DESKUNDIG BETROKKEN


Welkom bij BBD Notarissen
BBD Notarissen is een gerespecteerd en gastvrij notariskantoor in Amersfoort. Met twee notarissen en een hecht team van kandidaat-notarissen en juridisch medewerkers bieden wij zowel brede als gespecialiseerde vakkennis. Wij geven helder advies op maat en koesteren duurzaam contact met onze particuliere en zakelijke relaties.

Ons kantoor is goed bereikbaar, met ruime parkeergelegenheid, op loopafstand van het station.


nieuws van het notariskantoor

13 januari 2022

Diverse vacatures

We hebben de volgende vacatures open staan:


1. Kandidaat-notaris voor de Ondernemingsrecht praktijk (ervaren para legals ook graag reageren)

2. Secretaresse voor de Ondernemingsrecht praktijk

3. Kandidaat-notaris voor de Vastgoed praktijk


Kijk op het tabblad Vacatures voor meer informatie en stuur een bericht met CV, ook voor open sollicitaties, naar: Mascha Houting, mail: houting@bbdnotarissen.nl

16 juni 2021

Gratis lezingen

BolscherBrugDeijl notarissen organiseren regelmatig gratis lezingen over actualiteiten en veelvoorkomende vragen uit de praktijk.

Wegens de Corona maatregelen is er nog geen agenda beschikbaar voor de lezingen van 2022.


Zodra we weer lezingen in kunnen plannen is onderstaande algemene informatie van toepassing.


Algemene informatie:

De lezingen zijn vrij toegankelijk, maar wanneer u zich niet heeft opgegeven en een bevestiging heeft ontvangen, kan het zijn dat we u niet toe kunnen laten tot de lezing.

Uw QR- code wordt gescand bij de ingang van de Bergkerk. Denkt u aan uw mondkapje?

Aanmelden voor de lezing kan door op deze link te klikken, of via 033-467 07 00.


De Bergkerk bevindt zich op de dr. A. Kuyperlaan 2 te Amersfoort.

17 maart 2020

Corona update mbt onze Dienstverlening

Ons kantoor blijft geopend zolang dit op een verantwoorde manier mogelijk is. Vanzelfsprekend nemen wij alle maatregelen in acht die de overheid in het kader van het COVID-19 voorschrijft. Zo bewaren we een veilige afstand en geven we geen handen.

Voor zowel uw als onze veiligheid verzoeken wij cliënten alleen naar ons kantoor te komen als zij geen klachten van neusverkoudheid, keelpijn of koorts hebben en niet hoesten.

Mocht u niet naar ons kantoor kunnen komen, dan zoeken we graag samen met u naar een oplossing om de dienstverlening door te laten gaan. Besprekingen kunnen ook via telefoon of andere communicatiemiddelen plaatsvinden. In bepaalde gevallen kan een akte per volmacht ondertekend worden.

nieuws van netwerk notarissen

5 januari 2022nieuws

In EenVandaag: "Erfwet aanpassen aan nieuwe gezinsverbanden"

De redactie van het tv programma EenVandaag maakte een item over de steeds losser wordende familiebanden in relatie tot de erfwet. Zo is er een toename van het aantal ontervingen...

lees verder >
24 december 2021nieuws

Decemberwens

Wij wensen je graag fijne en mooie dagen en een prachtig 2022. Tot in het nieuwe jaar! We staan dan weer graag tot je beschikking met ons  advies voor wonen,...

lees verder >
18 juni 2018nieuws

Kleinkinderen laten mee-erven #maandvandekinderen

Steeds meer opaʹs en omaʹs kiezen ervoor om hun kleinkind op te nemen in hun testament. Dit heeft natuurlijk alles te maken met een goede band die er tussen grootouders...

lees verder >
mr. G.P.N. van der Brug (Guido)Notaris, SCE Executeur, estateplanner
SECTIE: Ondernemingsrecht en Familierecht UNIVERSITEIT: Rijksuniversiteit Utrecht DIENSTEN: Bij Guido kun je terecht voor nalatenschapsplanning, (levens)testamenten, afwikkelen nalatenschappen, executeurswerkzaamheden en allerhande werkzaamheden met betrekking tot BV's , stichtingen en verenigingen. INTERESSEGEBIED: Guido heeft een brede interesse in de overdracht van vermogen binnen de familie, bijvoorbeeld zoals je ziet bij familiebedrijven.
mr. M.E.D. van der Brug (Martijn)Notaris
SECTIE: VMN Mediator / Onroerend Goed en Familierecht DIENSTEN: Martijn is breed georiënteerd in de notariële adviespraktijk. Veel houdt hij zich bezig met (complexe) juridische en fiscale aspecten van de vastgoedpraktijk, het familierecht en (scheidings-)bemiddeling. INTERESSEGEBIED: De begeleiding bij de juridische vormgeving van nieuwbouwplannen, de splitsing in appartementsrechten, bedrijfsopvolging en estate planning heeft zijn bijzondere aandacht.
.

mr. A.C. van der Klooster (Annette)Kandidaat-notaris
mr. N. Drost (Natalie)Kandidaat-notaris
SECTIE: Familierecht
mr. I.A. Ramselaar (Inge)Kandidaat-notaris
SECTIE: Familierecht
mr. H. Tosun (Hüseyin)Kandidaat-notaris (a.i.)
SECTIE: Ondernemingsrecht
N. van de Wakker (Natalie)Paralegal
SECTIE: Onroerend Goed
E.P. Nederkoorn (Elsemieke)Paralegal
SECTIE: Familierecht
A. Booms (Astrid)Secretaresse
SECTIE: Familierecht DIENSTEN: Bij Astrid kun je terecht voor de afwikkeling van boedelzaken, offertes voor de aankoop van een nieuwe woning en alle voorkomende familierecht zaken. INTERESSEGEBIED: Astrid vindt het fijn als alles naar tevredenheid van de klant is verlopen en haar werk gewaardeerd wordt.
E. Sabbé (Ellen)Secretaresse
SECTIE: Familierecht DIENSTEN: Bij Ellen kun je terecht voor diverse zaken betreffende familierecht. INTERESSEGEBIED: Ellen vindt het leuk om cliënten te helpen.
B.M.J. van der Woude (Brechtild)Secretaresse
SECTIE: Familierecht
J.A. Braakman (Anouk)Secretaresse
SECTIE: Familierecht
S. Piper (Sabine)Secretaresse
SECTIE: Ondernemingsrecht DIENSTEN: Bij Sabine kun je terecht voor het oprichten van rechtspersonen, het wijzigen van statuten, aandelenoverdrachten en alle verdere zaken op het vakgebied ondernemingsrecht. INTERESSEGEBIED: Sabine vindt het leuk om uitgebreide dossiers, zoals fusies en splitsingen, tot tevredenheid van cliënten te verzorgen. Ook het speurwerk naar de historie van vennootschappen is een uitdaging die zij met veel plezier aangaat.
E. de Koning (Esther)Secretaresse
SECTIE: Onroerend goed DIENSTEN: Bij Esther kun je terecht voor vragen met betrekking tot de afwikkeling van een aankoop en/of hypotheek. INTERESSEGEBIED: Esther vindt het leuk om te helpen met de afwikkeling van een aankoop en/of hypotheek.
T.P. Bootsma (Tanja)Secretaresse
SECTIE: Onroerend goed DIENSTEN: Bij Tanja kun je terecht voor alle zaken betreffende onroerend goed zoals aankoopoffertes voor een nieuwe woning en hypotheek. INTERESSEGEBIED: Tanja vindt het leuk om contact te hebben met klanten en alles zo goed mogelijk voor hen te regelen.
H. Losse-Winkel (Hester)Secretaresse
SECTIE: Onroerend goed
M.H.F. Kinket (Eline)Secretaresse
SECTIE: Onroerend Goed
M. Houting-Kuethe (Mascha)Office manager
SECTIE: Office management en Receptie en Royementen DIENSTEN: Bij Mascha kun je terecht voor de afwikkeling van particuliere legalisaties en een lekkere kop koffie. INTERESSEGEBIED: Mascha vindt het leuk om van alles te organiseren voor de medewerkers op kantoor en datgene op te vangen wat niet direct betrekking heeft op het notariaat. Daarnaast draagt ze zorg voor de afhandeling van de royementen.
L. Verboom (Laurien)Receptioniste
M.N. van Staveren (Milko)Boekhouder
SECTIE: Boekhouding DIENSTEN: Milko verzorgt de dagelijkse financiële gang van zaken binnen het kantoor en specifiek het beheer van cliëntengelden. Ik ben de spil als het gaat om het verzorgen van alle in- en uitgaande geldstromen en mijn collegae daarover snel te informeren. Het is mijn 'tak van sport' om de cliënt toekomende gelden tijdig over te maken.
B. van der Brug (Benjamin)Administratief medewerker

BolscherBrugDeijl Notarissen

handelsregisternr: 32164614
btw nr: NL804258971B01

Openingstijden

Maandag08:45 - 17:30 uur
Dinsdag08:45 - 17:30 uur
Woensdag08:45 - 17:30 uur
Donderdag08:45 - 17:30 uur
Vrijdag08:45 - 17:30 uur

Bezoekadres

Utrechtseweg 125
3818 EC Amersfoort

Postadres

Postbus 771
3800 AT Amersfoort