Scriptieplaats bij de koepelorganisatie van Netwerk Notarissen in Utrecht

Scriptieplaats bij de koepelorganisatie van Netwerk Notarissen in Utrecht

Scriptieplaats bij de koepelorganisatie van Netwerk Notarissen in Utrecht

14 maart 2018

Ben je toe aan je notariële scriptie en wil je daar alles uithalen? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij de koepelorganisatie van Netwerk Notarissen in Utrecht.

Netwerk Notarissen is een samenwerkingsverband van 150 notariskantoren. De koepelorganisatie bestaat uit een klein team dat zich onder andere bezig houdt met kennisontwikkeling van de aangesloten kantoren. Als scriptiestagiaire ben je aantal dagen per week bij ons aanwezig. Een van onze specialisten is jouw aanspreekpunt en sparringpartner. Verder heb je ook toegang tot het kennisnetwerk om nog meer kennis uit te putten voor je scriptie.

Als tegenprestatie schrijf je een korte notitie over jouw bevinden voor in het kennisnetwerk, zodat jouw kennis ook kan worden gedeeld. Voor het schrijven van je scriptie ontvang je geen (onkosten)vergoeding.

Spreekt deze vacature je aan en wil je solliciteren? Dat kan door het sturen van je curriculum vitae en een korte introductie van jezelf naar [email protected]. Bij vragen kun je contact opnemen met Marjolein Scholten via 030 4100 710.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected].

direct notariële hulp