Vacature voor een kandidaat-notaris familierecht in Nijkerk

Vacature voor een kandidaat-notaris familierecht in Nijkerk

Vacature voor een kandidaat-notaris familierecht in Nijkerk

19 april 2024

Ben jij een enthousiaste, proactieve collega die ervaring heeft als kandidaat-notaris, bij voorkeur in het personen- en familierecht? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Notariaat Van der Weij in Nijkerk. Dit kantoor zoekt namelijk een (aankomend) kandidaat-notaris voor de algemene praktijk (met de mogelijkheid tot specialisatie).

Notariaat Van der Weij is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Notariaat Van der Weij? Kijk voor meer informatie op de website van Notariaat Van der Weij. Of neem contact op met notaris Alerta Schroten of notaris Rik van der Weij via 033-4892030. 

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp