Vacature voor een kandidaat-notaris in de Achterhoek

Vacature voor een kandidaat-notaris in de Achterhoek

Vacature voor een kandidaat-notaris in de Achterhoek

2 juni 2023

Ben je toe aan een volgende stap en vind je het belangrijk om je kennis op peil te houden? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Roerdink Grijsen Netwerk Notarissen in Groenlo. Dit kantoor zoekt namelijk een kandidaat-notaris.

Roerdink Grijsen Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Roerdink Grijsen Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Roerdink Grijsen Netwerk Notarissen. Of neem contact op met Mardine Grijsen via  0545 726 199.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp