Vacature voor een kandidaat-notaris in Dussen, Rijswijk (NB) of Werkendam

Vacature voor een kandidaat-notaris in Dussen, Rijswijk (NB) of Werkendam

Vacature voor een kandidaat-notaris in Dussen, Rijswijk (NB) of Werkendam

9 oktober 2023

Ben jij een juridisch en communicatief sterke notarieel jurist met gevoel voor humor, die wil werken in een verfrissend notariaat? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij De Rivieren Notarissen in Dussen, Rijswijk (NB) en Werkendam. Dit kantoor zoekt namelijk een ondernemende, waarnemingsbevoegde, kandidaat-notaris met de ambitie om notaris of toegevoegd notaris te worden.

De Rivieren Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij De Rivieren Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van De Rivieren Notarissen. Of neem contact op met Ankie de Kort (kantoormanager): [email protected] of via 085-0220023.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp