Van Dijk Van Dorst Schilperoortheeft meerdere kantoren

Welkom bij Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen.

Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen heeft vestigingen in Oud-Beijerland en Maasdam en is een samenvoeging van Schilperoort Netwerk Notarissen en Notariskantoor Van Dorst-Dijkers. 

Wij bieden u deskundigheid op het gebied van ondernemingsrecht, vastgoedrecht, familierecht en estate planning. Op onze site kunt u veel informatie vinden over onze dienstverlening. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om de belangrijkste momenten van uw leven goed te regelen. We staan u graag bij met gedegen advies en we wijzen u graag op juridische valkuilen die u zelf nooit had ontdekt. Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. 

Om u ook 's avonds van dienst te kunnen zijn is ons kantoor in Maasdam op de woensdagavond tot 21.00 uur geopend en ons kantoor in Oud-Beijerland op de donderdagavond tot 21.00 uur. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om naar u toe te komen voor een bespreking of het passeren van een akte. 

Lees verder...

Onze notarissen Gert Schilperoort (afkomstig uit Goudswaard), Marc van Dijk (wonende te Heinenoord) en Eva van Dorst-Dijkers (afkomstig uit Maasdam) hebben naast hun eigen akten ook nog akten van de oud-notarissen A. Berger, mr. E.C. Suvee, beiden voorheen notaris te Oud-Beijerland, en mr. H. Borgers, voorheen notaris te Cromstrijen (Klaaswaal en Numansdorp), in hun archief. 

Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen maakt deel uit van het samenwerkingsverband Netwerknotarissen. De ongeveer 150 Netwerknotariskantoren houden elkaar scherp en helder. We delen kennis en adviseren elkaar, zodat onze kennis steeds up-to-date is en wij u beter kunnen helpen. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij durven te zeggen dat we nét iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

25 oktober 2018

We zoeken een notarieel medewerker/secretaresse

Wij zijn een regionaal georiënteerd notariskantoor met vestigingen in Oud-Beijerland en Maasdam dat kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Op ons kantoor werken 3 notarissen, 3 kandidaat-notarissen en 15 overige medewerkers. De werksfeer is plezierig, open en collegiaal. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. We zijn op zoek naar een notarieel medewerker/secretaresse

Wij verwachten een vooropleiding van minimaal MBO4 of HAVO, werkervaring op een notariskantoor, nauwkeurigheid, een flexibele werkhouding, goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal. 

Wil je  bij ons solliciteren ? Neem dan contact met ons op telefoonnummer (0186) 63 62 22. 

nieuws van netwerk notarissen

18 oktober 2018nieuws

Monumentenaftrek wordt subsidieregeling

Vanaf 1 januari 2019 zijn uitgaven voor rijksmonumenten niet meer aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De aftrekregeling wordt vervangen door een subsidieregeling. Dit betekent dat een eigenaar van een rijksmonument een...

lees verder >
19 september 2018nieuws

Prinsjesdag

De derde dinsdag in september is traditiegetrouw ‘Prinsjesdag’. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2019 zijn gepresenteerd. Netwerk Notarissen heeft de kabinetsplannen doorgenomen op wat de...

lees verder >
20 augustus 2018nieuws

Leestip: de 9 grootste missers bij erfenissen

In het nazomernummer van het tijdschrift RADAR+ lees je meer over missers bij erfenissen. In het artikel geeft Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen tips om onverwachte problemen bij...

lees verder >
mr. G. (Gert) SchilperoortNotaris
info@notarishw.nl
0186-636 222
Ik ben Gert Schilperoort, sinds 1997 notaris te Oud-Beijerland als opvolger van de heer A. Berger. Vanaf 1980 ben ik in de notariële praktijk werkzaam op alle rechtsgebieden. Ik ben gespecialiseerd op het rechtsgebied onroerend goed en ben zeer ervaren in het familierecht.
mr. M.L. (Marc) van DijkNotaris
mvd@notarishw.nl
0186-636 222
Ik ben Marc van Dijk, sinds 1998 in de notariële praktijk werkzaam en sinds 2005 notaris in Oud-Beijerland, als opvolger van mr. E.C. Suvee (voorheen notaris te Oud-Beijerland) en tevens mr. H. Borgers (destijds notaris te Klaaswaal). Ik ben gespecialiseerd in het familierecht. Tevens ben ik ervaren in het ondernemingsrecht en op het gebied van verenigingen en stichtingen. Daarnaast ben ik sparringpartner van DGA's en vermogende particulieren op het gebied van de estateplanning; het op een zo voordelig mogelijke manier overdragen van vermogen naar de volgende generatie(s).
mr. E.M. (Eva) van Dorst-DijkersNotaris
emd@notarishw.nl
078-676 9530
Ik ben Eva van Dorst-Dijkers, met veel plezier netwerknotaris bij Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen. Mijn specialisaties zijn erfrecht, vermogensplanning en ondernemingsrecht. Ik weet alles over testamenten, schenken, erfenissen en het oprichten of overdragen van je bedrijf. Maar ik help u ook graag bij andere notariële zaken, zoals de overdracht van uw woning of bedrijfspand. Ik ben bereikbaar via het contactformulier op de website of via het algemene telefoonnummer van kantoor.
mr. L.L. (Leonie) van de Ruit-Dröge Kandidaat-notaris / waarnemend notaris
lld@notarishw.nl
0186-636 222
Ik ben Leonie van de Ruit, sinds 2008 werkzaam op dit kantoor en waarnemend-notaris. Mijn specialisatie is familierecht. U kunt bij mij terecht voor (advies over) uw levenstestament, testament, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, schenkingsakte, erfbelastingaangifte, akte van verdeling, verklaring van erfrecht en de afwikkeling van nalatenschappen. Daarnaast heb ik veel ervaring in de onroerend goedpraktijk, zowel bedrijfsmatig als particulier.
mr. L. (Liesbeth) Vermeulen-Vette Kandidaat-notaris / waarnemend notaris
lve@notarishw.nl
0186-636 222
Ik ben Liesbeth Vermeulen-Vette, werkzaam op dit kantoor en ben waarnemend notaris. Mijn specialisatie is familierecht. U kunt bij mij terecht voor (advies over) uw levenstestament, testament, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, schenkingsakte, erfbelastingaangifte, akte van verdeling, verklaring van erfrecht en de afwikkeling van nalatenschappen. Daarnaast houd ik mij bezig met de ondernemingspraktijk en kunt u bij mij terecht voor de oprichting van B.V.'s, verenigingen en stichtingen, kapitaalverminderingen, aandelenoverdrachten, certificeringen en statutenwijzigingen.
mr. N.U. (Nina) Figee-OswaldKandidaat-notaris / waarnemend notaris
nuf@notarishw.nl
078-676 9533 (secr.)
Ik ben Nina Figee, en werk sinds mei 2017 bij Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen. Mijn specialisatie is ondernemingsrecht, maar ik werk ook in de vastgoedpraktijk en op het gebied van familierecht. Ik weet alles over de oprichting, overdracht, statutenwijziging, fusie en (af)splitsing van vennootschappen, maar ook voor de overdracht en financiering van (commerciële) onroerende zaken, appartementensplitsingen, erfpacht, opstal en nieuwbouwprojecten bent u bij mij aan het juiste adres. Daarnaast help ik u ook graag bij andere notariële zaken, zoals de overdracht van uw woning of garagebox. Ik ben bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
J.K. (Coby) VisserNotarisklerk
cvi@notarishw.nl
0186-636 225
Ik ben Coby Visser, sinds 1989 notarisklerk bij dit kantoor en werkzaam op de registergoedafdeling. U kunt bij mij terecht voor het verzorgen van uw hypotheek, uw koopovereenkomst en de overdracht van onroerend goed, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast kunt u bij terecht voor alle andere werkzaamheden die voorkomen in de onroerend goedpraktijk.
A.T. (Andrea) Marks-van der VenNotarisklerk
ama@notarishw.nl
078-676 9534
Ik ben Andrea Marks, sinds 2013 met plezier werkzaam bij Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen. Mijn specialisatie is familierecht. U kunt bij mij terecht met vragen over uw samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden, testamenten, levenstestamenten, nalatenschappen, verdelingen en schenkingen.
R.M. (Rosalinde) van Mullem-KanisNotarieel medewerker
rmk@notarishw.nl
0186-636 220
Ik ben Rosalinde van Mullem, werkzaam bij Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen in Oud-Beijerland. Mijn specialisatie is ondernemingsrecht. U kunt bij mij terecht voor de oprichting van B.V.'s, verenigingen en stichtingen, kapitaalverminderingen, aandelenoverdrachten, certificeringen, fusies, splitsingen en statutenwijzigingen.
P.F. (Petra) Goedhart-SchoutenNotarieel medewerker
pfg@notarishw.nl
0186-636 224
Ik ben Petra Goedhart, sinds 1991 werkzaam op dit kantoor. U kunt bij mij terecht voor de overdracht van particulier onroerend goed, hypotheken en doorhalingen van hypotheken.
B. (Brigitte) HoogvlietNotarieel medewerker
brh@notarishw.nl
0186-636 222
M. (Marian) BleekerBoekhouder
mbl@notarishw.nl
0186-636 229
Ik ben Marian Bleeker, sinds 1 juli 1999 werkzaam op dit kantoor. Ik verzorg de boekhouding. U kunt bij mij terecht voor vragen over (uit)betalingen.
L. (Lianne) Beem-FierloosNotarieel secretaresse
lbf@notarishw.nl
078-676 9533
Ik ben Lianne Beem-Fierloos, sinds 2010 met plezier werkzaam bij Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen. Mijn specialisatie is particulier onroerend goed en ik werk ook in het ondernemingsrecht. Ik weet alles over het overdragen van een woning en het vestigen van een hypotheek. Maar ik help u ook graag bij andere notariële zaken zoals het oprichten van een B.V.
C.M. (Keetie) van der GiesenNotarieel secretaresse
kvg@notarishw.nl
0186-636 218
Ik ben Keetie van der Giesen, sinds 2012 werkzaam op dit kantoor. Ik werk als secretaresse op de familierechtafdeling. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, akten van verdeling, akten van schenking, verklaringen van erfrecht, levenstestamenten en afwikkeling van nalatenschappen.
B.F. (Brenda) PloegmanNotarieel secretaresse
bfp@notarishw.nl
078-676 9538
Ik ben Brenda Ploegman, sinds 2008 met plezier werkzaam bij Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen. Mijn specialisatie is familierecht. U kunt bij mij terecht met vragen over een samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden, testamenten, levenstestamenten, schenkingen en nalatenschappen.
S. (Sarah) KroesbeekNotarieel secretaresse
skr@notarishw.nl
0186-636 217
Ik ben Sarah Kroesbeek, sinds 2017 werkzaam op dit kantoor. Ik werk als secretaresse op de familierechtafdeling. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, akten van verdeling, akten van schenking en verklaringen van erfrecht,
P.M.S. (Petra) van Ooijen-van VlietNotarieel secretaresse
pvo@notarishw.nl
078-6769530
Ik ben Petra van Ooijen en ben in 2016 het team van Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen komen versterken. Mijn specialisatie is particulier onroerend goed. Ik weet alles over het overdragen van een woning en het vestigen of doorhalen van een hypotheek.
D.W.A. (Daphne) van der WelleNotarieel secretaresse
dww@notarishw.nl
0186-636 228
Ik ben Daphne van der Welle en werk sinds 2018 bij dit kantoor. Ik werk als secretaresse op de ondernemingsrecht afdeling. Mijn werkzaamheden bestaan uit ondersteuning van de (kandidaat-)notarissen.
Y.P. (Yvonne) de Vos-Remkes Receptioniste
ypr@notarishw.nl
0186-636 222
Ik ben Yvonne De Vos, sinds 1989 werkzaam op dit kantoor. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen van onze cliënten, het beantwoorden van de telefoon en het verzorgen van de legalisatie van handtekeningen. Daarnaast verricht ik allerhande administratieve en ondersteunende werkzaamheden.
M. (Marijke) van Kleef-StaritskyReceptioniste
mkl@notarishw.nl
0186-636 222
Ik ben Marijke Van Kleef, sinds 1996 werkzaam op dit kantoor. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen van onze cliënten, het beantwoorden van de telefoon en het verzorgen van de legalisatie van handtekeningen. Daarnaast verricht ik allerhande administratieve en ondersteunende werkzaamheden.
H.M. (Gonnie) Verheijke-BezemerReceptioniste
gvb@notarishw.nl
078 6769530
Ik ben Gonnie Verheijke, sinds dit jaar werkzaam op dit kantoor. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen van onze cliënten, het beantwoorden van de telefoon en het verzorgen van de legalisatie van handtekeningen. Daarnaast verricht ik allerhande administratieve en ondersteunende werkzaamheden.

Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen

handelsregisternr: 24444750
btw nr: NL814784422B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 21:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur

Bezoekadres

Beetsstraat 3
3261 PL Oud-Beijerland

Postadres

Postbus 5419
3299ZG Maasdam

Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen heeft meerdere kantoren

vraag stellenprijs opvragen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.