Welkom bij Wedemeijer Marks notarissen.

Zolang het Covid-19 virus nog actief is zorgen wij voor extra maatregelen om voor u en ons personeel zo veilig mogelijk te kunnen werken. Wij houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM. Het ondertekenen van akten kan altijd doorgaan, indien mogelijk vragen wij u om een volmacht te onderteken zodat wij fysieke ontmoetingen kunnen beperken. Ons enthousiaste team is u graag van dienst zoals u dat van ons gewend bent.

Wij hopen u in goede gezondheid te ontmoeten.

Lees verder...

Wedemeijer Marks Notarissen maakt deel uit van Netwerk Notarissen. Dit is een landelijke organisatie waar zo'n 160 notariskantoren lid van zijn. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, delen kennis en adviseren elkaar, zodat wij u beter kunnen helpen.

Wij kunnen u onder andere helpen als u een huis wilt kopen, bij de oprichting van een eigen bedrijf, bij de overdracht van vermogen naar uw kinderen of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook specialistische vastgoed transacties en het opstellen van overeenkomsten op allerlei terreinen behoren tot ons vakgebied.

Wij gaan graag een blijvende en langdurige relatie met u aan!

Verberg lees verder...
Ons kantoor is gevestigd in de gemeente Oirschot, gelegen in de driehoek Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Het team bestaat uit twee notarissen, een toegevoegd notaris, een kandidaat-notaris en verder 13 notariële medewerkers.

nieuws van het notariskantoor

9 juni 2020

Wij zoeken een kandidaat-notaris ondernemingsrecht/vastgoed

Wedemeijer Marks notarissen biedt een zelfstandige functie als kandidaat-notaris op het gebied van het ondernemingsrecht en/of het (commercieel) vastgoed, met toekomstperspectief. Kwaliteit van de juridische dienstverlening en servicegerichtheid staan voorop. Op dit kantoor heerst een open, informele werksfeer.

Welk profiel heeft de voorkeur?
Wedemeijer Marks notarissen zoekt een kandidaat-notaris met meer dan 6 jaar ervaring op het gebied van het ondernemingsrecht en/of (commercieel) vastgoed. Het kantoor is op zoek naar een ambitieuze kandidaat-notaris die doortastend, ondernemend, inventief en sociaal vaardig is. Verwacht wordt van de kandidaat dat deze op termijn enkele managementtaken op zich neemt en gaat netwerken. De kandidaat past binnen het team en voelt zich thuis op een laagdrempelig kantoor, met een informele sfeer. Opvolging van een van de notarissen behoort binnen bepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Meer weten over Wedemeijer Marks notarissen?
Wedemeijer Marks notarissen is gevestigd in de gemeente Oirschot, gelegen in de driehoek ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. Oirschot heeft een sterke binding met Brainport Eindhoven. Op dit kantoor werken 2 notarissen, een toegevoegd notaris en een kandidaat-notaris. Het totale team bestaat uit 15 personen. 

Het kantoor heeft meer een stadspraktijk dan een dorpspraktijk door de regionale functie die zich uitstrekt tot en met Eindhoven en omgeving. Het kantoor is onder andere actief voor (plaatselijke) particulieren, MKB ondernemers, DGA’s, publiekrechtelijke- en natuurorganisaties.

Wedemeijer Marks notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen. Netwerk Notarissen is het grootste samenwerkingsverband van notarissen in Nederland bestaande uit circa 150 zelfstandig gevestigde notariskantoren met bijna 600 juristen. Zij studeren samen, onderhouden een uitgebreide modellenbank en onderzoeken ook nieuwe juridische mogelijkheden.

Heb jij een ondernemende instelling en ben je communicatief en juridisch sterk, dan kun jij je bij Wedemeijer Marks notarissen verder ontwikkelen en doorgroeien. Geïnteresseerd? Schrijf je in via www.selectia.nl waar je ook je CV kunt up-loaden of mail naar jitskehosselet@selectia.nl. 

Heb je vragen, bel: 06 – 512 58 344 (Jitske Hosselet)

nieuws van netwerk notarissen

14 mei 2021nieuws

Gezien in Max Meldpunt: een recreatiewoning met zorgen. Maar het kan gelukkig anders.

Nu de zomer nadert en we door de pandemie ontdekken hoe fijn Nederland als vakantieland kan zijn, is het kopen van een chalet op een vakantiepark voor veel Nederlanders een...

lees verder >
19 april 2021nieuws

Er komt een wetswijziging voor erfbelasting voor weeskinderen

In november 2020 maakte het tv-programma Kassa in samenwerking met Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen een item over Linda, die toen terminaal ziek was, en haar 13-jarige zoon...

lees verder >
7 mei 2021nieuws

Kosteloos stappenplan voor verenigingen en stichtingen

Wij hebben een praktisch stappenplan ontwikkeld voor verenigingen en stichtingen. Dit stappenplan is kosteloos bij ons op te vragen. Het stappenplan helpt de stichting of vereniging waarbij je bent betrokken,...

lees verder >
mr. A.J.A. (Stijn) Marksnotaris
mr. P. (Pauline) Wedemeijer-Dageletnotaris
mr. R. (Roosje) Voogt-Bosmanstoegevoegd notaris
mevrouw J.E.H. (Joke) Pelt-van Overdijknotarieel medewerkster
mevrouw S.C.M. (Saskia) Rijnen-van den Boschnotarieel medewerkster
mevrouw D.J.A.M. (Daniële) van Klaveren-Verbruggen notarieel medewerkster
mevrouw A. (Arjenne) Wagelmans-van Zoerennotarieel medewerkster
mevrouw I. (Ilse) Saarloosnotarieel medewerkster
mevrouw P. (Pascal) Biemansnotarieel medewerkster
mevrouw N.G.J.T. (Nadesja) Hemsnotarieel medewerkster
mevrouw G.A.F. (Dianne) Neggers-van de Looijnotarieel medewerkster
mevrouw M.E.J. (Marij) van Ginneken-van Summerenreceptioniste/telefoniste
mevrouw G.G.E. (Idy) van Hoeknotarieel medewerkster
mevrouw E.L.A. (Elke) Mathijsenreceptioniste/telefoniste
de heer P.A.C. (Pieter) Smitsboekhouder

Wedemeijer Marks Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 17226776
btw nr: NL819519091B01

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:30 uur
Dinsdag09:00 - 17:30 uur
Woensdag09:00 - 17:30 uur
Donderdag09:00 - 17:30 uur
Vrijdag09:00 - 17:30 uur

Bezoekadres

Oude Bestseweg 28
5688 DM Oirschot

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.