Van Dijk Van Dorst Schilperoortheeft meerdere kantoren

Welkom bij Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen.

Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen heeft vestigingen in Oud-Beijerland en Maasdam en is een samenvoeging van Schilperoort Netwerk Notarissen en Notariskantoor Van Dorst-Dijkers. 

Wij bieden u deskundigheid op het gebied van ondernemingsrecht, vastgoedrecht, familierecht en estate planning. Op onze site kunt u veel informatie vinden over onze dienstverlening. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om de belangrijkste momenten van uw leven goed te regelen. We staan u graag bij met gedegen advies en we wijzen u graag op juridische valkuilen die u zelf nooit had ontdekt. Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. 

Om u ook 's avonds van dienst te kunnen zijn is ons kantoor in Oud-Beijerland geopend op de donderdagavond tot 21.00 uur. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om naar u toe te komen voor een bespreking of het passeren van een akte. 

Lees verder...

Onze notarissen Gert Schilperoort (afkomstig uit Goudswaard), Marc van Dijk (wonende te Heinenoord) en Eva van Dorst-Dijkers (afkomstig uit Maasdam) hebben naast hun eigen akten ook nog akten van de oud-notarissen A. Berger, mr. E.C. Suvee, beiden voorheen notaris te Oud-Beijerland, en mr. H. Borgers, voorheen notaris te Cromstrijen (Klaaswaal en Numansdorp), in hun archief. 

Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen maakt deel uit van het samenwerkingsverband Netwerknotarissen. De ongeveer 150 Netwerknotariskantoren houden elkaar scherp en helder. We delen kennis en adviseren elkaar, zodat onze kennis steeds up-to-date is en wij u beter kunnen helpen. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij durven te zeggen dat we nét iets meer notaris zijn.

Verberg lees verder...

nieuws van het notariskantoor

10 september 2019

Wij zoeken een secretaresse / notarieel medewerk(st)er

Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen is een regionaal georiënteerd kwaliteitskantoor dat op alle notariële gebieden werkzaam is. Onze klantenkring bestaat uit zowel ondernemers als particulieren. Op ons kantoor werken drie notarissen, drie kandidaat-notarissen en vijftien overige medewerkers. De werksfeer is plezierig, open en collegiaal. Een goede balans tussen werk en privé is voor ons belangrijk.  

Ter ondersteuning van ons team in Oud-Beijerland zoeken wij per direct een

secretaresse / notarieel medewerk(st)er  

ondernemingsrecht

Wat kunnen wij je bieden: 

  • een plezierige werkomgeving waarin je je eigen verantwoordelijkheid hebt; 
  • een kantoor waar kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan; 
  • een dienstverband van minimaal 3,5 dagen per week. 

Wat verwachten wij van jou: 

  • nauwkeurigheid; 
  • goede communicatieve vaardigheden; 
  • goede beheersing van de Nederlandse taal; 
  • minimaal een MBO4 of HAVO-vooropleiding. 

Ervaring in de notariële praktijk is een pré. 

Heb jij zin in deze baan, reageer dan!

Wij ontvangen graag een e-mailbericht met een opgave van wie je bent en wat je hebt gedaan (ter attentie van mr. G. Schilperoort) op het volgende mailadres: gsc@notarishw.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

nieuws van netwerk notarissen

26 september 2019nieuws

Terugkijktip: 70% van de Nederlanders heeft niets geregeld voor digitale erfenis

70% van de Nederlanders heeft niets geregeld als het gaat om hun digitale erfenis. Heb jij wel eens nagedacht wat er moet gebeuren met jouw sociale media accounts nadat je...

lees verder >
18 september 2019nieuws

Prinsjesdag 2019

Op ‘Prinsjesdag’ is de troonrede voorgelezen en zijn de Miljoenennota en het Belastingplan 2020 gepresenteerd. We hebben een aantal highlights voor je op een rij gezet. Als je een woning...

lees verder >
21 mei 2019nieuws

Nieuwe alimentatiewet aangenomen: alimentatietermijn wordt korter

Vandaag is in de Eerste Kamer een nieuwe alimentatiewet aangenomen. Hierdoor wordt in de toekomst de duur van partneralimentatie korter. Nu is 12 jaar nog de maximale termijn; dit...

lees verder >
mr. G. (Gert) SchilperoortNotaris
info@notarishw.nl
0186-636 222
Ik ben sinds 1997 notaris te Oud-Beijerland als opvolger van de heer A. Berger. Vanaf 1980 ben ik in de notariële praktijk werkzaam op alle rechtsgebieden. Ik ben gespecialiseerd op het rechtsgebied onroerend goed en ben zeer ervaren in het familierecht.
mr. M.L. (Marc) van DijkNotaris
mvd@notarishw.nl
0186-636 222
Ik ben sinds 1998 in de notariële praktijk werkzaam en sinds 2005 notaris, als opvolger van mr. E.C. Suvee (voorheen notaris te Oud-Beijerland) en tevens mr. H. Borgers (destijds notaris te Klaaswaal). Ik ben gespecialiseerd in het familierecht. Tevens ben ik ervaren in het ondernemingsrecht en op het gebied van verenigingen en stichtingen. Daarnaast ben ik sparringpartner van DGA's en vermogende particulieren op het gebied van de estateplanning; het op een zo voordelig mogelijke manier overdragen van vermogen naar de volgende generatie(s).
mr. E.M. (Eva) van Dorst-DijkersNotaris
emd@notarishw.nl
078-676 9530
Ik ben met veel plezier netwerknotaris bij Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen. Mijn specialisaties zijn erfrecht, vermogensplanning en ondernemingsrecht. Ik weet alles over testamenten, schenken, erfenissen en het oprichten of overdragen van je bedrijf. Maar ik help u ook graag bij andere notariële zaken, zoals de overdracht van uw woning of bedrijfspand.
mr. L.L. (Leonie) Dröge Kandidaat-notaris / waarnemend notaris
lld@notarishw.nl
0186-636 222
Mijn specialisatie is familierecht. U kunt bij mij terecht voor (advies over) uw levenstestament, testament, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, schenkingsakte, erfbelastingaangifte, akte van verdeling, verklaring van erfrecht en de afwikkeling van nalatenschappen. Daarnaast heb ik veel ervaring in de onroerend goedpraktijk, zowel bedrijfsmatig als particulier.
mr. L. (Liesbeth) Vermeulen-Vette Kandidaat-notaris / waarnemend notaris
lve@notarishw.nl
0186-636 222
Mijn specialisatie is familierecht. U kunt bij mij terecht voor (advies over) uw levenstestament, testament, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, schenkingsakte, erfbelastingaangifte, akte van verdeling, verklaring van erfrecht en de afwikkeling van nalatenschappen. Daarnaast houd ik mij bezig met de ondernemingspraktijk en kunt u bij mij terecht voor de oprichting van B.V.'s, verenigingen en stichtingen, kapitaalverminderingen, aandelenoverdrachten, certificeringen en statutenwijzigingen.
mr. F. Soeltan (Farzia)Kandidaat-notaris
fso@notarishw.nl
0186-636 222
Mijn specialisatie is familierecht. U kunt bij mij terecht voor (advies over) uw levenstestament, testament, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, schenkingsakte, erfbelastingaangifte, akte van verdeling, verklaring van erfrecht en de afwikkeling van nalatenschappen. Daarnaast heb ik veel ervaring in de particuliere onroerend goedpraktijk.
J.K. (Coby) VisserNotarisklerk
cvi@notarishw.nl
0186-636 225
Ik ben sinds 1989 notarisklerk bij dit kantoor en werkzaam op de registergoedafdeling. U kunt bij mij terecht voor het verzorgen van uw hypotheek, uw koopovereenkomst en de overdracht van onroerend goed, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast kunt u bij terecht voor alle andere werkzaamheden die voorkomen in de onroerend goedpraktijk.
A.T. (Andrea) Marks-van der VenNotarisklerk
ama@notarishw.nl
078-676 9534
Ik ben werkzaam in de onroerend goed- en familiepraktijk. U kunt bij mij terecht met vragen over leveringen en hypotheken, uw samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden, testamenten, levenstestamenten, nalatenschappen, verdelingen en schenkingen.
R.M. (Rosalinde) van Mullem-KanisNotarieel medewerker
rmk@notarishw.nl
0186-636 220
Mijn specialisatie is ondernemingsrecht. U kunt bij mij terecht voor de oprichting van B.V.'s, verenigingen en stichtingen, kapitaalverminderingen, aandelenoverdrachten, certificeringen, fusies, splitsingen en statutenwijzigingen.
P.F. (Petra) Goedhart-SchoutenNotarieel medewerker
pfg@notarishw.nl
0186-636 224
U kunt bij mij terecht voor de overdracht van onroerend goed, hypotheken en doorhalingen van hypotheken.
G.L. (Giguette) FrankenNotarieel medewerker
glf@notarishw.nl
0186-636 222
U kunt bij mij terecht voor de overdracht van onroerend goed, hypotheken en doorhalingen van hypotheken.
C.M. (Keetie) van der GiesenNotarieel medewerker
kvg@notarishw.nl
0186-636 218
Ik werk op de familierechtafdeling. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, akten van verdeling, akten van schenking, verklaringen van erfrecht, levenstestamenten en afwikkeling van nalatenschappen.
S. (Sarah) KroesbeekNotarieel medewerker
skr@notarishw.nl
0186-636 212
Ik ben werkzaam in de onroerend goed- en familierechtpraktijk. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, akten van verdeling, akten van schenking en verklaringen van erfrecht, maar ook leveringen en hypotheken.
D.W.A. (Daphne) van der WelleNotarieel secretaresse
dww@notarishw.nl
0186-636 221
Ik werk als algemeen secretaresse. Daarnaast sta ik u als receptioniste/telefoniste graag te woord.
S. (Sascha) Stehouwer-RappangeNotarieel secretaresse
str@notarishw.nl
078-676 9530
Ik werk als algemeen secretaresse. Daarnaast sta ik u als receptioniste/telefoniste graag te woord.
A. (Anou) WesterwoudtNotarieel secretaresse
aww@notarishw.nl
0186-636 222
Ik werk als algemeen secretaresse. Daarnaast sta ik u als receptioniste/telefoniste graag te woord.
M. (Marian) BleekerBoekhouder
mbl@notarishw.nl
0186-636 229
Ik verzorg de boekhouding. U kunt bij mij terecht voor vragen over facturen en (uit)betalingen.
Y.P. (Yvonne) de Vos-Remkes Receptioniste
ypr@notarishw.nl
0186-636 222
Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen van onze cliënten, het beantwoorden van de telefoon en het verzorgen van de legalisatie van handtekeningen. Daarnaast verricht ik allerhande administratieve en ondersteunende werkzaamheden.
M. (Marijke) van Kleef-StaritskyReceptioniste
mkl@notarishw.nl
0186-636 222
Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen van onze cliënten, het beantwoorden van de telefoon en het verzorgen van de legalisatie van handtekeningen. Daarnaast verricht ik allerhande administratieve en ondersteunende werkzaamheden.
H.M. (Gonnie) Verheijke-BezemerReceptioniste
gvb@notarishw.nl
0186-636 226
Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen van onze cliënten, het beantwoorden van de telefoon en het verzorgen van de legalisatie van handtekeningen. Daarnaast verricht ik allerhande administratieve en ondersteunende werkzaamheden.

Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen

handelsregisternr: 24444750
btw nr: NL814784422B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 21:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Op donderdagavond zijn wij geopend tot 21.00 uur!

Bezoekadres

Beetsstraat 3
3261 PL Oud-Beijerland