Vacature voor een kandidaat-notaris familierecht in Dordrecht

Vacature voor een kandidaat-notaris familierecht in Dordrecht

Vacature voor een kandidaat-notaris familierecht in Dordrecht

30 oktober 2023

Wil jij werken bij een gerenommeerd kantoor in het centrum van Dordrecht met kennis en kunde in huis? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij De Ruiter Netwerk Notarissen in Dordrecht. Dit kantoor zoekt namelijk een kandidaat-notaris personen- en familierecht.

De Ruiter Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij De Ruiter Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van De Ruiter Netwerk Notarissen. Of neem contact op met de heer A. de Ruiter via 078 - 611 23 00. 

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp