de grootste en sterkste notariële community van Nederland

Student

Studeer je notarieel recht en ben je benieuwd hoe werken op een notariskantoor is? Dan zijn er mogelijkheden voor stage bij een notariskantoor dat is aangesloten bij Netwerk Notarissen.

Wil je een bijdrage leveren aan ons kennisnetwerk? Wellicht vindt je het dan leuk om naast je studie bij de koepelorganisatie van Netwerk Notarissen in Utrecht te werken of daar een scriptie te schrijven.

Stage, studentmedewerkerschap of scriptie bij Netwerk Notarissen? Neem voor meer informatie contact met ons op via [email protected]


Starter

Ben je afgestudeerd en heb je de ambitie jezelf als kandidaat-notaris of notarieel jurist te ontwikkelen? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij een notariskantoor dat is aangesloten bij Netwerk Notarissen.

Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met starters van andere kantoren volg je De Junior Netwerk Academie, neem je actief deel aan kennisgroepen en leer je van andere professionals in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 600 juristen. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren. 

Ook als je geen notarieel recht hebt gestudeerd zijn er mogelijkheden voor je. Je carrière bij Netwerk Notarissen starten? Kijk dan bij onze vacatures.


Professional

Heb je werkervaring op een notariskantoor en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij een notariskantoor dat is aangesloten bij Netwerk Notarissen.

Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je ook van andere professionals uit het hele land. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren en verder helpen. 

Zoek je een nieuwe uitdaging? Kijk dan bij onze vacatures.


Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar [email protected]

Met 150 kantoren hebben we altijd wel vacatures.
Met 150 kantoren is er altijd iemand om mee te sparren.
Met 150 kantoren is het prettig kennis delen.
direct notariële hulp