Vacatures voor notarieel secretaresses in omgeving Nijmegen

Vacatures voor notarieel secretaresses in omgeving Nijmegen

Vacatures voor notarieel secretaresses in omgeving Nijmegen

13 maart 2024

Ben jij ondernemend van aard en deins je niet terug voor een uitdaging?  Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Daad Notarissen. Dit kantoor zoekt namelijk een notarieel secretaresse onroerend goed en een notarieel secretaresse personen- en familierecht.

Daad Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Daad Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Daad Notarissen. Of neem contact op via [email protected].

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp