Vacature voor een kandidaat-notaris in de Duin- en Bollenstreek

Vacature voor een kandidaat-notaris in de Duin- en Bollenstreek

Vacature voor een kandidaat-notaris in de Duin- en Bollenstreek

18 augustus 2023

Ben jij een enthousiaste en gedreven notarieel jurist met een passie voor het familierecht? En, wil je graag werken op een modern notariskantoor dat vooroploopt in innovatie en klantgerichtheid? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Verhees Netwerk Notarissen in Katwijk of Rijnsburg. Dit kantoor zoekt namelijk een kandidaat-notaris.

Verhees Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Verhees Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Verhees Netwerk Notarissen. Of neem contact op met Anne Heijen via 071-2077300 of [email protected].

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp