Welkom bij Visser Van den Broek Netwerk Notarissen.Onze cliënten beoordelen ons met een 8,5. Wil je weten wat hun ervaringen zijn met ons kantoor? Lees dan de beoordelingen op Klanten Vertellen.

Of je nu een huis koopt, een bedrijf start, gaat trouwen/ samenwonen, of kinderen krijgt, bij ons kun je de belangrijkste momenten van je leven goed regelen. Ook bij overlijden of ziek worden is er genoeg te regelen. We geven graag een goed advies en we wijzen je op juridische valkuilen die je zelf misschien niet had ontdekt.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder fijne momenten kunnen we steun en toeverlaat bieden. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Lees verder...

Advisering op ons kantoor gebeurt in gewone mensentaal, rekening houdend met jouw wensen en behoeften. Of dit zich afspeelt in de echte en/of virtuele wereld, daar houden we rekening mee. Ook social media is te regelen, denk maar aan een social media testament. Vandaar dat wij van Visser Van den Broek Netwerk Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

23 mei 2018

Miranda van den Broek zal spreken op: Jong & Parkinson - thema bijeenkomst "Het Levenstestament"

Graag nodigen we u uit voor een speciale thema-middag van Parkinson-Inn Helmond (voorheen Parkinsoncafé Helmond): Jong Parkinson-Inn Helmond (voorheen Yoppers Grand Café Helmond)

We spreken samen over het thema:
Het Levenstestament
Gastspreker deze middag is: NOTARIS MIRANDA VAN DEN BROEK

Deze middag wordt georganiseerd op zaterdag 16 juni 2018 van 13.00-17.00 uur in de kapel van het Elkerliek Ziekenhuis te Helmond. De middag is bedoeld voor mensen met de ziekte van Parkinson tot zo’n 60 jaar en hun introducé’s (partners, familieleden, mantelzorgers, vrienden, werkgevers etc).
NB: bezoekers uit geheel Nederland zijn welkom!

Aanmelden kan door te mailen naar jong@parkinson-inn-helmond.nl. Let op, dit kan tot 1 juni. Entreeprijs is €2,- per persoon (graag contant betalen bij binnenkomst). Daar krijgt u naast een leerzame middag ook een kopje thee of koffie en iets lekkers voor terug.

Toelichting thema:
U wilt iets regelen voor het moment in uw leven dat u zelf geen beslissingen meer kunt nemen. De mogelijkheid hiervoor is het maken van een levenstestament. In het levenstestament wijst u een vertrouwenspersoon aan die beslissingen namens u neemt als u dat zelf tijdelijk of blijvend niet meer kunt, bijvoorbeeld uw partner, een kind of een ander vertrouwenspersoon.

Vragen die spelen als u zelf uw zaken niet meer kunt regelen:
Wie betaalt de rekeningen, wie verzorgt uw administratie en doet de belastingaangiften? Kunt u niet meer thuis wonen, wie regelt dan voor u een nieuw tehuis en mag namens u beslissingen nemen ter zake uw huis en inboedel? Wie mag uw huis verkopen? Een misverstand is veelal dat gedacht wordt dat de woning ook door de partner of het kind mag worden verkocht. Niets is minder waar.

Een ander aspect is de eigen bijdrage bij langdurige zorg en het “opeten” van uw vermogen. U kunt in uw levenstestament regelen dat toch een deel van uw vermogen bij uw familie blijft. Als u een levenstestament laat maken dan kunt u dit allemaal al van tevoren regelen.
Bij overlijden vervalt het levenstestament. Vragen die dan spelen zijn: Wie erft mijn vermogen, is mijn partner goed verzorgd en hoeveel belasting wordt dan betaalt. Kan ik dat goed regelen en zijn er mogelijkheden om minder belasting te betalen als ik kom te overlijden.

Zaterdag 16 juni komt notaris Miranda van den Broek van Visser Van den Broek Netwerk Notarissen uit Helmond hierover met u spreken. Wilt u dat uw vraag zeker aan bod komt, stuur deze dan vooraf naar jong@parkinson-inn-helmond.nl.

21 februari 2018

Aangepaste openingstijden op woensdag 21 februari

Vandaag zijn we tussen 16.00 uur en 17.30 uur gesloten in verband met een aanpassing van de automatisering. Excuses voor eventueel ongemak. 


Heb je een vraag? Donderdag 22 februari staan we om 08:30 uur weer voor je klaar! 

15 december 2017

Vacature: kandidaat notaris

Visser van den Broek Netwerk Notarissen te Helmond is een kantoor dat bestaat uit twee notarissen, een ervaren kandidaat notaris en 10 notarieel en administratief medewerkers. Op ons kantoor worden zaken op alle notariële rechtsgebieden behandeld.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat notaris, die bijzondere belangstelling heeft voor het ondernemingsrecht en het (zakelijk) registergoed. Als kandidaat notaris kom je te werken in een klein hecht team waarin eigen initiatief, eigen verantwoordelijkheid en communicatieve vaardigheden van groot belang zijn.

De werkzaamheden binnen de afdeling ondernemingsrecht betreffen naast het rechtspersonenrecht ook het zakelijk registergoed en variëren van de oprichting van een BV of stichting tot juridische fusies en splitsingen, van advisering van een directeur/groot-aandeelhouder tot het bestuur en de raad van commissarissen van bedrijven of instellingen, van een hypotheekvestiging tot de ontwikkeling/uitponding van industrieterrein.

Ons kantoor is verbonden aan Netwerk Notarissen. Wij kunnen dan ook gebruik maken van een uitgebreide Kennisbank. Daarnaast bieden wij extra cursussen, opleidingsruimte en een goede begeleiding.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met mr. N.J. Visser of mevrouw mr. M.P.J. van den Broek-Bessems op telefoonnummer 0492-522431 of per email notaris@vbvnotarissen.nl.nieuws van netwerk notarissen

15 augustus 2018nieuws

Hoe werkt het als je zelf een goed doel wilt oppakken? #maandvanhetsamendoen

Als jij en een aantal anderen geld willen ophalen voor een lokaal goed doel dan loop je tegen verschillende zaken aan. Je hebt een vorm nodig om het en een...

lees verder >
12 oktober 2015nieuws

Exclusief bij je Netwerknotaris: Een socialemediaclausule© in je huwelijkse voorwaarden.

Huwelijkse voorwaarden zijn een waardevolle houvast tijdens je huwelijk, maar ook als je gaat scheiden. Je wilt dan het liefst probleemloos uit elkaar, in het echte leven, maar ook online....

lees verder >
9 augustus 2018nieuws

Meer mensen in donorregister, maar meer nee-zeggers

Het CBS heeft vandaag cijfers gepubliceerd over het donorregister. Het aantal personen dat zich in het register heeft laten registreren is gestegen. Het aantal personen dat expliciet geen toestemming tot...

lees verder >
Niek VisserNotaris

Miranda van den BroekNotaris
Saskia van LoonKandidaat-notaris
Maikel Zomers Notarieel jurist ondernemingsrecht/ bedrijfsregistergoed
Elly de Vries ReilinghNotarisklerk registergoed
Doris Martens-van BeekNotarisklerk personen- en familierecht

Marjolein FriesenNotarieel medewerker ondernemingsrecht
Medine BubaNotarieel medewerker registergoed
Gerry AvéNotarieel medewerker
Johnny TönjesBoekhouder

Monique Huizinga-LakerveldAdministratief medewerker

Nicole van DijckAdministratief medewerker registergoed

Anne van SchipAdministratief medewerker personen- en familierecht
Susanne Roelants Secretarieel / administratief medewerkster

Visser Van den Broek Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 17239357
btw nr: NL007692468B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:30 uur
Dinsdag08:30 - 17:30 uur
Woensdag08:30 - 17:30 uur
Donderdag08:30 - 17:30 uur
Vrijdag08:30 - 17:30 uur

Bezoekadres

Schootense Loop 2
5708 HX Helmond

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.