je niet getrouwd bent met je partner, dan is het belangrijk een testament te maken, want anders erven jouw kinderen wel van jou maar je partner erft niet van jou. In je testament kun je ook vastleggen wie er voor je kinderen zorgt als je er zelf niet meer bent en je kinderen nog geen 18 jaar zijn.
  • Je hebt een bedrijf. In je testament regel je wie alles in goede banen leidt als je er niet meer bent.   
  • Je wilt niet dat familie erft. Dan kun je in je testament vastleggen welk familielid niet van je mag erven.
  • Je wilt regelen dat je niet meer online verder leeft als je offline bent overleden. In je testament kun je vastleggen wat er met je sociale-media-profielen moet gebeuren en kun je aangeven waar je nog tegoeden en dergelijke online hebt.   
  • Je hebt huisdieren en je wilt dat ze na jouw overlijden goed terechtkomen. In je testament leg je vast wie er voor je huisdier(en) moet zorgen. Daarbij kun je ook de ‘gebruiksaanwijzing’ voor je dier vermelden, zodat degene die de zorg op zich neemt, weet wat er moet gebeuren.            

De Zeeuwse Alliantie helpt je graag om je wensen op de juiste manier vast te leggen. Dan hoef je je daar geen zorgen meer over te maken en kun je genieten van alles wat het leven je brengt!

Wij zijn aangesloten bij Netwerk Notarissen, een landelijke organisatie van 150 notariskantoren die steeds van elkaar leren en altijd aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Meer weten? Bel ons op 0118 65 96 00 of mail naar info@dezeeuwsealliantie.nl 

nieuws van netwerk notarissen

15 november 2020nieuws

Gezien in Kassa: erfbelasting en alleenstaande ouders

Afgelopen zaterdag was er een item in het tv-programma Kassa over de erfbelasting die door een toekomstige minderjarig weeskind betaald met worden. Netwerk Notarissen werkte mee aan het item en...

lees verder >
12 november 2020nieuws

Vandaag zegt Tweede Kamer 'ja' tegen ferme ingreep in de overdrachtsbelasting

De Tweede Kamer heeft aan het eind van de middag een wetsvoorstel aangenomen waarmee de overdrachtsbelasting flink op de schop gaat per 1 januari 2021. In vergelijking met nu zullen...

lees verder >
4 oktober 2020nieuws

Dierendag 2020: Heb jij al eens nagedacht over een huisdierenclausule?

Er zijn veel mensen met een huisdier. Maar vaak hebben huisdierenbaasjes niet nagedacht over hoe het verder moet met hun huisdier na scheiding of als ze zelf niet meer kunnen...

lees verder >
mevrouw mr. A. Wooldrik (Annelies)Notaris

0118 65 96 00
Notaris
de heer mr. A.M. van der Weide (Mark)Notaris

0118 65 96 00
Notaris
mevrouw mr. A.G.C. de Fretes-Van Liere (Anida)Notaris
Notaris
de heer mr. J.W. Gmelich Meijling (Jan)Notaris
Notaris
mevrouw mr. H.E. Visser (Henriëtte)Toegevoegd notaris
Notaris - Projectontwikkeling en commercieel registergoed.
mevrouw mr. A. Heijnen (Annemarie)Toegevoegd notaris
Notaris
mevrouw mr. J.E. Pasop (Elles)Kandidaat-notaris
Kandidaat-notaris
mevrouw mr. M.Y. Oudijk (Claudia)Kandidaat-notaris
Personen- en familiepraktijk / Ondernemingspraktijk
mevrouw M.J. Boone-de Voogd (Marjolijn)Notarieel medewerker
Personen- en familiepraktijk.
mevrouw A.J.A. Grootenboer (Ancella) Register notarisklerk
Personen- en familiepraktijk
mevrouw J.D. de Jonge-Vijge (Joanny) Register notarisklerk
Personen- en familiepraktijk.
mevrouw M. ten Kate (Melissa)Notarieel medewerker
Personen- en familiepraktijk
mevrouw D. Passenier (Desie)Notarieel medewerker
Personen- en familiepraktijk
mevrouw E. Schreurs (Eva)Notarieel medewerker
Personen- en familiepraktijk
mevrouw M.C. Flipse (Marijke)Senior register notarisklerk
Ondernemingspraktijk
mevrouw M.P. van Belzen-Burger (Marit)Notarieel medewerker
Ondernemingsrechtpraktijk
mevrouw T. Boelens (Tamara)Notarieel medewerker
Ondernemingsrechtpraktijk
mevrouw C. Bijl-Jansen (Charon)Notarisklerk
Registergoedpraktijk
mevrouw L. de Braal-de Groot (Linda)Notarieel medewerker
Registergoedpraktijk
mevrouw J.D. Eversdijk (Janine)Notarieel medewerker
Registergoedpraktijk
mevrouw N.J. Huibregtse (Nathalie)Notarieel medewerker
Registergoed (particulier vastgoed, bestaande bouw).
mevrouw J.C. Kenters (Rianne)notarieel medewerker
Registergoedpraktijk
de heer A. Lampert (Ad)Senior notarisklerk
Registergoed (particulier vastgoed, bestaande bouw). Specialisatie: agrarisch vastgoed.
mevrouw I.J. de Maat-Sinke (Ilona)Notarisklerk
Projectontwikkeling en commercieel registergoed.
mevrouw E. Mol (Evelien)Register notarisklerk
Projectontwikkeling en commercieel registergoed.
mevrouw S.A. Mol-Besuyen (Sandra)Notarieel medewerker
Registergoedpraktijk
mevrouw S.J. Oosthoek-Willems (Sandra) Notarieel medewerker
Registergoedpraktijk
de heer S. de Pagter (Sebastian)Administratief medewerker
Registergoedpraktijk
mevrouw H. Peper (Bregit)Notarieel medewerker
Projectontwikkeling en commercieel registergoed.
mevrouw E. van Rooijen (Esther) Senior register notarisklerk
Projectontwikkeling en commercieel registergoed.
Mevrouw N. Slager (Nicole)Notarieel medewerker
Registergoedpraktijk
mevrouw M.I.A. Vijge (Mariëlle)Notarieel medewerker
Registergoedpraktijk
mevrouw D.C. van de Vooren-Grim (Daniëlle)Notarieel medewerker
Ondersteuning registergoedpraktijk
mevrouw L. Vos-Bouman (Linda) Notarieel medewerker
Registergoedpraktijk
mevrouw N. Zwaanswijk (Naomi)Notarieel medewerker
Registergoedpraktijk
mevrouw W.C.J. Rooze-Bastiaanse (Wendy)Administrateur
Boekhouding
mevrouw M.C.W. van Helteren (Monic)Boekhouder
Boekhouding
Mevrouw T. Marinissen (Tanja)Boekhouder
Boekhouding
mevrouw M.A. Kruizinga (Myrthe)Secretaresse / receptioniste
Secretariaat
mevrouw J.J. Rijswijk (Jackie)Receptioniste / secretaresse
Receptie / Secretariaat
mevrouw M.A. Aartsen-Fijma (Maeike)Receptioniste
Receptie
mevrouw A.B. van Dijk-Tunderman (Astrid)Receptioniste
Receptie
de heer S. van Kervinck (Stijn)Receptionist
Receptie
mevrouw N. Verbruggen-Meijer (Nicole)Receptioniste
mevrouw C.M. Wouters-Joziasse (Cornelia)Receptioniste
Receptie
mevrouw M.A.K. Hageman (Greetje)Kantoormanager / directie-secretaris
Directiesecretaris

De Zeeuwse Alliantie

handelsregisternr: 51093324
btw nr: NL8230.85.417.B.01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Ons kantoor beschikt over eigen parkeergelegenheid.

Bezoekadres

Wagenaarstraat 1
4331 CX Middelburg

Postadres

Postbus 199
4330 AD Middelburg