Vacature voor een administratief medewerker in Amersfoort

Vacature voor een administratief medewerker in Amersfoort

Vacature voor een administratief medewerker in Amersfoort

18 maart 2024

Vind jij het leuk de boel te organiseren, te archiveren en contact te hebben met cliënten? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij BolscherBrugDeijl Notarissen in Amersfoort. Dit kantoor zoekt namelijk een administratief medewerker voor de vastgoed afdeling.

BolscherBrugDeijl Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ervaren medewerkers in het notariaat veel heeft te bieden. De bij Netwerk Notarissen aangesloten kantoren hebben kwaliteit in een hoog vaandel staan. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je ook van andere professionals uit het hele land. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren en verder helpen.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij BolscherBrugDeijl Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van BolscherBrugDeijl Notarissen. Of neem contact op met Selma Visser via 033 4670700 of [email protected]

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp