Welkom bij notaris Miranda van den Broek.

Kantoortijden: 8:30 - 12:30 en 13:30 - 17:00.

Of je nu een huis koopt, een bedrijf start, gaat trouwen/ samenwonen, of kinderen krijgt, bij ons kun je de belangrijkste momenten van je leven goed regelen. Ook bij overlijden of ziek worden is er genoeg te regelen. We geven graag een goed advies en we wijzen je op juridische valkuilen die je zelf misschien niet had ontdekt.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder fijne momenten kunnen we steun en toeverlaat bieden. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Klanten geven ons gemiddeld een 9/10! Lees hier alle recensies
★★★★★★★★★☆

Lees verder...

Advisering op ons kantoor gebeurt in gewone mensentaal, rekening houdend met jouw wensen en behoeften. Of dit zich afspeelt in de echte en/of virtuele wereld, daar houden we rekening mee. Ook social media is te regelen, denk maar aan een social media testament. Vandaar dat wij durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

1 april 2021

Wij wensen iedereen gezellige en vrolijke paasdagen! 🐣

Visser Van den Broek Netwerk Notarissen is aanstaande vrijdag (Goede Vrijdag) en aanstaande maandag (Tweede Paasdag) gesloten. Dinsdag staan wij weer voor jullie klaar.


Geniet van het lange weekend.

18 september 2020

Vertrekkend notaris

Wij vinden dat iedereen moet doen wat hij of zij het liefste doet. Voor onze notaris Niek Visser is dat het ondernemingsrecht. Om die reden heeft hij besloten om de werkzaamheden in de algemene notariële praktijk van ons kantoor te beëindigen. Na bijna 20 jaar als notaris in Helmond gewerkt te hebben, is het voor hem tijd om een nieuwe richting in te slaan. Dat betekent dat onze wegen gaan scheiden.


Deze beslissing is uiteraard niet over één nacht ijs gegaan. In goed overleg zijn we tot de conclusie gekomen dat Niek medio 2020 afscheid neemt van Visser Van den Broek Netwerk Notarissen en buiten Helmond zijn notariële werkzaamheden voortzet.


Voor u als klant betekent dit dat notaris Miranda van den Broek samen met het ondersteunende team de notariële praktijk van het kantoor zal uitoefenen, zoals u dat van ons gewend bent.


We wensen Niek ontzettend veel succes in zijn verdere loopbaan. Bedankt voor de mooie jaren.

26 augustus 2020

Vacature kandidaat-notaris

32-40 uur | zo spoedig mogelijk


Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een kandidaat-notaris. Zie jij jezelf al leiding geven aan onze afdeling Registergoed en ben je ondernemend aangelegd? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.


Hoe ziet de functie eruit?

Als kandidaat-notaris bij Visser Van den Broek Netwerk Notarissen behandel je zelfstandig dossiers zoals aankoop woning, verdelingen, hypotheken, royementen en al hetgeen wat maar te maken heeft met registergoed. Het dagelijkse contact met cliënten en derden omtrent lopende en nieuwe dossiers neem jij ook voor je rekening. Je komt te werken in een klein, hecht team waar eigen initiatief en verantwoordelijkheid gestimuleerd worden. Als leidinggevende aan de afdeling Registergoed werk je samen met het team in het belang van de cliënt.


Naar wie zijn we op zoek?

 • Een leidinggevende met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je hebt passie voor je werk en je staat klaar voor de cliënt.
 • Goed kunnen schakelen, organiseren en overzicht kunnen houden zijn jouw kwaliteiten.
 • Je werkt graag in teamverband en je bent collegiaal.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt een afgeronde opleiding notarieel recht en bij voorkeur de beroepsopleiding afgerond.
 • Je hebt affiniteit met, of bent gespecialiseerd in, registergoed.


Wie zijn wij?

Wij zijn een ervaren notariskantoor met een fijn team bestaande uit één notaris, één kandidaat-notaris, 3 notarieel medewerkers, een administratief medewerker en een boekhouder. Er heerst een informele, cliëntgerichte sfeer. De wensen en de vragen van onze cliënten staan dan ook op de eerste plek. Dat betekent dat we verder kijken dan de akte, goed luisteren en meedenken. We staan bekend als een laagdrempelig kantoor dat altijd klaarstaat voor haar cliënten en intermediairs. 


Wat bieden wij jou? 

 • Een veelzijdige, afwisselende baan voor minimaal 4 dagen in de week.
 • Een fijne werksfeer waar jij als leidinggevende aan bijdraagt. 
 • Een informele bedrijfscultuur met nauwe samenwerking met het team en de notaris.
 • Een uitgebreide kennisbank, ruimte voor cursussen en opleidingen.


Interesse?

Wil jij solliciteren naar deze functie? Stuur je CV en motivatiebrief naar Miranda van den Broek (m.vandenbroek@vbvnotarissen.nl). Ook voor vragen over de vacature kun je bij haar terecht, of bel naar 0492-522431.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


nieuws van netwerk notarissen

23 juli 2021nieuws

Belastingvrij schenken voor de eigen woning onder de loep

Iedere Nederlander kan ruim 100.000 euro belastingvrij schenken aan een ander. Degene die de schenking krijgt, de begunstigde, moet dit bedrag in een eigen woning steken. Bijvoorbeeld door er een...

lees verder >
14 mei 2021nieuws

Gezien in Max Meldpunt: een recreatiewoning met zorgen. Maar het kan gelukkig anders.

Nu de zomer nadert en we door de pandemie ontdekken hoe fijn Nederland als vakantieland kan zijn, is het kopen van een chalet op een vakantiepark voor veel Nederlanders een...

lees verder >
19 april 2021nieuws

Er komt een wetswijziging voor erfbelasting voor weeskinderen

In november 2020 maakte het tv-programma Kassa in samenwerking met Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen een item over Linda, die toen terminaal ziek was, en haar 13-jarige zoon...

lees verder >
Miranda van den BroekNotaris
Saskia van LoonKandidaat-notaris
Sanne VollenbergNotarieel jurist registergoed

Nina van de VinneNotarieel jurist registergoed

Gerry AvéNotarieel medewerker ondernemingsrecht
Myrthe van der HeijdenNotarieel medewerker

Julie BerkersNotarieel medewerker

Susanne Roelants Secretarieel / administratief medewerkster

Joop KrantBoekhouding

Notaris Miranda van den Broek

handelsregisternr: 76951332
btw nr: 860851151B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Iedere middag gesloten tussen 12:30 en 13:30.

Bezoekadres

Schootense Dreef 23B
5708 HZ Helmond

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.