Welkom bij Caminada Notarissen. Dé Netwerknotaris in Rijswijk. 

Caminada Notarissen is al ruim 300 jaar een begrip. 

Meer informatie over ons vind je op onze website www.caminadanotarissen.nl

Caminada Notarissen

nieuws van het notariskantoor

14 oktober 2021

Wij zoeken een steengoede kandidaat-notaris onroerend goed

Wie zijn wij?

We zijn gezegend met een zeer gevarieerd en uitgebreid cliëntenbestand. In de drie rechtsgebieden behandelen we zeer uiteenlopende dossiers, waarin alle denkbare schakeringen voorkomen. Uiteraard overlappen de rechtsgebieden elkaar ook regelmatig, waardoor we door goed onderling overleg en samenwerking tot zeer goede en unieke resultaten komen.

Wie ben jij?

 • Als kandidaat notaris weet jij als geen ander dat woningen vandaag de dag als warme broodjes over de toonbank gaan.
 • Als insider ben jij je ervan bewust dat in de praktijk de aan - of verkoop van woningen en ander vastgoed voor de betrokken partijen echter alles behalve hetzelfde is als het kopen van dat spreekwoordelijke warme broodje. Of het nu gaat om een transactie met betrekking tot een garage, een appartement, een rijtjeshuis, een schoolgebouw, een vrijstaande villa, een nieuwbouwhuis, een bedrijfspand of een complete flat, jij hebt er veel plezier in om de betrokken partijen van A tot Z te begeleiden en hen met raad en daad terzijde te staan.
 • Je staat bekend om je betrokkenheid, maar je bent ook in staat waar nodig mensen tegen zichzelf in bescherming te nemen en kritische vragen te stellen. Het gaat tenslotte om veel meer dan een warm broodje.
 • Je hebt plezier in het uitknobbelen en tot op de bodem uitzoeken van juridische vraagstukken en weet daarbij de balans tussen dienstverlening en commercie te vinden. Bij twijfel haal je niet in, maar houdt ruggenspraak.
 • Ook voor werken met stevige deadlines ben jij niet bang.

Wat bieden wij?

 • Natuurlijk een goed marktconform salaris.
 • De functie is fulltime, maar parttime is bespreekbaar.
 • Bij ons krijg je de gelegenheid om jezelf volledig te ontplooien en ontwikkelen.
 • Daarbij zijn wij het liefste een steun in de rug en niet de ogen die over je schouder meekijken bij alles wat je doet.
 • Om ons en jou scherp en up to date te houden zijn we aangesloten bij Netwerk Notarissen en wekelijks bespreken we aan de hand van vakliteratuur en praktijkvoorbeelden de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.
 • We maken als team voor onze cliënten door onze inzet, kennis en kunde vaak het onmogelijke mogelijk, maar we vinden genieten van het leven net zo belangrijk.
 • Een leuk team en genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Wij vinden een goede ‘work-life balance' en humor erg belangrijk. Daarom is vrije tijd ervoor om van te genieten en te relaxen en hebben wij in het kader van ontspanning en plezier al jarenlang gezellige vrijmibo’s evenals onze kantooruitstapjes, waarbij we ernaar streven om het iedereen naar de zin te maken, in binnen- en buitenland.

Onze kantoren zijn centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar.

Meer weten / reageren?

Voor meer informatie kun je bellen (telefoon 070-4138413).

Sollicitaties met cv en kopieën van diploma's per e-mail aan: bronkhorst@caminadanotarissen.nl

14 oktober 2021

Wij zoeken voor onze vestiging in Rijswijk junior- of ervaren secretaresses

Heb jij altijd al een veelzijdige functie willen vervullen in de juridische wereld? Jij bent niet snel onder de indruk van de hoeveelheid werkzaamheden die op je af komen en je houdt de touwtjes graag in handen. Herken jij jezelf hierin? Dan kan deze functie erg interessant zijn voor je.

Wat ga je doen als secretaresse bij ons kantoor?

 • Je hoofdtaak zal zijn, ondersteuning bieden in de dagelijkse praktijk.
 • Je bent iemand die het overzicht kan bewaren over de verschillende zaken en taken.
 • Je levert een belangrijke bijdrage aan de voorbereiding en afhandeling van notariële documenten.
 • Het verzorgen van correspondentie.
 • De kantooragenda bijhouden en je verwerkt de post.
 • Het ontvangen van cliënten is jouw verantwoordelijkheid.
 • Je handelt het e-mailverkeer af.
 • Alle overige ondersteunende en organisatorische werkzaamheden.

Ons aanbod:

 • Een uitdagende functie als Secretaresse binnen een hecht team, waar het prettig werken is en waar een open en informele sfeer heerst.
 • Een goed salaris, afhankelijk van jouw leeftijd er ervaring.
 • Een 37,5 urige werkweek, part-time is bespreekbaar.
 • Zicht op een vast dienstverband.
 • Verder worden er regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd om de gemoedelijke sfeer binnen ons kantoor te bevorderen.

Wat zijn je kwaliteiten en wat vereist deze functie?

 • MBO/MEAO/HAVO- opleiding.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je dient te beschikken over voldoende kennis van automatisering.
 • Je bent representatief, een echte aanpakker, flexibel, stressbestendig en je hebt een gezonde dosis humor.

Meer weten / reageren?

Voor meer informatie kun je bellen (telefoon 070-4138413).

Sollicitaties met cv en kopieën van diploma's per e-mail aan:

bronkhorst@caminadanotarissen.nl

5 augustus 2019

Waarom je nooit te jong bent voor een testament

Je bent eigenlijk nooit te jong voor een testament. In de praktijk is het wel zo dat mensen op leeftijd vaak om een andere reden een testament maken dan jongere mensen. Zij willen hun zaken goed achterlaten, terwijl voor jongere mensen het maken van een testament vaak gekoppeld is aan een gebeurtenis. Bijvoorbeeld omdat ze een huis kopen, gaan samenwonen of omdat er een kindje op komst is.

Wanneer moet je eigenlijk nog meer gaan nadenken over een testament? Voor jongere mensen zijn niet alleen hun belangrijke levensgebeurtenissen een reden om een testament te maken. Ook als iemand in hun omgeving op jonge leeftijd overlijdt, worden ze aan het denken gezet. Maar er is ook nog een andere reden. Veel jonge mensen hebben gescheiden ouders. Na zo’n scheiding kan het contact met een van de ouders zijn verwaterd of zelfs helemaal zijn verbroken. Wil je dan nog wel dat deze ouder aanspraak kan maken op je erfenis? Daarnaast kan de ouder met wie je een slechte relatie hebt, een nieuw gezin zijn begonnen. Die kinderen zijn dan je halfbroers en -zussen. Ook zij kunnen van je erven als je geen testament hebt of als je testament je halfbroers en -zussen niet van je erfenis uitsluit.

Heb je geen testament? Dan regelt de wet wie jouw erfgenamen zijn. Dat zijn je kinderen en de partner met wie je bent getrouwd. Als je die nog niet hebt, dan gaat je erfenis naar je ouders, broers en zussen. En dus ook naar halfbroers en -zussen, ook al ken je die misschien niet eens. Door een testament te maken maak je zelf uit naar wie je erfenis gaat.

In deze gevallen is het belangrijk om een testament te maken:

 • Je koopt samen met je partner een huis. Als je niet getrouwd bent erft je partner niet van jou. Dat kun je wel regelen in een testament en deels ook in een samenlevingscontract.
 • Je krijgt kinderen. Als je niet getrouwd bent met je partner, dan is het belangrijk een testament te maken, want anders erven jouw kinderen wel van jou maar je partner erft niet van jou. In je testament kun je ook vastleggen wie er voor je kinderen zorgt als je er zelf niet meer bent en je kinderen nog geen 18 jaar zijn.
 • Je hebt een bedrijf. In je testament regel je wie alles in goede banen leidt als je er niet meer bent.
 • Je wilt niet dat familie erft. Dan kun je in je testament vastleggen welk familielid niet van je mag erven.
 • Je wilt regelen dat je niet meer online verder leeft als je offline bent overleden. In je testament kun je vastleggen wat er met je sociale-media-profielen moet gebeuren en kun je aangeven waar je nog tegoeden en dergelijke online hebt.
 • Je hebt huisdieren en je wilt dat ze na jouw overlijden goed terechtkomen. In je testament leg je vast wie er voor je huisdier(en) moet zorgen. Daarbij kun je ook de ‘gebruiksaanwijzing’ voor je dier vermelden, zodat degene die de zorg op zich neemt, weet wat er moet gebeuren.

Caminada Notarissen helpt je graag om je wensen op de juiste manier vast te leggen. Dan hoef je je daar geen zorgen meer over te maken en kun je genieten van alles wat het leven je brengt!

Wij zijn aangesloten bij Netwerk Notarissen, een landelijke organisatie van 150 notariskantoren die steeds van elkaar leren en altijd aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Meer weten? Bel ons op 070 413 84 13 of mail naar rijswijk@caminadanotarissen.nl 

nieuws van netwerk notarissen

28 november 2022nieuws

Wie mag wat online delen als jij dood bent?

Wat gebeurt er met jouw sociale media als je er niet meer bent? En mogen familieleden en vrienden foto's van jou online delen als jij bent overleden? In het jeugdprogramma...

lees verder >
20 september 2022nieuws

Prinsjesdag 2022: dit zijn de belastingplannen voor 2023

Vandaag is het Prinsjesdag. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2023 zijn gepresenteerd. Hieronder worden een aantal belangrijke plannen voor je uitgelicht. Omdat de plannen nog...

lees verder >
20 september 2022nieuws

Bedrijfsopvolgingsregeling enerzijds te streng, anderzijds kan het ook soberder

Er is politiek veel te doen over de bedrijfsopvolgingsregeling, deze regeling biedt onder meer belastingvoordelen voor de bedrijfsopvolger die een onderneming geschonken krijgt of erft. Professionals die ermee werken vinden...

lees verder >

mr. A.Q. Blomaard (Alex)

notaris

mr. A.Q. Blomaard (Alex)

mr. J. Roozeboom (John)

notaris

mr. J. Roozeboom (John)

mr. drs. A.M.C. van Steenderen (Astrid)

notaris

mr. drs. A.M.C. van Steenderen (Astrid)

mr. E.S. Voskamp (Edith)

notaris

mr. E.S. Voskamp (Edith)

mr. M.H. Kouwenhoven (Michiel)

kandidaat-notaris

mr. M.H. Kouwenhoven (Michiel)
 • kandidaat-notaris

mr. C.H.H. Baken (Carolijn)

kandidaat-notaris

mr. C.H.H. Baken (Carolijn)

mr. F. Beraghoil (Farah)

kandidaat-notaris

mr. F. Beraghoil (Farah)

mr. S.S. Bridjmohan (Sequoia)

kandidaat-notaris

mr. S.S. Bridjmohan (Sequoia)

mr. N. Geers (Nikki)

kandidaat-notaris

mr. N. Geers (Nikki)

mr. K.M. Heijne (Kim)

kandidaat-notaris

mr. K.M. Heijne (Kim)

mr. S. Piersma (Stef)

kandidaat-notaris

mr. S. Piersma (Stef)

mr. J. Poortema (Jan)

kandidaat-notaris

mr. J. Poortema (Jan)

mr. F.J.W. Scholten (Frits-Willem)

kandidaat-notaris

mr. F.J.W. Scholten (Frits-Willem)

N. Alewijn-Weijers (Nicolette)

notarisklerk

N. Alewijn-Weijers (Nicolette)

W.A. Santbergen-Hoeksema (Wietske)

notarisklerk

W.A. Santbergen-Hoeksema (Wietske)

Caminada Notarissen

handelsregisternr: 27372191
btw nr: NL80.73.12770.B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Tussen 12.30 en 13.30 uur is het kantoor gesloten.

Bezoekadres

Haagweg 175
2281 AJ Rijswijk (ZH)