De Zeeuwse Alliantieheeft meerdere kantoren

Welkom bij De Zeeuwse Alliantie. Dé Netwerknotaris in Goes en Middelburg.

Wij staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt. 

Bij De Zeeuwse Alliantie werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Goes en Middelburg.

Lees verder...

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kun je bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van De Zeeuwse Alliantie durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

3 oktober 2018

Erfbelasting: wat kun je nú doen om het straks te beperken?

De discussie rond de erfbelasting laait geregeld op. Is de erfbelasting nou een vorm van dubbele belasting of niet? Is het eerlijk dat er een deel van de erfenis naar de overheid gaat? Hoe dan ook, voorlopig lijkt het er niet op dat de erfbelasting afgeschaft gaat worden. Gelukkig kun je wel zorgen dat jouw erfgenamen niet onnodig veel hoeven te betalen. Dat regel je onder meer door te schenken.

Elk jaar mag je bijvoorbeeld ruim 5.000 euro per kind schenken. En ruim 2.000 euro per kleinkind. Allemaal belastingvrij. Als ouder mag je bovendien jouw kinderen tussen de 18 en 40 jaar, eenmalig een grotere belastingvrije schenking doen van ruim 25.000 euro.

Voor de aankoop of de verbouwing van een huis of voor het aflossen van de hypotheek, mag je zelfs maximaal 100.000 euro belastingvrij schenken. Het maakt in dit geval niet uit of degene die jouw schenking krijgt familie is.

Door te schenken wordt uw vermogen uiteraard kleiner en zo betalen jouw erfgenamen minder erfbelasting. Maar je hebt meer dan alleen financieel voordeel. Als je bij leven schenkt, maak je zelf mee dat jouw erfgenamen genieten van jouw geld. Veel mensen vinden dat leuker dan hun geld als erfenis na te laten.
Schenken betekent overigens niet per se dat er een groot bedrag uit je portemonnee verdwijnt. Je kunt namelijk ook alleen ‘op papier’ schenken. Er zijn wel eisen aan deze manier. Zo moet een en ander in een akte bij je notaris worden vastgelegd.  

Wil je besparen op erfbelasting? De Zeeuwse Alliantie is aangesloten bij Netwerk Notarissen, een landelijke organisatie van 150 notarissen die steeds van elkaar leren en altijd aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Wij helpen je graag alles perfect te regelen.

De bedragen van de hierboven vermelde belastingvrijstellingen zijn afgerond. Elk jaar worden de bedragen van deze belastingvrije schenkingen aangepast.


1 oktober 2018

Vacature: De Zeeuwse Alliantie notarissen, is op zoek naar een fulltime receptioniste/telefoniste (m/v)

De Zeeuwse Alliantie notarissen, is op zoek naar een fulltime receptioniste/telefoniste (m/v)

De functie: Ter uitbreiding van ons team telefonistes/receptionistes en anticiperend op het vertrek van een van hen in april volgend jaar, zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Onze voorkeur gaat uit naar fulltimer. Bij de receptie in Goes word je vertrouwd gemaakt met alle daar voorkomende werkzaamheden. Deze bevatten onder meer en voornamelijk het bedienen van de telefooncentrale; het telefonisch en in persoon te woord staan van cliënten; agendabeheer notarissen; postverzorging; invoer gegevens in geautomatiseerd systeem; verzorgen van kadasterstukken, verrichten van diverse archief- en verzendwerkzaamheden; aanvragen van stukken en controle hierop; folderbestellingen, melden van storingen, enz. Je bent in beginsel werkzaam in Goes, maar wanneer dat nodig of wenselijk mocht zijn dan ben je bereid om ook op de vestiging Middelburg aan de slag te gaan.

Profiel: Wij zoeken iemand die: • tenminste een HAVO en/of MBO4-diploma heeft en leergierig is; • nauwkeurig, opgewekt, representatief en stressbestendig is; • over prima contactuele eigenschappen beschikt; • de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst; • een goede en plezierige telefoonstem heeft; • ervaring heeft met automatisering en een typevaardigheidsdiploma heeft; • bij voorkeur fulltime (5 dagen per week) beschikbaar is (8.15-17.00 uur); • bereid is om in Goes, maar indien nodig ook in Middelburg te werken.

Salaris: Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Belangstelling ? Ben je - bij voorkeur - fulltime beschikbaar en spreekt de functie je aan? Stuur dan je brief met motivatie en cv uiterlijk 31 oktober 2018 per email naar: hageman@dezeeuwsealliantie.nl. De Zeeuwse Alliantie notarissen, t.a.v. mw. G. Hageman.

Informatie: www.dezeeuwsealliantie.nl of telefonisch 0118-659623.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

1 oktober 2018

Vacature: De Zeeuwse Alliantie notarissen, is op zoek naar een fulltime startend medewerker ondersteuning notariële ondernemingspraktijk (m/v)

De Zeeuwse Alliantie notarissen, is op zoek naar een fulltime startend medewerker ondersteuning notariële ondernemingspraktijk (m/v)

De functie: Je wordt vertrouwd gemaakt met alle voorkomende ondersteunende werkzaamheden op de afdeling ondernemingspraktijk op ons notariskantoor. Deze bevatten onder meer: het aanmaken van dossiers, het invoeren van gegevens, het opvragen van gegevens uit geautomatiseerde systemen; controle van aangevraagde stukken; verzenden van correspondentie en overige administratieve werkzaamheden. De werkzaamheden worden verricht vanuit de vestiging Goes.iel:

Profiel: Wij zoeken iemand die: • Minimaal een diploma op HAVO of MBO 4-niveau heeft en leergierig is; • zeer nauwkeurig en flexibel is; • opgewekt en representatief is; proactief en stressbestendig is; • over prima contactuele eigenschappen beschikt; • de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst; • ervaring heeft met automatisering en een typevaardigheidsdiploma heeft; • fulltime beschikbaar is (8.30-17.00 uur); • bereid is in Goes, maar indien nodig ook in Middelburg te werken.

Wij bieden: • een startersfunctie; • een baan met groeipotentieel; • salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Belangstelling ? Ben je fulltime beschikbaar en spreekt de functie je aan? Stuur dan je brief met motivatie en cv vóór 26 oktober 2018 per email naar: hageman@dezeeuwsealliantie.nl t.a.v. mw. G. Hageman, De Zeeuwse Alliantie notarissen.

Informatie: www.dezeeuwsealliantie.nl of telefonisch 0118-659623.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

nieuws van netwerk notarissen

18 oktober 2018nieuws

Monumentenaftrek wordt subsidieregeling

Vanaf 1 januari 2019 zijn uitgaven voor rijksmonumenten niet meer aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De aftrekregeling wordt vervangen door een subsidieregeling. Dit betekent dat een eigenaar van een rijksmonument een...

lees verder >
19 september 2018nieuws

Prinsjesdag

De derde dinsdag in september is traditiegetrouw ‘Prinsjesdag’. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2019 zijn gepresenteerd. Netwerk Notarissen heeft de kabinetsplannen doorgenomen op wat de...

lees verder >
20 augustus 2018nieuws

Leestip: de 9 grootste missers bij erfenissen

In het nazomernummer van het tijdschrift RADAR+ lees je meer over missers bij erfenissen. In het artikel geeft Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen tips om onverwachte problemen bij...

lees verder >
mevrouw M.C.W. van Helteren (Monic)Boekhouder
Boekhouding
mevrouw M. ten Kate (Melissa)notarieel medewerker
ondersteuner personen- en familiepraktijk
mevrouw D. Passenier (Desie)notarieel medewerker
Personen- en familiepraktijk
mevrouw M.W.M. Mol (Monique)telefoniste / receptioniste
receptie
mevrouw J.N. van der Hiele-Wisse (José)Receptioniste
Receptie
Mevrouw N. Slager (Nicole)Notarieel medewerker
ondersteuning registergoedpraktijk
mevrouw S.A. Mol-Besuyen (Sandra)Notarieel medewerker
Registergoedpraktijk
mevrouw L. de Braal-de Groot (Linda)Notarieel medewerker
Registergoedpraktijk
mevrouw D.C. van de Vooren-Grim (Daniëlle)Notarieel medewerker
Ondersteuning registergoedpraktijk
mevrouw W.C.J. Rooze-Bastiaanse (Wendy)Administrateur
Boekhouding
mevrouw R.C.W. Balkenende (Renske)Administratief medewerker
mevrouw I.L. de Maat-Sinke (Ilona)Notarisklerk
Projectontwikkeling en commercieel registergoed.
mevrouw E. Schreurs (Eva)Secretaresse
Secretariaat
mevrouw I.Y. Witkam (Inge)Receptioniste
Receptie
mevrouw M. Leeuwestein-Spee (Marianne)Receptioniste
de heer mr. J.W. Gmelich Meijling (Jan)Notaris
Notaris
mevrouw mr. A.G.C. de Fretes-Van Liere (Anida)Notaris
Notaris
mevrouw mr. M. Pankow (Manisha)Kandidaat-notaris
Personen- en familiepraktijk
mevrouw mr. A. Heijnen (Annemarie)Toegevoegd notaris
Ondernemingspraktijk
mevrouw M.C. Flipse (Marijke)Senior register notarisklerk
Ondernemingspraktijk
mevrouw I.C.M. Middendorp (Ilse)Notarieel medewerker
Personen- en familiepraktijk
mevrouw D. Breure-de Boer (Dèbra)Notarisklerk
Ondernemingspraktijk
Mevrouw T. Marinissen (Tanja)Boekhouder
Boekhouding
de heer D.H. Kok (Daan)Senior notarisklerk
Registergoed (particulier vastgoed, bestaande bouw). Specialisatie: agrarisch registergoed)
mevrouw J.D. Eversdijk (Janine)Notarieel medewerker
Registergoedpraktijk
de heer S. de Pagter (Sebastian)Administratief medewerker
Registergoedpraktijk
de heer mr. A.M. van der Weide (Mark)Notaris

0118 65 96 00
Notaris
mevrouw mr. A. Wooldrik (Annelies)Notaris

0118 65 96 00
Notaris
mevrouw mr. H.E. Visser (Henriëtte)Toegevoegd notaris
Projectontwikkeling en commercieel registergoed.
mevrouw M.A.K. Hageman (Greetje)Kantoormanager / directie-secretaris
Directiesecretaris
mevrouw E. van Rooijen (Esther) Senior notarisklerk
Projectontwikkeling en commercieel registergoed.
mevrouw L. Vos-Bouman (Linda) Notarieel medewerker
Ondersteuning registergoedpraktijk
mevrouw mr. P.H.J.M. Gipman (Petra)Notarieel jurist
Personen- en familiepraktijk.
mevrouw A.J.A. Grootenboer (Ancella) Notarisklerk
Personen- en familiepraktijk
mevrouw M.I.A. Vijge (Mariëlle)Notarieel medewerker
Ondersteuning registergoedpraktijk
de heer A. Lampert (Ad)Senior notarisklerk
Registergoed (particulier vastgoed, bestaande bouw). Specialisatie: agrarisch vastgoed.
mevrouw N. Zwaanswijk (Naomi)Notarieel medewerker
Registergoedpraktijk
mevrouw T. Boelens (Tamara)Notarieel medewerker
Ondersteuning notariële praktijk
mevrouw E. Mol (Evelien)Notarisklerk
Projectontwikkeling en commercieel registergoed.
mevrouw N.J. Huibregtse (Nathalie)Notarieel medewerker
Registergoed (particulier vastgoed, bestaande bouw).
mevrouw J.D. de Jonge-Vijge (Joanny) Notarieel medewerker
Personen- en familiepraktijk.
mevrouw M.J. Boone-de Voogd (Marjolijn)Notarieel medewerker
Personen- en familiepraktijk.
mevrouw H. Peper (Bregit)Notarieel medewerker
Projectontwikkeling en commercieel registergoed.
mevrouw S.J. Oosthoek-Willems (Sandra) Notarieel medewerker
Ondersteuning registergoedpraktijk.
mevrouw M.A. Aartsen-Fijma (Maeike)Receptioniste
Receptie
mevrouw C.M. Wouters-Joziasse (Cornelia)Receptioniste
Receptie

De Zeeuwse Alliantie

handelsregisternr: 51093324
btw nr: NL8230.85.417.B.01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Ons kantoor beschikt over eigen parkeergelegenheid.

Bezoekadres

Wagenaarstraat 1
4331 CX Middelburg

Postadres

Postbus 199
4330 AD Middelburg

De Zeeuwse Alliantie heeft meerdere kantoren

vraag stellenprijs opvragen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.