Welkom bij Visser Van den Broek Netwerk Notarissen.

Kantoortijden: 8:30 - 12:30 en 13:30 - 17:30.


Onze cliënten beoordelen ons met een 8,5. Wil je weten wat hun ervaringen zijn met ons kantoor? Lees dan de beoordelingen op Klanten Vertellen.

Of je nu een huis koopt, een bedrijf start, gaat trouwen/ samenwonen, of kinderen krijgt, bij ons kun je de belangrijkste momenten van je leven goed regelen. Ook bij overlijden of ziek worden is er genoeg te regelen. We geven graag een goed advies en we wijzen je op juridische valkuilen die je zelf misschien niet had ontdekt.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder fijne momenten kunnen we steun en toeverlaat bieden. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Lees verder...

Advisering op ons kantoor gebeurt in gewone mensentaal, rekening houdend met jouw wensen en behoeften. Of dit zich afspeelt in de echte en/of virtuele wereld, daar houden we rekening mee. Ook social media is te regelen, denk maar aan een social media testament. Vandaar dat wij van Visser Van den Broek Netwerk Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

18 september 2020

Vertrekkend notaris

Wij vinden dat iedereen moet doen wat hij of zij het liefste doet. Voor onze notaris Niek Visser is dat het ondernemingsrecht. Om die reden heeft hij besloten om de werkzaamheden in de algemene notariële praktijk van ons kantoor te beëindigen. Na bijna 20 jaar als notaris in Helmond gewerkt te hebben, is het voor hem tijd om een nieuwe richting in te slaan. Dat betekent dat onze wegen gaan scheiden.


Deze beslissing is uiteraard niet over één nacht ijs gegaan. In goed overleg zijn we tot de conclusie gekomen dat Niek medio 2020 afscheid neemt van Visser Van den Broek Netwerk Notarissen en buiten Helmond zijn notariële werkzaamheden voortzet.


Voor u als klant betekent dit dat notaris Miranda van den Broek samen met het ondersteunende team de notariële praktijk van het kantoor zal uitoefenen, zoals u dat van ons gewend bent.


We wensen Niek ontzettend veel succes in zijn verdere loopbaan. Bedankt voor de mooie jaren.

26 augustus 2020

Vacature kandidaat-notaris

32-40 uur | zo spoedig mogelijk


Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een kandidaat-notaris. Zie jij jezelf al leiding geven aan onze afdeling Registergoed en ben je ondernemend aangelegd? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.


Hoe ziet de functie eruit?

Als kandidaat-notaris bij Visser Van den Broek Netwerk Notarissen behandel je zelfstandig dossiers zoals aankoop woning, verdelingen, hypotheken, royementen en al hetgeen wat maar te maken heeft met registergoed. Het dagelijkse contact met cliënten en derden omtrent lopende en nieuwe dossiers neem jij ook voor je rekening. Je komt te werken in een klein, hecht team waar eigen initiatief en verantwoordelijkheid gestimuleerd worden. Als leidinggevende aan de afdeling Registergoed werk je samen met het team in het belang van de cliënt.


Naar wie zijn we op zoek?

 • Een leidinggevende met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je hebt passie voor je werk en je staat klaar voor de cliënt.
 • Goed kunnen schakelen, organiseren en overzicht kunnen houden zijn jouw kwaliteiten.
 • Je werkt graag in teamverband en je bent collegiaal.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt een afgeronde opleiding notarieel recht en bij voorkeur de beroepsopleiding afgerond.
 • Je hebt affiniteit met, of bent gespecialiseerd in, registergoed.


Wie zijn wij?

Wij zijn een ervaren notariskantoor met een fijn team bestaande uit één notaris, één kandidaat-notaris, 3 notarieel medewerkers, een administratief medewerker en een boekhouder. Er heerst een informele, cliëntgerichte sfeer. De wensen en de vragen van onze cliënten staan dan ook op de eerste plek. Dat betekent dat we verder kijken dan de akte, goed luisteren en meedenken. We staan bekend als een laagdrempelig kantoor dat altijd klaarstaat voor haar cliënten en intermediairs. 


Wat bieden wij jou? 

 • Een veelzijdige, afwisselende baan voor minimaal 4 dagen in de week.
 • Een fijne werksfeer waar jij als leidinggevende aan bijdraagt. 
 • Een informele bedrijfscultuur met nauwe samenwerking met het team en de notaris.
 • Een uitgebreide kennisbank, ruimte voor cursussen en opleidingen.


Interesse?

Wil jij solliciteren naar deze functie? Stuur je CV en motivatiebrief naar Miranda van den Broek (m.vandenbroek@vbvnotarissen.nl). Ook voor vragen over de vacature kun je bij haar terecht, of bel naar 0492-522431.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


26 augustus 2020

Vacature notarieel medewerker registergoed

32-40 uur | zo spoedig mogelijk


Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een notarieel medewerker registergoed. Zit jij graag met je neus in de dossiers en heb je goede communicatieve vaardigheden? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.


Hoe ziet de functie eruit?

Als notarieel medewerker bij Visser Van den Broek Netwerk Notarissen behoren aktes maken, financiële administratie en cliëntcontact tot je vaste taken. Samen met je collega’s zorg je dat alle dossiers goed beheerd worden en documenten netjes verwerkt. Je komt te werken in een klein, hecht team waar eigen initiatief en verantwoordelijkheid gestimuleerd worden. 


Naar wie zijn we op zoek?

 • Een flexibele, alerte collega.
 • Je hebt kennis van zaken, je kunt vaktermen je snel eigen maken.
 • Een pietje-precies. Je gaat secuur te werk en hebt oog voor detail.
 • Minimaal havo, maar bij voorkeur hbo-werk- en denkniveau.
 • Ervaring op het notariaat is geen vereiste, maar wel heel mooi meegenomen.


Wie zijn wij?

Wij zijn een ervaren notariskantoor met een fijn team bestaande uit één notaris, één kandidaat-notaris, 3 notarieel medewerkers, een administratief medewerker en een boekhouder. Er heerst een informele, cliëntgerichte sfeer. De wensen en de vragen van onze cliënten staan op de eerste plek. Dat betekent dat we verder kijken dan de akte, goed luisteren en meedenken. We staan bekend als een laagdrempelig kantoor dat altijd klaarstaat voor haar cliënten en intermediairs. 


Wat bieden wij jou? 

 • Een afwisselende baan voor minimaal 4 dagen in de week.
 • Een fijne werksfeer waarin jouw inbreng wordt gewaardeerd. 
 • Een informele bedrijfscultuur. 
 • Een uitgebreide kennisbank, ruimte voor cursussen en opleidingen en goede begeleiding.


Interesse?

Wil jij solliciteren naar deze functie? Stuur je CV en motivatiebrief naar Miranda van den Broek (m.vandenbroek@vbvnotarissen.nl). Ook voor vragen over de vacature kun je bij haar terecht, of bel naar 0492-522431.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


nieuws van netwerk notarissen

15 september 2020nieuws

Prinsjesdag 2020: dit zijn de belastingplannen voor 2021

Vandaag is het Prinsjesdag. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2021 zijn gepresenteerd. Hieronder worden een aantal belangrijke plannen voor je uitgelicht.
Overdrachtsbelasting
Per 1 januari...

lees verder >
4 september 2020nieuws

Winst uitkeren in de coronaperiode?

Als je aandeelhouder bent van een bv die winst heeft gemaakt, dan kan de bv de winst aan jou uitkeren. De winst die een bv aan de aandeelhouders uitkeert...

lees verder >
26 augustus 2020nieuws

Antwoord op hedendaagse vragen in ons gratis magazine

Of je nou met een concrete vraag zit of gewoon eens wilt kijken wat er allemaal te regelen valt, je leest erover in ons magazine JUST. In ons magazine krijg...

lees verder >
Miranda van den BroekNotaris
Saskia van LoonKandidaat-notaris
Doris Martens-van BeekNotarisklerk personen- en familierecht

Gerry AvéNotarieel medewerker ondernemingsrecht
Bianca Hindyrickx Notarieel medewerker registergoed

Petra Smits Administratief medewerkster registergoed

Susanne Roelants Secretarieel / administratief medewerkster

Visser Van den Broek Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 17239357
btw nr: NL007692468B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:30 uur
Dinsdag08:30 - 17:30 uur
Woensdag08:30 - 17:30 uur
Donderdag08:30 - 17:30 uur
Vrijdag08:30 - 17:30 uur
Iedere middag gesloten tussen 12:30 en 13:30.

Bezoekadres

Schootense Loop 2
5708 HX Helmond

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.