VWZ Notarissenheeft meerdere kantoren

Welkom bij VWZ notarissen. Wij zijn dé netwerknotaris in Almelo, Tubbergen en Denekamp die u bijstaat in alle notariële zaken. Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor u klaar met informatie en advies op meerdere belangrijke momenten in het leven. Wij willen u graag ondersteunen bij het maken van belangrijke keuzes en uw zaken juridisch juist vastleggen. 


Wij kunnen u onder andere helpen als u een huis wilt kopen, verkopen of zelfs ruilen, als u een relatie officieel wilt maken en huwelijkse voorwaarden wilt laten maken. Maar ook bij minder vrolijke momenten willen wij u graag steunen. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen u bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren en hoe u belasting kunt besparen.


Netwerknotarissen werken samen aan het delen van kennis en ervaring. De akten en adviezen worden in begrijpelijke taal gemaakt en zijn gebaseerd op de laatste inzichten en ontwikkelingen omtrent juridisch en fiscaal gebied. 

Lees verder...

Wij van VWZ notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn. U kunt altijd contact met ons opnemen of even langskomen bij een van de vestigingen in Almelo, Denekamp of Tubbergen.


VWZ Notarissen, goed geregeld!

Verberg lees verder...
VWZ Notarissen

nieuws van het notariskantoor

25 oktober 2023

Wij zoeken een kandidaat-notaris

Ben jij een kandidaat-notaris die graag werkt in het personen- en familierecht? Dan komen we graag met jou in contact. We zoeken namelijk een kandidaat-notaris voor minimaal 22,5 uur in de week.

Wij zijn aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor we ambitieuze professionals veel te bieden hebben. Je werkt niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op ons kantoor je aan? Neem dan voor meer informatie contact op met Marion Heitkamp via [email protected] of 0541-358000.

nieuws van netwerk notarissen

3 juni 2024nieuws

In de Margriet: Hoe voorkom ik dat vaders geld en spullen naar zijn jonge vrouw gaan?

In de Margriet geven drie experts op het gebied van erfrecht advies aan lezers.  Deze week geeft Lucienne van der Geld, directeur van Netwerk Notarissen, antwoord op de vraag: Hoe...

lees verder >
17 mei 2024nieuws

Deze week in EW magazine: het levenstestament

EW Magazine (voorheen Elseviers Weekblad)  besteedt deze week aandacht aan het levenstestament. Aan het artikel 'Bij leven en minder welzijn' werkte Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen mee.  In...

lees verder >
7 mei 2024nieuws

In de Margriet: hoe voorkom je ruzie om de erfenis?

De afwikkeling van een erfenis kan tot hoog oplopende emoties en zelfs familieruzies leiden. In de Margriet vertellen drie experts op het gebied van erfrecht over een kwestie die hen...

lees verder >

de heer mr. A.P.M. Fiselier (Fons)

Notaris

de heer mr. A.P.M. Fiselier (Fons)
de heer mr. A.P.M. Fiselier (Fons)
Voordat ik werkzaam werd bij VWZ notarissen heb ik notarieel recht gestudeerd in Groningen. Dit is de beroepsopleiding voor het notariaat. Ik ben als kandidaat-notaris in dienst gekomen bij VWZ notarissen op 1 december 1988. Op 1 september 1999 ben ik benoemd tot notaris te Tubbergen. Hier voer ik de ‘algemene praktijk’ met specialisatie het ondernemingsrecht uit.

mevrouw mr. M.M. Masselink-Bruggink (Manon)

Kandidaat-notaris

mevrouw mr. M.M. Masselink-Bruggink (Manon)
mevrouw mr. M.M. Masselink-Bruggink (Manon)
Sinds 2002 ben ik werkzaam bij VWZ netwerk notarissen; sinds 2009 als kandidaat-notaris. Hiervoor heb ik notarieel recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en weet veel op het gebied van het erfrecht. Nevenfunctie: Bestuurslid Stichting TOF Onderwijs.

mevrouw I.C. Leerink (Inge)

Notarieel medewerker

mevrouw I.C. Leerink (Inge)
mevrouw I.C. Leerink (Inge)
Ik ben in Tubbergen werkzaam als notarieel medewerkster. Ik houd mij voornamelijk bezig met de ondernemingspraktijk.

mevrouw C.B.A.M. Oude Hendriksman (Chantal)

Notarieel medewerker

mevrouw C.B.A.M. Oude Hendriksman (Chantal)
mevrouw C.B.A.M. Oude Hendriksman (Chantal)
Ik werk al bijna 25 jaar in het notariaat, waar ik mij voornamelijk bezig houd met werkzaamheden omtrent het personen- en familierecht. Daarnaast ondersteun ik de afdeling agrarisch recht.

mevrouw S.J.G. Stroot-Echtermeijer (Susan)

Receptioniste/telefoniste

mevrouw S.J.G. Stroot-Echtermeijer (Susan)
mevrouw S.J.G. Stroot-Echtermeijer (Susan)
Na het afronden van de HAVO en de opleiding tot juridisch secretaresse ben ik sinds 2000 werkzaam bij VWZ Netwerk Notarissen in Tubbergen.

mevrouw M. Bos-Lensen (Monique)

Receptioniste/telefoniste

mevrouw M. Bos-Lensen (Monique)
mevrouw M. Bos-Lensen (Monique)
In 2002 ben ik begonnen als telefoniste. Ik had een opleiding mode management gedaan, waarna ik als verkoopster en etaleuse in de mode heb gewerkt. Na een aantal jaren had ik behoefte aan verandering en meer uitdaging. Ik heb destijds gereageerd op een vacature als telefoniste bij VWZ notarissen op de vestiging Tubbergen. Uiteindelijk ben ik opgeleid tot notarieel medewerkster en nu al ruim 18 jaar werkzaam in het notariaat. Mijn emailadres deel ik met Susan.

VWZ Notarissen

handelsregisternr: 08200244
btw nr: NL820910569B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Telefonisch zijn wij maandag tot en met vrijdag te bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Bezoekadres

Hardenbergerweg 6
7651 LL Tubbergen

vraag stellenprijs opvragen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.