De Zeeuwse Alliantieheeft meerdere kantoren

Welkom bij De Zeeuwse Alliantie. Dé Netwerknotaris in Goes en Middelburg.

Wij staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Lees verder...

Bij De Zeeuwse Alliantie werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Goes en Middelburg.

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kun je bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van De Zeeuwse Alliantie durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

27 juli 2020

De Zeeuwse Alliantie notarissen is op zoek naar een receptioniste/telefoniste (m/v)

De Zeeuwse Alliantie notarissen is op zoek naar een receptioniste/telefoniste (m/v)

De functie:

Ter versterking van ons team 'receptioniste/telefoniste' zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker (m/v). Onze voorkeur gaat uit naar beschikbaarheid voor 4 dagen per week. Bij de receptie in Goes word je vertrouwd gemaakt met alle daar voorkomende werkzaamheden. Deze bevatten onder meer en voornamelijk het bedienen van de telefooncentrale; het telefonisch en in persoon te woord staan van cliënten; agendabeheer notarissen; postverzorging; invoer gegevens in geautomatiseerde systemen; verzorgen van kadasterstukken, verrichten van diverse archief- en verzendwerkzaamheden; aanvragen van stukken en controle hierop; folderbestellingen, melden van storingen, enz. Je bent in beginsel werkzaam in Goes, maar wanneer dat nodig of wenselijk mocht zijn dan ben je bereid om ook op de vestiging Middelburg aan de slag te gaan.

Profiel:

Wij zoeken iemand die:

• tenminste een HAVO en/of MBO4-diploma heeft en leergierig is;

• nauwkeurig, opgewekt, representatief en stressbestendig is;

* over prima contactuele eigenschappen beschikt;

• de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst;

• een goede en plezierige telefoonstem heeft;

• ervaring heeft met automatisering en een typevaardigheidsdiploma heeft;

* op korte termijn beschikbaar is en bij voorkeur 4 dagen per week (8.15-17.15 uur);

• bereid is om in Goes, maar indien nodig ook in Middelburg te werken.

Salaris: Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Belangstelling ?

Ben je vier dagen per week beschikbaar en spreekt de functie je aan? Stuur dan je brief met motivatie en cv uiterlijk 6 augustus 2020 per email naar: hageman@dezeeuwsealliantie.nl. De Zeeuwse Alliantie notarissen, t.a.v. mw. G. Hageman.

Informatie: www.dezeeuwsealliantie.nl of telefonisch 0118-659623.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

16 maart 2020

COVID 19-virus (coronavirus)

Beste cliënten,

Om ervoor te zorgen dat het COVID 19-virus (coronavirus) zich niet verder kan verspreiden, nemen steeds meer bedrijven voorzorgsmaatregelen. Ook de Zeeuwse Alliantie houdt zich aan de adviezen van RIVM en regering. Hierbij informeren wij u graag over onze aangepaste dienstverlening in het kader van de door de overheid aangekondigde maatregelen:

De maatregelen hebben geen gevolgen voor de kwaliteit van onze dienstverlening aan u. Vooralsnog blijven onze kantoren open voor u. Verschillende medewerkers van ons team werken thuis en zijn vanaf hun thuiswerkplek beschikbaar. Als u dat wilt, kunt u uw afspraak bij ons op kantoor door laten gaan. Voor een al geplande bespreking kan er desgewenst voor gekozen worden om deze per telefoon (of ander communicatiemiddel) te laten verlopen. Voor wat nieuwe besprekingen betreft kan het zijn, dat u iets minder spoedig op ons kantoor terecht kunt, dan dat u van ons gewend bent. Wij kunnen u vragen om een volmacht te ondertekenen om cliëntencontact zoveel mogelijk te minimaliseren.

Voor de veiligheid van onze cliënten en onszelf verzoeken wij u alleen naar ons kantoor te komen als u geen klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts ervaart. Als u daardoor niet naar ons kantoor kunt komen, neemt u dan contact met ons op zodat we met u kunnen zoeken naar een oplossing om de afspraak door te laten gaan.

Alle mogelijke hygiënemaatregelen zijn en worden genomen op ons kantoor. We geven geen handen en we bewaren een veilige afstand. Wij verzoeken u geen andere personen mee te nemen naar ons kantoor dan die noodzakelijk zijn voor de afspraak. Als u door iemand naar kantoor wordt gebracht vragen wij die persoon buiten kantoor te wachten. We proberen het aantal mensen in onze wachtruimten zoveel mogelijk te beperken.

Wij berichten u vanzelfsprekend als wij nog verder onze dienstverlening moeten aanpassen als de overheid dat van ons vraagt. Als u vragen heeft, dan vernemen wij dat uiteraard graag.

Heeft u vragen? : Mail of bel ons. info@dezeeuwsealliantie.nl, 0113-232520, 0118-659600. Wij danken u voor uw begrip.

25 september 2019

De Zeeuwse Alliantie is op zoek naar een waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris (m/v) voor de algemene praktijk.

De Zeeuwse Alliantie is op zoek naar een waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris (m/v) voor de algemene praktijk.

De Zeeuwse Alliantie, aangesloten bij Netwerk Notarissen en met twee vestigingen in Zeeland, is een notariskantoor met een afwisselende praktijk en accenten op zowel onroerend goed, ondernemingsrecht als familierecht. Bij De Zeeuwse Alliantie staan klant, kwaliteit en maatwerk voorop en persoonlijke aandacht en service hebben wij hoog in het vaandel. Ons kantoor heeft onder meer 4 notarissen, 2 toegevoegd-notarissen, 1 kandidaat-notaris en 1 jurist.

De functie:

Wij zijn op zoek naar een waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris voor de algemene praktijk. Wij vragen een flexibele inzet; iemand die besprekingen voert en eigen dossiers behandelt, assisteert waar nodig, als vraagbaak kan fungeren, ondernemend is, commerciële initiatieven uit en die collega's begeleidt.

Profiel:

Wij zoeken iemand die:

• Het liefst fulltime, maar ten minste vier dagen per week beschikbaar is; • Bij in dienst treden direct bevoegd is tot waarneming van de notaris(sen); • Met goede kennis van en ervaring met de diverse notariële praktijken; • Verantwoordelijkheid durft te dragen; • Enthousiast en leergierig is en een flexibele en praktische mentaliteit heeft; • Klant- en servicegericht is en gevoel heeft voor commercie; • Beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden; • Opgewekt en representatief is; zelfstandig en proactief is; • De Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst; • Affiniteit heeft met de regio en bereid is zich in de omgeving te vestigen; • Bereid is om zowel in Goes als in Middelburg te werken.

Wij bieden:

• een zelfstandige en afwisselende functie; • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; • werkzaamheden in de algemene praktijk; • een informele werksfeer; • ruimte voor commerciële initiatieven; • arbeidsvoorwaarden afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Belangstelling ? Stuur dan je gemotiveerde brief met CV per email naar: hageman@dezeeuwsealliantie.nl t.a.v. mw. M.A.K. Hageman, De Zeeuwse Alliantie notarissen.

Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor, telefoonnummer: 0118-659600. Zie ook onze website: www.dezeeuwsealliantie.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

nieuws van netwerk notarissen

29 juni 2020nieuws

Door donorwet en coronacrisis zijn Nederlanders meer bezig met laatste levensfase

Vanaf 1 juli a.s. hebben we in Nederland een nieuwe donorwet. Heeft dit Nederlanders aan het denken gezet? Ja, blijkt uit een peiling van Netwerk Notarissen onder meer dan 1.300...

lees verder >
17 juni 2020nieuws

Afschaffen overdrachtsbelasting voor starters op de woningmarkt?

In opdracht van het ministerie van Financiën is onderzoek gedaan naar de effecten die afschaffing van de overdrachtsbelasting voor starters op de woningmarkt zou kunnen hebben. Hieruit is gebleken dat...

lees verder >
29 mei 2020nieuws

Een nieuw systeem voor de belastingen?

De staatssecretaris van Financiën, Hans Vijlbrief, heeft een onderzoek gepresenteerd naar een nieuw en eenvoudiger belastingsysteem. Ook is in het nieuw voorgestelde systeem de belastingdruk beter verspreid.
In het onderzoek...

lees verder >
mevrouw mr. A. Wooldrik (Annelies)Notaris

0118 65 96 00
Notaris
de heer mr. A.M. van der Weide (Mark)Notaris

0118 65 96 00
Notaris
mevrouw mr. H.E. Visser (Henriëtte)Toegevoegd notaris
Notaris - Projectontwikkeling en commercieel registergoed
mevrouw mr. A.G.C. de Fretes-van Liere (Anida)Notaris
de heer mr. J.W. Gmelich Meijling (Jan) Notaris
mevrouw mr. A. Heijnen (Annemarie)Toegevoegd notaris
Notaris - Ondernemingsrecht
mevrouw mr. M.Y. Oudijk (Claudia)Kandidaat-notaris
Personen- en familiepraktijk
mevrouw M.J. Boone-de Voogd (Marjolijn)Notarieel medewerker
Personen- en familiepraktijk
mevrouw A.J.A. Grootenboer (Ancella)Register notarisklerk
Personen- en familiepraktijk
mevrouw J.D. de Jonge-Vijge (Joanny)Register notarisklerk
Personen- en familiepraktijk
mevrouw M. ten Kate (Melissa)Notarieel medewerker
Personen- en familiepraktijk
mevrouw D. Passenier (Desie)Notarieel medewerker
Personen- en familiepraktijk
mevrouw E. Schreurs (Eva)Notarieel medewerker
Personen- en familiepraktijk
mevrouw M.C. Flipse (Marijke)Senior register notarisklerk
Ondernemingsrechtpraktijk
mevrouw M.P. van Belzen-Burger (Marit)Notarieel medewerker
Ondernemingsrechtpraktijk
mevrouw T. Boelens (Tamara)Notarieel medewerker
Ondernemingsrechtpraktijk
mevrouw J.L. Beverini (Jennifer)Register notarisklerk
Registergoedpraktijk
mevrouw C. Bijl-Jansen (Charon)Notarisklerk
Registergoedpraktijk
mevrouw L. de Braal-de Groot (Linda) Notarieel medewerker
Registergoedpraktijk
mevrouw J.D. Eversdijk (Janine)Notarieel medewerker
Registergoedpraktijk
mevrouw N.J. Huibregtse (Nathalie)Notarieel medewerker
Registergoed (particulier vastgoed, bestaande bouw)
mevrouw J.C. Kenters (Rianne)Notarieel medewerker
Registergoedpraktijk
de heer A. Lampert (Ad)Senior notarisklerk
Registergoed (particulier vastgoed, bestaande bouw). Specialisatie: agrarisch vastgoed
mevrouw I.L. de Maat-Sinke (Ilona)Notarisklerk
Projectontwikkeling en commercieel registergoed.
mevrouw E. Mol (Evelien)Register notarisklerk
Projectontwikkeling en commercieel registergoed
mevrouw S.A. Mol-Besuijen (Sandra)Notarieel medewerker
Registergoedpraktijk
mevrouw S.J. Oosthoek-Willems (Sandra)Notarieel medewerker
Registergoedpraktijk
de heer S. de Pagter (Sebastian)Notarieel medewerker
Registergoedpraktijk
mevrouw H. Peper (Bregit)Notarieel medewerker
Projectontwikkeling en commercieel registergoed
mevrouw E. van Rooijen (Esther)Senior register notarisklerk
Projectontwikkeling en commercieel registergoed
mevrouw N. Slager (Nicole)Notarieel medewerker
Registergoedpraktijk
mevrouw M.I.A. Vijge (Mariëlle)Notarieel medewerker
Registergoedpraktijk
mevrouw D.C. van de Vooren-Grim (Daniëlle)Notarieel medewerker
Ondersteuning registergoedpraktijk
mevrouw L. Vos-Bouman (Linda)Notarieel medewerker
Registergoedpraktijk
mevrouw N. Zwaanswijk (Naomi)Notarieel medewerker
Afdeling Registergoedpraktijk
mevrouw W.C.J. Rooze-Bastiaanse (Wendy)Administrateur
Hoofd boekhouding
mevrouw M.C.W. van Helteren (Monic)Boekhouder
Boekhouding
mevrouw T. Marinissen (Tanja) Boekhouder
Boekhouding
mevrouw M.A. Kruizinga (Myrthe)Secretaresse / receptioniste
Secretariaat
mevrouw J.J. Rijswijk (Jackie)Secretaresse / Receptioniste
Secretariaat / Receptie
mevrouw M.A. Aartsen-Fijma (Maeike)Receptioniste
Receptie
mevrouw A.B. van Dijk-Tunderman (Astrid)Receptioniste
Receptie
de heer S. van Kervinck (Stijn)Receptionist
Receptie
Mevrouw C.M. Wouters-Joziasse (Cornelia)Receptioniste
Receptie
mevrouw M.A.K. Hageman (Greetje)directiesecretaris / kantoormanager
Directiesecretaris

De Zeeuwse Alliantie

handelsregisternr: 51093324
btw nr: NL8230.85.417.B.01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Ons kantoor beschikt over eigen parkeergelegenheid.

Bezoekadres

Frans den Hollanderlaan 10
4461 HN Goes

Postadres

Postbus 14
4460 AA Goes

vraag stellenprijs opvragen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.