Vacature voor een kandidaat-notaris in Wijchen

Vacature voor een kandidaat-notaris in Wijchen

Vacature voor een kandidaat-notaris in Wijchen

25 maart 2024

Ben jij op zoek naar professionele en persoonlijke ontwikkeling in een een hecht team waar in collegialiteit wordt samengewerkt? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Bruggink & van Beek Notarissen en Adviseurs in Wijchen. Dit kantoor zoekt namelijk een kandidaat-notaris voor de algemene praktijk met een nadruk van de werkzaamheden op het familie- en erfrecht.

Bruggink & van Beek Notarissen en Adviseurs is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Bruggink & van Beek Notarissen en Adviseurs? Kijk voor meer informatie op de website van Bruggink & van Beek Notarissen en Adviseurs. Of neem contact op met met Petra Wolf via 024-6414544.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp