Welkom bij Van Dijk Schilperoort Notarissen

Van Dijk Schilperoort Notarissen is gevestigd in Oud-Beijerland, gemeente Hoeksche Waard.  Wij bieden u deskundigheid op het gebied van familierecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht, en estate planning. Van Dijk Schilperoort Notarissen maakt deel uit van het samenwerkingsverband Netwerknotarissen.

In verband met het corona-virus hebben wij onze dienstverlening aangepastLees  meer daarover bij onze nieuwsberichten.

Onze notarissen Gert Schilperoort (afkomstig uit Goudswaard) en Marc van Dijk (wonende te Heinenoord) hebben naast hun eigen akten ook nog akten in hun archief van de oud-notarissen A. Berger, mr. E.C. Suvee, beiden voorheen notaris te Oud-Beijerland, en mr. H. Borgers, voorheen notaris te Cromstrijen (Klaaswaal en Numansdorp).  Tot 1 januari 2020 werkten wij samen onder de naam Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen met notaris van Dorst-Dijkers, kantoorhoudende aan de Raadhuisstraat 31 te Maasdam.

Lees verder...

De ruim 150 Netwerknotariskantoren houden elkaar scherp en helder. We delen kennis en adviseren elkaar, zodat onze kennis steeds up-to-date is en wij u beter kunnen helpen. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij durven te zeggen dat we nét iets meer notaris zijn.

Op onze site kunt u veel informatie vinden over onze dienstverlening. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om de belangrijkste momenten van uw leven goed te regelen. We staan u graag bij met gedegen advies en we wijzen u graag op juridische valkuilen die u zelf nooit had ontdekt. Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

16 maart 2020

Maatregelen i.v.m. het Coronavirus

Ons kantoor blijft geopend zolang dit op een verantwoorde wijze mogelijk is en toegestaan is. Vanzelfsprekend nemen wij alle maatregelen in acht die de overheid in het kader van het COVID 19-virus (coronavirus) neemt. Onze dienstverlening zal daardoor wel anders zijn. In verband met de  richtlijnen van RIVM en de Rijksoverheid hebben wij besloten onder meer de volgende maatregelen te nemen: 

1. U mag niet bij ons kantoor naar binnen als:

  • u last heeft van (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn, kortademigheid, koorts of als u in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest) met het coronavirus;
  • er al iemand anders in de hal van ons kantoor staat;
  • u niet zelf komt tekenen (indien u door iemand naar ons kantoor wordt gebracht verzoeken wij die persoon buiten kantoor op u te wachten);
  • u een document van een ander notariskantoor komt ondertekenen/laten legaliseren. 

2. Wij gaan terughoudend om met bezoek dat geen afspraak heeft. Maak vooraf telefonisch een afspraak om langs te komen.

3. In de meeste gevallen is ondertekening van een akte per volmacht mogelijk. 

4. Als u niet naar ons kantoor mag, kunt of wilt komen, zoeken we met u naar een oplossing om de dienstverlening door te laten gaan. Besprekingen kunnen bijvoorbeeld ook via telefoon of andere communicatiemiddelen plaatsvinden. Neem hiervoor contact met ons op.

5. Komt u om een akte of volmacht te ondertekenen, neem dan uw eigen pen mee.

6. Komt u een volmacht of formulieren tekenen, volg dan de instructies van de baliemedewerkster.

7. Voor uw en onze veiligheid schudden wij geen handen, houden wij een veilige afstand en treffen we de nodige hygiënische maatregelen.

8. Onze donderdagavondopenstelling is tijdelijk komen te vervallen. 

9. Onze medewerkers zullen voor een groot deel thuis werken, wel is er een minimale bezetting per afdeling aanwezig.

Wij zullen deze maatregelen in overeenstemming met de door de Rijksoverheid geadviseerde termijnen hanteren. Wij vragen uw begrip voor het bovenstaande maar hopen u op deze wijze toch goed van dienst te kunnen zijn.


Van Dijk Schilperoort Notarissen, 02-10-2020


nieuws van netwerk notarissen

4 oktober 2020nieuws

Dierendag 2020: Heb jij al eens nagedacht over een huisdierenclausule?

Er zijn veel mensen met een huisdier. Maar vaak hebben huisdierenbaasjes niet nagedacht over hoe het verder moet met hun huisdier na scheiding of als ze zelf niet meer kunnen...

lees verder >
28 september 2020nieuws

Het ubo-register: wat betekent dat voor jou?

De Kamer van Koophandel heeft sinds 27 september 2020 een nieuw register: het ubo-register. Organisaties moeten gegevens aanleveren voor dat register. Soms loopt dat via de notaris.  In verband met...

lees verder >
15 september 2020nieuws

Prinsjesdag 2020: dit zijn de belastingplannen voor 2021

Vandaag is het Prinsjesdag. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2021 zijn gepresenteerd. Hieronder worden een aantal belangrijke plannen voor je uitgelicht.
Overdrachtsbelasting
Per 1 januari...

lees verder >
mr. G. (Gert) SchilperoortNotaris
info@notarishw.nl
0186-636 222
Ik ben sinds 1997 notaris te Oud-Beijerland als opvolger van de heer A. Berger. Vanaf 1980 ben ik in de notariële praktijk werkzaam op alle rechtsgebieden. Ik ben gespecialiseerd op het rechtsgebied onroerend goed en ben zeer ervaren in het familierecht.
mr. M.L. (Marc) van DijkNotaris
mvd@notarishw.nl
0186-636 222
Ik ben sinds 1998 in de notariële praktijk werkzaam en sinds 2005 notaris, als opvolger van mr. E.C. Suvee (voorheen notaris te Oud-Beijerland) en mr. H. Borgers (voorheen notaris te Klaaswaal). Ik ben gespecialiseerd in het familierecht. Tevens ben ik ervaren in het ondernemingsrecht en op het gebied van verenigingen en stichtingen. Daarnaast ben ik sparringpartner van DGA's en vermogende particulieren op het gebied van de estateplanning; het op een zo voordelig mogelijke manier overdragen van vermogen naar de volgende generatie(s).
mr. L.L. (Leonie) Dröge Kandidaat-notaris / waarnemend notaris
lld@notarishw.nl
0186-636 222
Mijn specialisatie is familierecht. U kunt bij mij terecht voor (advies over) uw levenstestament, testament, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, schenkingsakte, erfbelastingaangifte, akte van verdeling, verklaring van erfrecht en de afwikkeling van nalatenschappen. Daarnaast heb ik veel ervaring in de onroerend goedpraktijk, zowel bedrijfsmatig als particulier.
mr. E. (Liesbeth) Vermeulen-Vette Kandidaat-notaris / waarnemend notaris
lve@notarishw.nl
0186-636 222
Mijn specialisatie is familierecht. U kunt bij mij terecht voor (advies over) uw levenstestament, testament, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, schenkingsakte, erfbelastingaangifte, akte van verdeling, verklaring van erfrecht en de afwikkeling van nalatenschappen. Daarnaast houd ik mij bezig met de ondernemingspraktijk en kunt u bij mij terecht voor de oprichting van B.V.'s, verenigingen en stichtingen, kapitaalverminderingen, aandelenoverdrachten, certificeringen en statutenwijzigingen.
J.K. (Coby) VisserNotarisklerk
cvi@notarishw.nl
0186-636 225
Ik ben sinds 1989 notarisklerk bij dit kantoor en werkzaam op de registergoedafdeling. U kunt bij mij terecht voor het verzorgen van uw hypotheek, uw koopovereenkomst en de overdracht van onroerend goed, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast kunt u bij terecht voor alle andere werkzaamheden die voorkomen in de onroerend goedpraktijk.
R.M. (Rosalinde) van Mullem-KanisSenior notarieel medewerker
rmk@notarishw.nl
0186-636 220
Mijn specialisatie is ondernemingsrecht. U kunt bij mij terecht voor de oprichting van B.V.'s, verenigingen en stichtingen, kapitaalverminderingen, aandelenoverdrachten, certificeringen, fusies, splitsingen en statutenwijzigingen.
P.F. (Petra) Goedhart-SchoutenSenior notarieel medewerker
pfg@notarishw.nl
0186-636 224
U kunt bij mij terecht voor de overdracht van onroerend goed, hypotheken en doorhalingen van hypotheken.
C.M. (Keetie) van der GiesenNotarieel medewerker
kvg@notarishw.nl
0186-636 218
Ik werk op de familierechtafdeling. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, akten van verdeling, akten van schenking, verklaringen van erfrecht, levenstestamenten en afwikkeling van nalatenschappen.
S. (Sarah) KroesbeekNotarieel medewerker
skr@notarishw.nl
0186-636 212
Ik ben werkzaam in de onroerend goed- en familierechtpraktijk. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, akten van verdeling, akten van schenking en verklaringen van erfrecht, maar ook leveringen en hypotheken.
G.L. (Giguette) FrankenNotarieel medewerker
glf@notarishw.nl
0186-636 222
U kunt bij mij terecht voor de overdracht van onroerend goed, hypotheken en doorhalingen van hypotheken.
D.W.A. (Daphne) van der WelleAlgemeen secretaresse
dww@notarishw.nl
0186-636 221
Ik werk als algemeen secretaresse. Daarnaast sta ik u als receptioniste/telefoniste graag te woord.
D. (Denise) Belder-QuartelNotarieel secretaresse
dbe@notarishw.nl
0186-636 217
Ik werk op de familierechtafdeling. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, akten van verdeling, akten van schenking, verklaringen van erfrecht, levenstestamenten en afwikkeling van nalatenschappen.
B. (Beau) VerhoevenNotarieel secretaresse
bve@notarishw.nl
0186-636 226
Ik werk als algemeen secretaresse. Daarnaast sta ik u als receptioniste/telefoniste graag te woord.
M. (Marijke) van Kleef-StaritskyReceptioniste
mkl@notarishw.nl
0186-636 222
Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen van onze cliënten, het beantwoorden van de telefoon en het verzorgen van de legalisatie van handtekeningen. Daarnaast verricht ik allerhande administratieve en ondersteunende werkzaamheden.
Y.P. (Yvonne) de Vos-Remkes Receptioniste
ypr@notarishw.nl
0186-636 222
Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen van onze cliënten, het beantwoorden van de telefoon en het verzorgen van de legalisatie van handtekeningen. Daarnaast verricht ik allerhande administratieve en ondersteunende werkzaamheden.
M. (Marian) BleekerBoekhouder
mbl@notarishw.nl
0186-636 229
Ik verzorg de boekhouding. U kunt bij mij terecht voor vragen over facturen en (uit)betalingen.

Van Dijk Schilperoort Notarissen

handelsregisternr: 24444750
btw nr: NL814784422B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
In verband met de door ons getroffen Corona-maatregelen is onze donderdagavondopenstelling tijdelijk komen te vervallen.

Bezoekadres

Beetsstraat 3
3261 PL Oud-Beijerland