Welkom bij notaris Miranda van den Broek.

Kantoortijden: 8:30 - 12:30 en 13:30 - 17:00.

Of je nu een huis koopt, een bedrijf start, gaat trouwen/ samenwonen, of kinderen krijgt, bij ons kun je de belangrijkste momenten van je leven goed regelen. Ook bij overlijden of ziek worden is er genoeg te regelen. We geven graag een goed advies en we wijzen je op juridische valkuilen die je zelf misschien niet had ontdekt.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder fijne momenten kunnen we steun en toeverlaat bieden. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Klanten geven ons gemiddeld een 9/10! Lees hier alle recensies
★★★★★★★★★☆

Lees verder...

Advisering op ons kantoor gebeurt in gewone mensentaal, rekening houdend met jouw wensen en behoeften. Of dit zich afspeelt in de echte en/of virtuele wereld, daar houden we rekening mee. Ook social media is te regelen, denk maar aan een social media testament. Vandaar dat wij durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

20 september 2021

Vacature | notarieel medewerker personen en familierecht

24-40 uur | zo spoedig mogelijk

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een notarieel medewerker personen en familierecht. Ben jij cliëntgericht, collegiaal en heb je goede communicatieve vaardigheden? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.


Hoe ziet de functie eruit?

Als notarieel medewerker bij Miranda Van den Broek Netwerk Notarissen behoren cliëntcontact, zelfstandig beheren van dossiers en opmaken van documenten tot je vaste taken. Samen met je collega’s zorg je dat alle dossiers goed beheerd worden en documenten netjes verwerkt worden. Jij zorgt voor het aanleggen van dossiers, het zelfstandig maken van testamenten, samenlevingscontracten, huwelijksvoorwaarden en levenstestamenten. Ook ben je verantwoordelijk voor de behandeling van verklaringen van erfrecht.

 Je komt te werken in een klein, hecht team waar eigen initiatief en verantwoordelijkheid gestimuleerd worden. Je neemt deel aan interne overlegmomenten en levert een bijdrage aan de kwaliteit van ons kantoor. Uiteraard zijn er goede opleidingsmogelijkheden indien je dat zou wensen.


Naar wie zijn we op zoek?

  • Een flexibele, alerte collega.
  • Je hebt kennis van zaken, je kunt vaktermen je snel eigen maken.
  • Een pietje-precies. Je gaat secuur te werk en hebt oog voor detail.
  • Minimaal havo en bij voorkeur hbo-werk- en denkniveau.
  • Ervaring op het notariaat is geen vereiste, maar wel heel mooi meegenomen.


Wie zijn wij?

Wij zijn een ervaren notariskantoor met een fijn team bestaande uit één notaris, één kandidaat-notaris, 4 notarieel medewerkers, een administratief medewerker en een boekhouder. Er heerst een informele, cliëntgerichte sfeer. Wij zijn een kantoor waar de menselijke maat voor onze cliënten, ons personeel en ons zelf voor op staat.

Dat betekent dat we verder kijken dan de akte, goed luisteren en meedenken. We staan bekend als een laagdrempelig kantoor dat altijd klaarstaat voor haar cliënten en intermediairs.


Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende baan voor minimaal 3-4 dagen in de week.
  • Een fijne werksfeer waarin jouw inbreng wordt gewaardeerd.
  • Een informele bedrijfscultuur.
  • Een uitgebreide kennisbank, ruimte voor cursussen en opleidingen en goede begeleiding.


Interesse?

Wil jij solliciteren naar deze functie? Stuur je CV en motivatiebrief naar Miranda van den Broek (m.vandenbroek@vbvnotarissen.nl). Ook voor vragen over de vacature kun je bij haar terecht, of bel naar 0492-522431.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


1 april 2021

Wij wensen iedereen gezellige en vrolijke paasdagen! 🐣

Visser Van den Broek Netwerk Notarissen is aanstaande vrijdag (Goede Vrijdag) en aanstaande maandag (Tweede Paasdag) gesloten. Dinsdag staan wij weer voor jullie klaar.


Geniet van het lange weekend.

18 september 2020

Vertrekkend notaris

Wij vinden dat iedereen moet doen wat hij of zij het liefste doet. Voor onze notaris Niek Visser is dat het ondernemingsrecht. Om die reden heeft hij besloten om de werkzaamheden in de algemene notariële praktijk van ons kantoor te beëindigen. Na bijna 20 jaar als notaris in Helmond gewerkt te hebben, is het voor hem tijd om een nieuwe richting in te slaan. Dat betekent dat onze wegen gaan scheiden.


Deze beslissing is uiteraard niet over één nacht ijs gegaan. In goed overleg zijn we tot de conclusie gekomen dat Niek medio 2020 afscheid neemt van Visser Van den Broek Netwerk Notarissen en buiten Helmond zijn notariële werkzaamheden voortzet.


Voor u als klant betekent dit dat notaris Miranda van den Broek samen met het ondersteunende team de notariële praktijk van het kantoor zal uitoefenen, zoals u dat van ons gewend bent.


We wensen Niek ontzettend veel succes in zijn verdere loopbaan. Bedankt voor de mooie jaren.

nieuws van netwerk notarissen

21 september 2021nieuws

Prinsjesdag 2021: dit zijn de belastingplannen voor 2022

Vandaag is het Prinsjesdag. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2022 zijn gepresenteerd. Hieronder worden een aantal belangrijke plannen voor je uitgelicht. Omdat de plannen nog...

lees verder >
2 september 2021nieuws

In EditieNL: 'Denk alvast na over je uitvaart'

In EditieNL van gisteravond werd de afscheidsbrief die Peter R. de Vries voor zijn kinderen heeft geschreven besproken met Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen. In de brief staat...

lees verder >
12 augustus 2021nieuws

Uit de woonspecial van RADAR+: Geld & Stenen

In de woonspecial van RADAR+ geeft Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen antwoord op vier vragen over de financiële mogelijkheden en onmogelijkheden die het bezit van een huis met...

lees verder >
Miranda van den BroekNotaris
Saskia van LoonKandidaat-notaris
Sanne VollenbergNotarieel jurist registergoed

Nina van de VinneNotarieel jurist registergoed

Gerry AvéNotarieel medewerker ondernemingsrecht
Myrthe van der HeijdenNotarieel medewerker

Julie BerkersNotarieel medewerker

Susanne Roelants Secretarieel / administratief medewerkster

Joop KrantBoekhouding

Notaris Miranda van den Broek

handelsregisternr: 76951332
btw nr: 860851151B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Iedere middag gesloten tussen 12:30 en 13:30.

Bezoekadres

Schootense Dreef 23B
5708 HZ Helmond

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.