Vacature voor een allround kandidaat-notaris (waarnemingsbevoegd) in Zuidwest-Brabant

Vacature voor een allround kandidaat-notaris (waarnemingsbevoegd) in Zuidwest-Brabant

Vacature voor een allround kandidaat-notaris (waarnemingsbevoegd) in Zuidwest-Brabant

4 juni 2024

Ben je op zoek naar een werkomgeving in een gezellig team waarin jij jouw talent optimaal kunt ontwikkelen en waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Markvliet Notarissen met vestigingen in Fijnaart, Oudenbosch en Roosendaal. Dit kantoor zoekt namelijk een waarnemingsbevoegde allround kandidaat-notaris. 

Markvliet Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Markvliet Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Markvliet Notarissen. Of neem contact op met Wendy van Gils via telefoonnummer 0168 463 550.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp