Van Hecke Houbenheeft meerdere kantoren

Maatwerk en deskundig inspelen op de specifieke behoeften van de cliënt. Een full service notariskantoor met twee vestigingen in Midden-Limburg waar niet de akte, maar de cliënt centraal staat en je verzekerd bent van de best mogelijke juridische ondersteuning.

De persoonlijke benadering van en aandacht voor de cliënt kenmerkt ons kantoor. Ons uitstekend geoutilleerd kantoor kent een uitgebreide algemene praktijk. Of het nu gaat om de aankoop van een eigen huis, het afsluiten van een hypotheek, een samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden, de notaris adviseert en behartigt je belangen. Voor het opstellen van een testament, het regelen van voogdij, het doen van schenkingen, de afwikkeling van een nalatenschap, estate planning of de afwikkeling van een echtscheiding kun je eveneens bij ons terecht. En zaken zoals het oprichten van een B.V. of N.V., de overdracht van aandelen of het oprichten van een vereniging of stichting zijn bij ons ook in vertrouwde handen.

De alsmaar veranderende en complexer wordende wet- en regelgeving vraagt om specialistische kennis en dat is precies wat ons kantoor biedt. Ons kantoor, met specialisten op elk vakgebied en ervaren en bekwame medewerkers, staat garant voor deskundige, betrouwbare, accurate en efficiënte dienstverlening voor zowel overheidsinstellingen, zakelijke als particuliere relaties. 

nieuws van het notariskantoor

16 mei 2017

Vacature voor een notarieel medewerker / jurist ondernemingsrecht

Van Hecke Houben Notarissen, een modern, dynamisch notariskantoor gelegen in het centrum van Roermond en Heythuysen, zoekt per direct, fulltime, een enthousiaste notarieel medewerker / jurist, die zich wil bekwamen in de fusie- en overnamepraktijk. 

Van de kandidaat wordt verwacht dat hij zelfstandig dossiers behandelt in onze ondernemingsrecht praktijk, zoals het opstellen van akten van oprichting, aandelen overdrachten, fusies en splitsingen van rechtspersonen. De kandidaat onderhoudt contacten met cliënten en intermediairs en signaleert problemen. De kandidaat ondersteunt daarnaast de notaris op de sectie ondernemingsrecht bij het behandelen van de dossiers.

De kandidaat is flexibel, kan prioriteiten stellen en houdt overzicht onder tijdsdruk, is cliëntgericht en representatief, beschikt over een commerciële instelling en is makkelijk in de omgang, en woont bij voorkeur in (de omgeving van) Roermond.  

Functie eisen

• Juridisch inzicht en/of de wil en het vermogen om dit te verwerven

• kennis van het Fiscaal Recht en inzicht in het lezen van balansen

• nauwkeurigheid en goede, kwalitatief hoogstaande dienstverlening

• klantgerichtheid

• een relevante (minimaal HBO) opleiding

• uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

• grote mate van zelfstandigheid en accuratesse

• proactief en stressbestendig

• plezier in het werk en een collegiale, flexibele houding met een goed gevoel voor humor.

Ons kantoor kent een informele werksfeer en beschikt over deskundige medewerkers op het gebied van familierecht, registergoederenrecht en ondernemingsrecht. Het kantoor in Roermond bevindt zich op loopafstand van het station. 

Verdere informatie over ons kantoor is te vinden op: www.vanheckehouben.nl.

Spreekt deze vacature je aan, e-mail dan je c.v. en motivatie naar de heer mr. R. Cremers (r.cremers@vhhnotarissen.nl) of mevrouw mr D. Philippen, (d.philippen@vhhnotarissen.nl). 

14 maart 2017

Vacature voor een kandidaat-notaris

Aandacht voor de cliënt, het leveren van maatwerk en een veelzijdigheid van zaken. Werken in een informele doch professionele omgeving met ontwikkelingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Wij zijn op zoek naar zowel jonge kandidaat-notarissen alsook kandidaten met opvolgingsaspiraties. 

Zoek jij dit in jouw baan als kandidaat-notaris ? Dan nodigen wij je van harte uit om eens te komen praten bij ons op kantoor, want wij zijn op zoek naar een:

kandidaat-notaris m/v familierecht en/of Ondernemingsrecht. 


Van Hecke Houben Notarissen is één van de grotere notariskantoren in Midden-Limburg, met 2 vestigingen en wel in Roermond en in Heythuysen. Op succesvolle wijze biedt het kantoor service-gerichte diensten aan op alle notariële vakgebieden. Het kantoor staat bekend om haar goede en efficiënte dienstverlening, waarbij de klant altijd centraal staat.

Wij behandelen uitdagende en afwisselende zaken op alle rechtsgebieden, die veelal om maatwerk vragen. Geen dag is hetzelfde!

Wij zijn aangesloten bij Netwerk Notarissen en streven een actieve deelname aan dit samenwerkingsverband na.

Ons team bestaat uit 4 notarissen, 3 kandidaat-notarissen en 28 gekwalificeerde en ervaren medewerkers en heeft een gezonde leeftijdsopbouw. Er heerst een collegiale, informele en open werksfeer op ons kantoor, waarin eigen initiatief en groeikansen aangemoedigd worden.

In verband met de groeiende praktijk zoeken wij iemand die commercieel denkend is, pro-actief is, beschikt over ondernemersvaardigheden en affiniteit heeft met familierecht en/of ondernemingsrecht. Cliëntgerichtheid, stressbestendigheid, nauwkeurigheid, betrokkenheid en collegialiteit gelden als een vanzelfsprekendheid.

Wij bieden je toekomstperspectief, een fijne werksfeer met eigentijdse apparatuur en werkplekken, prima arbeidsvoorwaarden en een interessante en afwisselende baan in een collegiaal team met zowel interne begeleiding als externe scholing.

Spreekt deze vacature je aan, email dan je motivatie en curriculum vitae naar de heer mr R. Cremers (r.cremers@vhhnotarissen.nl) of mevrouw mr D. Philippen, (d.philippen@vhhnotarissen.nl), dan nemen wij contact met je op.

nieuws van netwerk notarissen

9 augustus 2017nieuws

“Notarissen zijn creatief want de maatschappij verandert snel”

Nieuws en Co besloot om in de zomervakantie de vrienden beter te leren kennen door bij hen op bezoek te gaan. Lucienne van der Geld, directeur van Netwerk Notarissen en...

lees verder >
8 augustus 2017nieuws

Zorg voor je kat in een (levens)testament? Dat kan!

Vandaag is het internationale kattendag. In Nederland worden 2,6 miljoen katten als huisdier gehouden. Heb je je wel eens afgevraagd wat er moet gebeuren met je kat als je er...

lees verder >
2 augustus 2017nieuws

Ook volgend jaar nog monumentenaftrek

Ben je eigenaar van een van de 62.000 geregistreerde monumenten in Nederland? Dan kun je gebruikmaken van de 'monumentenaftrek'. Dit betekent kort gezegd dat je 80% van de onderhoudskosten van...

lees verder >
dhr. mr. M.J.A. Schijns (Marius)Notaris
Marius Schijns is in 1994 tot notaris benoemd en geeft leiding aan de vestiging te Heythuysen en is werkzaam in de algehele praktijk met nadruk op onroerend goed en familierecht.
mevr. mr. H.H.M.C.J. Pluijmen-Kessels (Helen)Kandidaat-notaris
Helen Pluijmen-Kessels is werkzaam in de onroerend goed praktijk en de personen- en familierechtpraktijk te Heythuysen. Zij studeerde te Leiden en heeft de Beroepsopleiding Notariaat afgerond. Daarnaast heeft zij een specialisatieopleiding agrarisch recht in het notariaat gevolgd.
mevr. mr. M.G. van Velzen (Marcia)Kandidaat-notaris
Marcia van Velzen is binnen ons kantoor te Heythuysen werkzaam op het terrein van het erfrecht met de nadruk op verklaringen van erfrecht en afwikkeling nalatenschappen. Zij studeerde notarieel- en Nederlands recht te Nijmegen en heeft de Beroepsopleiding Notariaat afgerond.

Van Hecke Houben Notarissen

handelsregisternr: 14102886
btw nr: NL819518967B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur

Bezoekadres

Biesstraat 8
6093 AD Heythuysen

Van Hecke Houben Notarissen heeft meerdere kantoren

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.