Stage lopen bij een Netwerkkantoor?

Stage lopen bij een Netwerkkantoor?

Stage lopen bij een Netwerkkantoor?

1 januari 2020

Studeer je notarieel recht en ben je benieuwd hoe het werken op een notariskantoor is? Dan is een stage bij een notariskantoor de manier om daar achter te komen. Voor stage ben je welkom bij de kantoren aangesloten bij Netwerk Notarissen. Op onze kantoren is ruimte om een tijdje als stagiaire mee te kijken en mee te draaien. 

Welke dagen en hoeveel dagen je stage wilt lopen wordt in overleg afgesproken, zodat de stage goed bij jou en naast je studie past. Aan het einde van je stage ontvang je een stageverklaring. In deze verklaring staat een kort verslag hoe de stage is verlopen.

Ben je geïnteresseerd in stage bij een Netwerkkantoor? Dan horen we graag van je! Solliciteren kan door het sturen van je curriculum vitae, cijferlijst en een korte introductie van jezelf naar [email protected].

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp