Vacature voor een junior juridisch medewerker in 's-Heerenberg

Vacature voor een junior juridisch medewerker in 's-Heerenberg

Vacature voor een junior juridisch medewerker in 's-Heerenberg

9 juli 2024

Beheers jij de Nederlandse taal uitstekend en draag je bij aan een goede werksfeer? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen in 's-Heerenberg.  Dit kantoor zoekt namelijk een Junior Juridisch Medewerker die het Onroerend Goed team komt versterken.

Van der Reijt en Reijenga is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ervaren medewerkers in het notariaat veel heeft te bieden. De bij Netwerk Notarissen aangesloten kantoren hebben kwaliteit in een hoog vaandel staan. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je ook van andere professionals uit het hele land. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren en verder helpen.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen. Of neem telefonisch contact op met Jorrit Schotsman via 0314 662 045. 

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp