Welkom bij Van Dijk Schilperoort Notarissen

Van Dijk Schilperoort Notarissen is gevestigd in Oud-Beijerland, gemeente Hoeksche Waard.  Wij bieden u deskundigheid op het gebied van familierecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht, en estate planning. Van Dijk Schilperoort Notarissen maakt deel uit van het samenwerkingsverband Netwerknotarissen.

In verband met het corona-virus hebben wij onze dienstverlening aangepastLees  meer daarover bij onze nieuwsberichten.

Onze notarissen Gert Schilperoort (afkomstig uit Goudswaard) en Marc van Dijk (wonende te Heinenoord) hebben naast hun eigen akten ook nog akten in hun archief van de oud-notarissen A. Berger, mr. E.C. Suvee, beiden voorheen notaris te Oud-Beijerland, en mr. H. Borgers, voorheen notaris te Cromstrijen (Klaaswaal en Numansdorp).  Tot 1 januari 2020 werkten wij samen onder de naam Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen met notaris van Dorst-Dijkers.

Lees verder...

De ongeveer 160 Netwerknotariskantoren houden elkaar scherp en helder. We delen kennis en adviseren elkaar, zodat onze kennis steeds up-to-date is en wij u beter kunnen helpen. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij durven te zeggen dat we nét iets meer notaris zijn.

Op onze site kunt u veel informatie vinden over onze dienstverlening. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om de belangrijkste momenten van uw leven goed te regelen. We staan u graag bij met gedegen advies en we wijzen u graag op juridische valkuilen die u zelf nooit had ontdekt. Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

18 juni 2021

Wij zoeken een kandidaat-notaris

Van Dijk Schilperoort Notarissen is een regionaal georiënteerd kwaliteitskantoor dat op alle notariële gebieden, familierecht, ondernemingsrecht en vastgoed, werkzaam is. Onze klantenkring bestaat uit zowel ondernemers als particulieren. De werksfeer is plezierig, open en collegiaal. Een goede balans tussen werk en privé is voor ons belangrijk. Ons kantoor is gevestigd in Oud-Beijerland, op 15 autominuten van Rotterdam en 20 autominuten van Dordrecht.

Vanwege de benoeming van twee van de kandidaat-notarissen tot toegevoegd notaris zoeken wij een

Kandidaat-notaris

Zowel kandidaat-notarissen met geringe als met ruime ervaring worden uitgenodigd om te solliciteren.

Wij vragen:

Een energieke collega die accuraat en collegiaal is, beschikt over goede contactuele eigenschappen en commercieel inzicht heeft.

Wij bieden:

> een informele, collegiale sfeer

> een werkomgeving met evenwicht tussen werk en privé

> goede arbeidsvoorwaarden

> de gelegenheid om de functie fulltime of parttime in te vullen

> goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Sollicitatie en informatie:

Je sollicitatie kun je zenden naar mvd@notarishw.nl. Voor meer informatie kun je bellen met notaris Marc van Dijk, telefoon 0186 - 636222.


16 maart 2020

Maatregelen i.v.m. het Coronavirus

Ons kantoor blijft geopend zolang dit op een verantwoorde wijze mogelijk is en toegestaan is. Vanzelfsprekend nemen wij alle maatregelen in acht die de overheid in het kader van het COVID 19-virus (coronavirus) neemt. Onze dienstverlening zal daardoor wel anders zijn. In verband met de richtlijnen van RIVM en de Rijksoverheid hebben wij besloten onder meer de volgende maatregelen te nemen:

1. U mag niet bij ons kantoor naar binnen als:

- u last heeft van (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn, kortademigheid, koorts of als u in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest) met het coronavirus;

- er al iemand anders in de hal van ons kantoor staat;

- u niet zelf komt tekenen (indien u door iemand naar ons kantoor wordt gebracht verzoeken wij die persoon buiten kantoor op u te wachten);

- u een document van een ander notariskantoor komt ondertekenen/laten legaliseren.

2. Wij gaan terughoudend om met bezoek dat geen afspraak heeft. Maak vooraf telefonisch een afspraak om langs te komen.

3. In de meeste gevallen is ondertekening van een akte per volmacht mogelijk.

4. Als u niet naar ons kantoor mag, kunt of wilt komen, zoeken we met u naar een oplossing om de dienstverlening door te laten gaan. Besprekingen kunnen bijvoorbeeld ook via telefoon of   andere communicatiemiddelen plaatsvinden. Neem hiervoor contact met ons op.

5. Komt u een volmacht of formulieren tekenen, volg dan de instructies van de baliemedewerkster.

6. Voor uw en onze veiligheid schudden wij geen handen, houden wij een veilige afstand en treffen we de nodige hygiënische maatregelen.

Wij vragen uw begrip voor het bovenstaande maar hopen u op deze wijze toch goed van dienst te kunnen zijn.


Van Dijk Schilperoort Notarissen, 08-11-2021

nieuws van netwerk notarissen

5 januari 2022nieuws

In EenVandaag: "Erfwet aanpassen aan nieuwe gezinsverbanden"

De redactie van het tv programma EenVandaag maakte een item over de steeds losser wordende familiebanden in relatie tot de erfwet. Zo is er een toename van het aantal ontervingen...

lees verder >
24 december 2021nieuws

Decemberwens

Wij wensen je graag fijne en mooie dagen en een prachtig 2022. Tot in het nieuwe jaar! We staan dan weer graag tot je beschikking met ons  advies voor wonen,...

lees verder >
18 juni 2018nieuws

Kleinkinderen laten mee-erven #maandvandekinderen

Steeds meer opaʹs en omaʹs kiezen ervoor om hun kleinkind op te nemen in hun testament. Dit heeft natuurlijk alles te maken met een goede band die er tussen grootouders...

lees verder >
mr. G. (Gert) SchilperoortNotaris
info@notarishw.nl
0186-636 222
Ik ben sinds 1997 notaris te Oud-Beijerland als opvolger van de heer A. Berger. Vanaf 1980 ben ik in de notariële praktijk werkzaam op alle rechtsgebieden. Ik ben gespecialiseerd op het rechtsgebied onroerend goed en ben zeer ervaren in het familierecht.
mr. M.L. (Marc) van DijkNotaris
mvd@notarishw.nl
0186-636 222
Ik ben sinds 1998 in de notariële praktijk werkzaam en sinds 2005 notaris, als opvolger van mr. E.C. Suvee (voorheen notaris te Oud-Beijerland) en mr. H. Borgers (voorheen notaris te Klaaswaal). Ik ben gespecialiseerd in het familierecht. Tevens ben ik ervaren in het ondernemingsrecht en op het gebied van verenigingen en stichtingen. Daarnaast ben ik sparringpartner van DGA's en vermogende particulieren op het gebied van de estateplanning; het op een zo voordelig mogelijke manier overdragen van vermogen naar de volgende generatie(s).
mr. L.L. (Leonie) Dröge Toegevoegd notaris
lld@notarishw.nl
0186-636 222
Mijn specialisatie is familierecht. U kunt bij mij terecht voor (advies over) uw levenstestament, testament, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, schenkingsakte, erfbelastingaangifte, akte van verdeling, verklaring van erfrecht en de afwikkeling van nalatenschappen. Daarnaast heb ik veel ervaring in de onroerend goedpraktijk, zowel bedrijfsmatig als particulier.
mr. E. (Liesbeth) Vermeulen-Vette Toegevoegd notaris
lve@notarishw.nl
0186-636 222
Mijn specialisatie is familierecht. U kunt bij mij terecht voor (advies over) uw levenstestament, testament, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, schenkingsakte, erfbelastingaangifte, akte van verdeling, verklaring van erfrecht en de afwikkeling van nalatenschappen. Daarnaast houd ik mij bezig met de ondernemingspraktijk en kunt u bij mij terecht voor de oprichting van B.V.'s, verenigingen en stichtingen, kapitaalverminderingen, aandelenoverdrachten, certificeringen en statutenwijzigingen.
J.K. (Coby) VisserNotarisklerk
cvi@notarishw.nl
0186-636 225
Ik ben sinds 1989 notarisklerk bij dit kantoor en werkzaam op de registergoedafdeling. U kunt bij mij terecht voor het verzorgen van uw hypotheek, uw koopovereenkomst en de overdracht van onroerend goed, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor alle andere werkzaamheden die voorkomen in de onroerend goedpraktijk.
R.M. (Rosalinde) van Mullem-KanisSenior notarieel medewerker
rmk@notarishw.nl
0186-636 220
Mijn specialisatie is ondernemingsrecht. U kunt bij mij terecht voor de oprichting van B.V.'s, verenigingen en stichtingen, kapitaalverminderingen, aandelenoverdrachten, certificeringen, fusies, splitsingen en statutenwijzigingen.
P.F. (Petra) Goedhart-SchoutenSenior notarieel medewerker
pfg@notarishw.nl
0186-636 224
U kunt bij mij terecht voor de overdracht van onroerend goed, hypotheken en doorhalingen van hypotheken.
S. (Sarah) KroesbeekNotarieel medewerker
skr@notarishw.nl
0186-636 212
Ik ben werkzaam in de onroerend goed- en familierechtpraktijk. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, akten van verdeling, akten van schenking en verklaringen van erfrecht, maar ook leveringen en hypotheken.
G.L. (Giguette) Verzijl-FrankenNotarieel medewerker
glf@notarishw.nl
0186-636 230
U kunt bij mij terecht voor de overdracht van onroerend goed, hypotheken en doorhalingen van hypotheken.
D.W.A. (Daphne) van der WelleNotarieel secretaresse
dww@notarishw.nl
0186-636 226
Ik werk als secretaresse op de afdeling ondernemingsrecht. U kunt bij mij terecht voor aandelenoverdrachten, statutenwijzigingen en de oprichting van B.V.'s, verenigingen en stichtingen.
D. (Denise) Belder-QuartelNotarieel secretaresse
dbe@notarishw.nl
0186-636 217
Ik werk op de familierechtafdeling. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, akten van verdeling, akten van schenking, verklaringen van erfrecht, levenstestamenten en afwikkeling van nalatenschappen.
P. (Petra) de Regt-den BoerNotarieel secretaresse
pdr@notarishw.nl
0186-636 221
Ik werk als algemeen secretaresse. Daarnaast sta ik u als receptioniste/telefoniste graag te woord.
C.E. (Chantal) MarquartNotarieel secretaresse
cem@notarishw.nl
0186-636 221
Ik werk als algemeen secretaresse. Daarnaast sta ik u als receptioniste/telefoniste graag te woord.
M. (Maria) van Eijsden-TsutsumiNotarieel secretaresse
mve@notarishw.nl
0186-636 213
Ik werk als algemeen secretaresse. Daarnaast sta ik u als receptioniste/telefoniste graag te woord.
S.T.L. (Sascha) LaursReceptioniste
stl@notarishw.nl
0186-636 222
Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen van onze cliënten, het beantwoorden van de telefoon en het verzorgen van de legalisatie van handtekeningen. Daarnaast verricht ik allerhande administratieve en ondersteunende werkzaamheden.
M. (Marijke) van Kleef-StaritskyReceptioniste
mkl@notarishw.nl
0186-636 222
Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen van onze cliënten, het beantwoorden van de telefoon en het verzorgen van de legalisatie van handtekeningen. Daarnaast verricht ik allerhande administratieve en ondersteunende werkzaamheden.
Y.P. (Yvonne) de Vos-Remkes Receptioniste
ypr@notarishw.nl
0186-636 222
Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen van onze cliënten, het beantwoorden van de telefoon en het verzorgen van de legalisatie van handtekeningen. Daarnaast verricht ik allerhande administratieve en ondersteunende werkzaamheden.
C.M. (Carina) Hus-de VosBoekhouder
Ik verzorg de financiële administratie. U kunt bij mij terecht voor vragen over facturen en (uit)betalingen.

Van Dijk Schilperoort Notarissen

handelsregisternr: 24444750
btw nr: NL814784422B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
In verband met de door ons getroffen Corona-maatregelen is onze donderdagavondopenstelling komen te vervallen.

Bezoekadres

Beetsstraat 3
3261 PL Oud-Beijerland

Postadres

Beetsstraat 3
3261 PL Oud-Beijerland