Welkom bij Van Dijk Schilperoort Notarissen

Van Dijk Schilperoort Notarissen is gevestigd in Oud-Beijerland, gemeente Hoeksche Waard.  Wij bieden u deskundigheid op het gebied van familierecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht, en estate planning.

Onze notarissen Gert Schilperoort (afkomstig uit Goudswaard) en Marc van Dijk (wonende te Heinenoord) hebben naast hun eigen akten ook nog akten van de oud-notarissen A. Berger, mr. E.C. Suvee, beiden voorheen notaris te Oud-Beijerland, en mr. H. Borgers, voorheen notaris te Cromstrijen (Klaaswaal en Numansdorp), in hun archief. Tot 1 januari 2020 werkten wij samen  onder de naam Van Dijk Van Dorst Schilperoort Notarissen met  notaris  van Dorst-Dijkers, kantoorhoudende aan de Raadhuisstraat 31 te Maasdam.

Om u ook 's avonds van dienst te kunnen zijn is ons kantoor op de donderdagavond geopend tot 21.00 uur. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om naar u toe te komen voor een bespreking of het passeren van een akte. 

Van Dijk Schilperoort Notarissen maakt deel uit van het samenwerkingsverband Netwerknotarissen.

Lees verder...

De ruim 150 Netwerknotariskantoren houden elkaar scherp en helder. We delen kennis en adviseren elkaar, zodat onze kennis steeds up-to-date is en wij u beter kunnen helpen. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij durven te zeggen dat we nét iets meer notaris zijn.

Op onze site kunt u veel informatie vinden over onze dienstverlening. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om de belangrijkste momenten van uw leven goed te regelen. We staan u graag bij met gedegen advies en we wijzen u graag op juridische valkuilen die u zelf nooit had ontdekt. Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld.

Verberg lees verder...

nieuws van netwerk notarissen

4 februari 2020nieuws

Nieuwe wet voor ongetrouwde ouders

Als ongetrouwde ouders samen een kind krijgen, heeft alleen de moeder automatisch het gezag over het kind. Gezag is dat je als ouder de plicht én het recht hebt om...

lees verder >
23 januari 2020nieuws

Geen toekomst voor digitaal afhandelen notariële zaken

In een wereld die steeds verder digitaliseert wordt het werk van de notaris persoonlijker, met meer menselijk in plaats van digitaal contact. Netwerk Notarissen is ervan overtuigd dat het volledig...

lees verder >
16 januari 2020nieuws

Dit gaat er in 2020 veranderen!

Voor paren die scheiden na 1 januari 2020 wordt de duur van partneralimentatie verkort. De nieuwe hoofdregel is dat de alimentatieduur gelijk is aan de helft van de duur van...

lees verder >
mr. G. (Gert) SchilperoortNotaris
info@notarishw.nl
0186-636 222
Ik ben sinds 1997 notaris te Oud-Beijerland als opvolger van de heer A. Berger. Vanaf 1980 ben ik in de notariële praktijk werkzaam op alle rechtsgebieden. Ik ben gespecialiseerd op het rechtsgebied onroerend goed en ben zeer ervaren in het familierecht.
mr. M.L. (Marc) van DijkNotaris
mvd@notarishw.nl
0186-636 222
Ik ben sinds 1998 in de notariële praktijk werkzaam en sinds 2005 notaris, als opvolger van mr. E.C. Suvee (voorheen notaris te Oud-Beijerland) en mr. H. Borgers (voorheen notaris te Klaaswaal). Ik ben gespecialiseerd in het familierecht. Tevens ben ik ervaren in het ondernemingsrecht en op het gebied van verenigingen en stichtingen. Daarnaast ben ik sparringpartner van DGA's en vermogende particulieren op het gebied van de estateplanning; het op een zo voordelig mogelijke manier overdragen van vermogen naar de volgende generatie(s).
mr. L.L. (Leonie) Dröge Kandidaat-notaris / waarnemend notaris
lld@notarishw.nl
0186-636 222
Mijn specialisatie is familierecht. U kunt bij mij terecht voor (advies over) uw levenstestament, testament, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, schenkingsakte, erfbelastingaangifte, akte van verdeling, verklaring van erfrecht en de afwikkeling van nalatenschappen. Daarnaast heb ik veel ervaring in de onroerend goedpraktijk, zowel bedrijfsmatig als particulier.
mr. L. (Liesbeth) Vermeulen-Vette Kandidaat-notaris / waarnemend notaris
lve@notarishw.nl
0186-636 222
Mijn specialisatie is familierecht. U kunt bij mij terecht voor (advies over) uw levenstestament, testament, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, schenkingsakte, erfbelastingaangifte, akte van verdeling, verklaring van erfrecht en de afwikkeling van nalatenschappen. Daarnaast houd ik mij bezig met de ondernemingspraktijk en kunt u bij mij terecht voor de oprichting van B.V.'s, verenigingen en stichtingen, kapitaalverminderingen, aandelenoverdrachten, certificeringen en statutenwijzigingen.
J.K. (Coby) VisserNotarisklerk
cvi@notarishw.nl
0186-636 225
Ik ben sinds 1989 notarisklerk bij dit kantoor en werkzaam op de registergoedafdeling. U kunt bij mij terecht voor het verzorgen van uw hypotheek, uw koopovereenkomst en de overdracht van onroerend goed, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast kunt u bij terecht voor alle andere werkzaamheden die voorkomen in de onroerend goedpraktijk.
R.M. (Rosalinde) van Mullem-KanisSenior notarieel medewerker
rmk@notarishw.nl
0186-636 220
Mijn specialisatie is ondernemingsrecht. U kunt bij mij terecht voor de oprichting van B.V.'s, verenigingen en stichtingen, kapitaalverminderingen, aandelenoverdrachten, certificeringen, fusies, splitsingen en statutenwijzigingen.
P.F. (Petra) Goedhart-SchoutenSenior notarieel medewerker
pfg@notarishw.nl
0186-636 224
U kunt bij mij terecht voor de overdracht van onroerend goed, hypotheken en doorhalingen van hypotheken.
C.M. (Keetie) van der GiesenNotarieel medewerker
kvg@notarishw.nl
0186-636 218
Ik werk op de familierechtafdeling. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, akten van verdeling, akten van schenking, verklaringen van erfrecht, levenstestamenten en afwikkeling van nalatenschappen.
G.L. (Giguette) FrankenNotarieel medewerker
glf@notarishw.nl
0186-636 222
U kunt bij mij terecht voor de overdracht van onroerend goed, hypotheken en doorhalingen van hypotheken.
S. (Sarah) KroesbeekNotarieel medewerker
skr@notarishw.nl
0186-636 212
Ik ben werkzaam in de onroerend goed- en familierechtpraktijk. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, akten van verdeling, akten van schenking en verklaringen van erfrecht, maar ook leveringen en hypotheken.
D.W.A. (Daphne) van der WelleAlgemeen secretaresse
dww@notarishw.nl
0186-636 221
Ik werk als algemeen secretaresse. Daarnaast sta ik u als receptioniste/telefoniste graag te woord.
D. (Denise) Belder-QuartelNotarieel secretaresse
dbe@notarishw.nl
0186-636 217
Ik werk op de familierechtafdeling. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, akten van verdeling, akten van schenking, verklaringen van erfrecht, levenstestamenten en afwikkeling van nalatenschappen.
M.W.M. (Miranda) Boon-van GoolNotarieel secretaresse
mwb@notarishw.nl
0186-636 227
M. (Marijke) van Kleef-StaritskyReceptioniste
mkl@notarishw.nl
0186-636 222
Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen van onze cliënten, het beantwoorden van de telefoon en het verzorgen van de legalisatie van handtekeningen. Daarnaast verricht ik allerhande administratieve en ondersteunende werkzaamheden.
Y.P. (Yvonne) de Vos-Remkes Receptioniste
ypr@notarishw.nl
0186-636 222
Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen van onze cliënten, het beantwoorden van de telefoon en het verzorgen van de legalisatie van handtekeningen. Daarnaast verricht ik allerhande administratieve en ondersteunende werkzaamheden.
M. (Marian) BleekerBoekhouder
mbl@notarishw.nl
0186-636 229
Ik verzorg de boekhouding. U kunt bij mij terecht voor vragen over facturen en (uit)betalingen.

Van Dijk Schilperoort Notarissen

handelsregisternr: 24444750
btw nr: NL814784422B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 21:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Op donderdagavond zijn wij geopend tot 21.00 uur!

Bezoekadres

Beetsstraat 3
3261 PL Oud-Beijerland