DESKUNDIG BETROKKEN


Welkom bij BBD Notarissen
BBD Notarissen is een gerespecteerd en gastvrij notariskantoor in Amersfoort. Met twee notarissen en een hecht team van kandidaat-notarissen en juridisch medewerkers bieden wij zowel brede als gespecialiseerde vakkennis. Wij geven helder advies op maat en koesteren duurzaam contact met onze particuliere en zakelijke relaties.

Ons kantoor is goed bereikbaar, met ruime parkeergelegenheid, op loopafstand van het station.


nieuws van het notariskantoor

12 november 2021

Lezing van 16 november a.s. gaat niet door

Wegens de op hande zijnde aatregelen van de overheid hebben we besloten om de lezing van aanstaande dinsdag niet door te laten gaan.

In het begin van het nieuwe jaar, afhankelijk van de situatie op dat moment, zullen we de lezing opnieuw inplannen.

U kunt hiervoor het beste onze site, of de columns van notaris Guido van der Brug,  in de gaten houden.


16 juni 2021

Gratis lezingen

BolscherBrugDeijl notarissen organiseren regelmatig gratis lezingen over actualiteiten en veelvoorkomende vragen uit de praktijk.

De eerstvolgende lezing staat op dinsdag 16 november op de agenda: Het levenstestament en dementie

Op dinsdagavond 16 november 2021 van 20:00-22:00 uur a.s. geeft kandidaat notaris Annette van der Klooster een lezing over het levenstestament waarbij zij speciale aandacht besteedt rondom dementie en het tekenen van een akte. Ook het testament komt aan bod.


We verwelkomen deze avond gastsprekers Piet van Leeuwen en Henny Lugten-Wijmenga, beiden arts. Zij vertellen over het beoordelen van de wilsbekwaamheid en hoe dit praktisch in zijn werk gaat.

Verder worden de volgende onderwerpen besproken:

  • wie geef je het vertrouwen om zaken te regelen bij dementie?
  • kun je iets vastleggen over medische wensen?
  • uitleg van het erfrecht;
  • belang testament bij opname verzorgingstehuis;
  • belasting besparen door een slim testament.

Algemene informatie:

De lezingen zijn vrij toegankelijk, maar wanneer u zich niet heeft opgegeven en een bevestiging heeft ontvangen, kan het zijn dat we u niet toe kunnen laten tot de lezing.

Uw QR- code wordt gescand bij de ingang van de Bergkerk. Denkt u aan uw mondkapje?

Aanmelden voor de lezing kan door op deze link te klikken, of via 033-467 07 00.


De Bergkerk bevindt zich op de dr. A. Kuyperlaan 2 te Amersfoort.

5 maart 2021

Diverse vacatures

We hebben de volgende vacatures open staan:


1. Kandidaat-notaris voor de Ondernemingsrecht praktijk (ervaren para legals ook graag reageren)

2 Kandidaat-notaris voor de Vastgoed praktijk 


Kijk op het tabblad Vacatures voor meer informatie

nieuws van netwerk notarissen

21 september 2021nieuws

Prinsjesdag 2021: dit zijn de belastingplannen voor 2022

Vandaag is het Prinsjesdag. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2022 zijn gepresenteerd. Hieronder worden een aantal belangrijke plannen voor je uitgelicht. Omdat de plannen nog...

lees verder >
2 september 2021nieuws

In EditieNL: 'Denk alvast na over je uitvaart'

In EditieNL van gisteravond werd de afscheidsbrief die Peter R. de Vries voor zijn kinderen heeft geschreven besproken met Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen. In de brief staat...

lees verder >
12 augustus 2021nieuws

Uit de woonspecial van RADAR+: Geld & Stenen

In de woonspecial van RADAR+ geeft Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen antwoord op vier vragen over de financiële mogelijkheden en onmogelijkheden die het bezit van een huis met...

lees verder >
mr. G.P.N. van der Brug (Guido)Notaris, SCE Executeur, estateplanner
SECTIE: Ondernemingsrecht en Familierecht UNIVERSITEIT: Rijksuniversiteit Utrecht DIENSTEN: Bij Guido kun je terecht voor nalatenschapsplanning, (levens)testamenten, afwikkelen nalatenschappen, executeurswerkzaamheden en allerhande werkzaamheden met betrekking tot BV's , stichtingen en verenigingen. INTERESSEGEBIED: Guido heeft een brede interesse in de overdracht van vermogen binnen de familie, bijvoorbeeld zoals je ziet bij familiebedrijven.
mr. M.E.D. van der Brug (Martijn)Notaris
SECTIE: VMN Mediator / Onroerend Goed en Familierecht DIENSTEN: Martijn is breed georiënteerd in de notariële adviespraktijk. Veel houdt hij zich bezig met (complexe) juridische en fiscale aspecten van de vastgoedpraktijk, het familierecht en (scheidings-)bemiddeling. INTERESSEGEBIED: De begeleiding bij de juridische vormgeving van nieuwbouwplannen, de splitsing in appartementsrechten, bedrijfsopvolging en estate planning heeft zijn bijzondere aandacht.
.

mr. A.C. van der Klooster (Annette)Kandidaat-notaris
mr. N. Drost (Natalie)Kandidaat-notaris
SECTIE: Familierecht
mr. I.A. Ramselaar (Inge)Kandidaat-notaris
SECTIE: Familierecht
mr. H. Tosun (Hüseyin)Kandidaat-notaris (a.i.)
SECTIE: Ondernemingsrecht
N. van de Wakker (Natalie)Paralegal
SECTIE: Onroerend Goed
E.P. Nederkoorn (Elsemieke)Paralegal
SECTIE: Familierecht
A. Booms (Astrid)Secretaresse
SECTIE: Familierecht DIENSTEN: Bij Astrid kun je terecht voor de afwikkeling van boedelzaken, offertes voor de aankoop van een nieuwe woning en alle voorkomende familierecht zaken. INTERESSEGEBIED: Astrid vindt het fijn als alles naar tevredenheid van de klant is verlopen en haar werk gewaardeerd wordt.
E. Sabbé (Ellen)Secretaresse
SECTIE: Familierecht DIENSTEN: Bij Ellen kun je terecht voor diverse zaken betreffende familierecht. INTERESSEGEBIED: Ellen vindt het leuk om cliënten te helpen.
M. Kouwenhoven (Maaike)Secretaresse
SECTIE: Familierecht
B. van der Woude (Brechtild)Secretaresse
SECTIE: Familierecht
S. Piper (Sabine)Secretaresse
SECTIE: Ondernemingsrecht DIENSTEN: Bij Sabine kun je terecht voor het oprichten van rechtspersonen, het wijzigen van statuten, aandelenoverdrachten en alle verdere zaken op het vakgebied ondernemingsrecht. INTERESSEGEBIED: Sabine vindt het leuk om uitgebreide dossiers, zoals fusies en splitsingen, tot tevredenheid van cliënten te verzorgen. Ook het speurwerk naar de historie van vennootschappen is een uitdaging die zij met veel plezier aangaat.
E. de Koning (Esther)Secretaresse
SECTIE: Onroerend goed DIENSTEN: Bij Esther kun je terecht voor vragen met betrekking tot de afwikkeling van een aankoop en/of hypotheek. INTERESSEGEBIED: Esther vindt het leuk om te helpen met de afwikkeling van een aankoop en/of hypotheek.
T.P. Bootsma (Tanja)Secretaresse
SECTIE: Onroerend goed DIENSTEN: Bij Tanja kun je terecht voor alle zaken betreffende onroerend goed zoals aankoopoffertes voor een nieuwe woning en hypotheek. INTERESSEGEBIED: Tanja vindt het leuk om contact te hebben met klanten en alles zo goed mogelijk voor hen te regelen.
H. Losse-Winkel (Hester)Secretaresse
SECTIE: Onroerend goed
M.H.F. Kinket (Eline)Secretaresse
SECTIE: Onroerend Goed
M. Houting-Kuethe (Mascha)Office manager
SECTIE: Office management en Receptie en Royementen DIENSTEN: Bij Mascha kun je terecht voor de afwikkeling van particuliere legalisaties en een lekkere kop koffie. INTERESSEGEBIED: Mascha vindt het leuk om van alles te organiseren voor de medewerkers op kantoor en datgene op te vangen wat niet direct betrekking heeft op het notariaat. Daarnaast draagt ze zorg voor de afhandeling van de royementen.
L. Verboom (Laurien)Receptioniste
M.N. van Staveren (Milko)Boekhouder
SECTIE: Boekhouding DIENSTEN: Milko verzorgt de dagelijkse financiële gang van zaken binnen het kantoor en specifiek het beheer van cliëntengelden. Ik ben de spil als het gaat om het verzorgen van alle in- en uitgaande geldstromen en mijn collegae daarover snel te informeren. Het is mijn 'tak van sport' om de cliënt toekomende gelden tijdig over te maken.
B. van der Brug (Benjamin)Administratief medewerker

BolscherBrugDeijl Notarissen

handelsregisternr: 32164614
btw nr: NL804258971B01

Openingstijden

Maandag08:45 - 17:30 uur
Dinsdag08:45 - 17:30 uur
Woensdag08:45 - 17:30 uur
Donderdag08:45 - 17:30 uur
Vrijdag08:45 - 17:30 uur

Bezoekadres

Utrechtseweg 125
3818 EC Amersfoort

Postadres

Postbus 771
3800 AT Amersfoort