Vacature voor een notarieel medewerker in Roermond

Vacature voor een notarieel medewerker in Roermond

Vacature voor een notarieel medewerker in Roermond

9 juni 2023

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als notarieel medewerk(st)er/HBO jurist(e) registergoed? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Van Hecke Houben Notarissen in Roermond. Dit kantoor zoekt namelijk een notarieel medewerker voor de onroerend goed praktijk.

Van Hecke Houben Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Van Hecke Houben Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Van Hecke Houben Notarissen. Of neem contact op met Sandra Schmitz via (0475) 35 19 19.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp