Het verschil maken in het leven van mensen. Zo werkt dat bij Netwerk Notarissen.

Het verschil maken in het leven van mensen. Zo werkt dat bij Netwerk Notarissen.

Het verschil maken in het leven van mensen. Zo werkt dat bij Netwerk Notarissen.

Bij Netwerk Notarissen beschermen we mensen tegen faillissementen, familieruzies of een onbezonnenheid. De ene dag zien we ze dolblij, verliefd, de andere dag met een donderwolk boven hun hoofd. We begeleiden ze in lief én in leed.

Als notaris wordt er steeds iets anders van je gevraagd. Daarom is het goed om je carrière te starten in een sterke community, met kennis en ervaring. 

Als community staan we sterker.

Als jij klaar bent om de stap naar de praktijk te maken, sta je met Netwerk Notarissen nooit alleen. Je komt terecht in een professioneel netwerk. En met 2.000 collega’s en 150 notariskantoren in heel Nederland, zijn we zelfs de grootste en sterkste notariële community van Nederland. Daarbinnen heeft ieder van onze collega’s een eigen karakter en specialisme. Als jij je als student of als starter bij ons aansluit, heb je dus genoeg te kiezen.

Samen leren wij jou het klappen van de zweep en we laten je direct meedoen met het echte werk. 

Netwerk Notarissen. Een goede notariële start gegarandeerd.

Bij Netwerk Notarissen staan we samen sterk. Omdat we elkaar helpen en van elkaar leren. Als jij onze bevlogenheid deelt, nodigen we je graag uit om onze collega te worden. Bij ons kun je niet alleen leren van ervaren mensen, je hebt ook altijd ons online kennisplatform tot je beschikking. En je leeftijdsgenoten ontmoet je al snel in onze Junior Academie.

Onze vacatures vind je op onze talentpagina maar je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen naar [email protected].

Bij ons ben je al welkom tijdens je studie.

Als student Notarieel recht, ben je al tijdens je studie welkom bij Netwerk Notarissen. Je kunt stage lopen bij een van onze kantoren en meedoen aan onze Talent Academie. Daar leer je van alles, dat je op de universiteit niet leert. Zo ben je straks optimaal voorbereid op de notariële praktijk. Of dat nou bij Netwerk Notarissen is of niet. Netwerk Notarissen. De grootste en sterkste notariële community van Nederland.

direct notariële hulp