Vacature voor een kandidaat-notaris in Alphen aan den Rijn

Vacature voor een kandidaat-notaris in Alphen aan den Rijn

Vacature voor een kandidaat-notaris in Alphen aan den Rijn

29 april 2024

Ben je op zoek naar een prettige werkomgeving met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkelingen. Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Limes Netwerk Notarissen in Alphen aan den Rijn. Dit kantoor zoekt namelijk een kandidaat-notaris voor de registergoederenpraktijk.

Limes  Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Limes  Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Limes Netwerk Notarissen. Of neem contact op met met V. Brand-Hoogendoorn via  [email protected]

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp