Welkom bij Ten Berge notarissen. Dé Netwerknotaris aan de rand van het centrum van de oudste stad van Nederland, Nijmegen.  Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor u klaar om de belangrijkste momenten van uw leven goed te regelen. We staan u graag bij met gedegen advies en we wijzen u graag op juridische valkuilen die u zelf nooit had ontdekt.

We kunnen u onder andere helpen als u een huis wilt kopen, bij de oprichting van uw eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we uw steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen u bijvoorbeeld ook adviseren of het verstandig is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek of advies. Komt u met de auto dan beschikken wij over een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Ten Berge notarissen

nieuws van het notariskantoor

6 januari 2022

Wij zoeken een kandidaat-notaris ondernemingsrecht

Wil jij onderdeel uitmaken van onze bloeiende ondernemingsrechtpraktijk, ben je ambitieus, proactief, nauwkeurig en servicegericht? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken een ambitieuze (beginnend) kandidaat-notaris (m/v) met ervaring in en affiniteit met het ondernemingsrecht.

Ben jij een kandidaat-notaris met minder ervaring in het ondernemingsrecht, maar met de ambitie tot specialisatie op dit rechtsgebied, dan nodigen wij jou eveneens uit om te reageren.Het kantoor

Ten Berge notarissen (www.tenbergenotar.nl) is een middelgroot notariskantoor in het centrum van Nijmegen. Op ons kantoor zijn drie notarissen, vier kandidaat-notarissen en diverse notarieel medewerk(st)ers werkzaam.

Wij hebben een uitgebreide en interessante praktijk op het gebied van ondernemingsrecht-, onroerend-goedrecht, estate planning en familierecht. Persoonlijke benadering, kwaliteit en service vormen de pijlers van onze dienstverlening.

Wij maken deel uit van Netwerk Notarissen.

Wie ben jij?

Je bent proactief, een teamspeler, nauwkeurig, servicegericht en niet bang om zaken zelfstandig op te pakken. Je beschikt over een goed juridisch inzicht en hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden. Daarnaast:

• heb je WO notarieel recht afgerond;

• heb je werkervaring op het gebied van het ondernemingsrecht, dan wel de ambitie om je in het ondernemingsrecht te specialiseren;

• beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed.

Je gaat onderdeel uitmaken van de sectie ondernemingsrecht en wordt daarbij begeleid door ervaren (kandidaat-)notarissen. Samen met het team houd je je bezig met een afwisselende ondernemingsrechtpraktijk. Je adviseert ondernemers, begeleidt hen bij overnames en herstructureringen en stelt notariële akten en overeenkomsten op (zoals statuten, aandelenoverdrachten, fusies en splitsingen en aandeelhoudersovereenkomsten).

Wij bieden onze medewerkers ruime opleidingsmogelijkheden en een passende beloning, o.a. afhankelijk van de werkervaring en capaciteiten. Daarnaast heb je uitzicht op een vast dienstverband en interessante carrièreperspectieven. Teamwork staat bij ons centraal en de werksfeer is collegiaal en informeel. Kortom: met plezier naar je werk!

Soort dienstverband: bij voorkeur fulltime (parttime is bespreekbaar).

Onze contactgegevens:

Berg en Dalseweg 9

6521 JA Nijmegen

Postbus 1588

6501 BN Nijmegen

Tel: 024 3 228 277

E: kantoor@tenbergenotar.nl

W: www.tenbergenotar.nl


20 maart 2020

Dienstverlening en uitbraak coronavirus

Ons kantoor blijft geopend zolang dit op een verantwoorde wijze mogelijk is en dit niet door de overheid wordt ‘verboden’. Vanzelfsprekend nemen wij alle maatregelen in acht die de overheid in het kader van het COVID 19-virus (coronavirus) neemt. Onze dienstverlening zal daardoor wel anders zijn. Zo geven we geen handen en bewaren we een veilige afstand.

Voor de veiligheid van onze cliënten en onszelf verzoeken wij cliënten alleen naar ons kantoor te komen als zij geen klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts ervaren. Als u niet naar ons kantoor kunt of wilt komen, zoeken we met u naar een oplossing om de dienstverlening door te laten gaan. Besprekingen kunnen bijvoorbeeld ook via telefoon of andere communicatiemiddelen plaatsvinden en in bepaalde gevallen is ondertekening van een akte per volmacht mogelijk. 


nieuws van netwerk notarissen

29 april 2022nieuws

Geld terug voor spaarders die bezwaar hebben gemaakt tegen de inkomstenbelasting

Heb je spaargeld, effecten of een tweede woning? Over het bedrag of de waarde daarvan dat boven de vrijstelling in box 3 uitkomt, betaal je belasting. Daarbij wordt niet gekeken...

lees verder >
29 maart 2022nieuws

In BNR Vastgoed: hoe draag je slim een woning over aan je kinderen?

Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen was te gast in het BNR Radioprogramma 'Vastgoed gezocht'. In het programma bespreekt zij met presentator Maarten Bouwhuis de diverse mogelijkheden voor het...

lees verder >
21 februari 2022nieuws

Heb je de ubo al geregistreerd? Je hebt tot 27 maart a.s. de tijd!

Vóór 27 maart 2022 moeten organisaties hun ubo hebben geregistreerd in het ubo-register van de Kamer van Koophandel.
Ubo is de afkorting voor ultimate beneficial owner. In het Nederlands kun...

lees verder >

mr. C.B.A. Gips (Cees)

notaris

mr. C.B.A. Gips  (Cees)
mr. C.B.A. Gips (Cees)
Eind 1984 studeerde ik af aan de Universiteit van Amsterdam. Al snel bleek mijn voorliefde voor de commerciële vastgoed- en de ondernemingspraktijk. Dit bouwde ik verder uit op een groot Amsterdams kantoor. Sinds 1997 ben ik als notaris verbonden aan ons kantoor en heb ik me bekwaamd in de estateplanningspraktijk. Maatschappelijk vervul ik een aantal bestuursfuncties met name gerelateerd aan de gezondheidszorg, armoedebestrijding/derdewereld en cultuur.

mr. H.A.W. Megens (Pascal)

notaris

mr. H.A.W. Megens  (Pascal)
mr. H.A.W. Megens (Pascal)
Sinds 1 oktober 2005 ben ik notaris en heb mij als gediplomeerd estateplanner gespecialiseerd in het personen- en familierecht en erfrecht op ons kantoor. Ik ben gespecialiseerd in het afwikkelen van (complexe) nalatenschappen. Verder ben ik een gespecialiseerd en adviserend jurist voor religieuze instituten.

mr. M.R.M. Tesser (Marc)

notaris

mr. M.R.M. Tesser  (Marc)
mr. M.R.M. Tesser (Marc)
Ik ben sinds 1991 verbonden aan ons kantoor, dat destijds nog Laumans en Ten Berge was genaamd. In 1991 ben ik afgestudeerd in Notarieel recht, nadat ik eerder was afgestudeerd in Nederlands recht. Op 20 augustus 2002 ben ik op dit kantoor tot notaris benoemd. Op dit moment zijn mijn aandachtsgebieden executierecht (veilingen), legal mediation, vennootschapsrecht en registergoederen recht in het algemeen.

mr. E.J. Lotz (Edwin)

kandidaat-notaris

mr. E.J. Lotz  (Edwin)
mr. E.J. Lotz (Edwin)
Sinds mijn afstuderen op de Radboud-Universiteit Nijmegen in 2004 ben ik op ons kantoor kandidaat-notaris en heb ik mij, na de voltooide beroepsopleiding notariaat, gespecialiseerd in het vastgoedrecht. Ik houd mij voornamelijk bezig met transacties en maatwerkadvisering op het gebied van zakelijk en particulier onroerend goed, (vastgoed-)financieringen, zekerheidsrechten, executieveilingen, bijzondere koopvormen, splitsing in appartementsrechten, binnenstedelijke (her-)ontwikkeling, verdelingen, erfpacht en opstal. Binnen kantoor geef ik leiding aan de vastgoedsectie.

mr. P.F.G.M. Janssen (Pascalle)

kandidaat-notaris

mr. P.F.G.M. Janssen  (Pascalle)
mr. P.F.G.M. Janssen (Pascalle)
Ik ben sinds september 2001 werkzaam op ons kantoor als kandidaat-notaris op het gebied van personen- en familierecht en erfrecht. Ik ben in 1996 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen op het gebied van notarieel recht. Daarna heb ik de beroepsopleiding notariaat voltooid alsmede de opleiding tot estateplanner.

mr. M.J.L. Strütjen (Maaike)

kandidaat-notaris

mr. M.J.L. Strütjen (Maaike)
In augustus 2015 ben ik afgestudeerd in Notarieel Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Bij een groot kantoor in Arnhem heb ik mij als kandidaat-notaris gespecialiseerd in het executierecht. Door mijn affiniteit met Nijmegen en mijn voorliefde voor het ondernemingsrecht ben ik sinds 1 mei 2017 teruggekeerd naar mijn roots. Als kandidaat-notaris ondernemingsrecht sta ik (startende) ondernemers graag bij in het opzetten van de beste structuur voor hun onderneming. Immers, als alle juridische zaken goed geregeld zijn, kan een ondernemer doen wat hij of zij het liefste doet: ondernemen!

mr. T.J.A.J. Tichelaar (Tim)

notarieel jurist

mr. T.J.A.J. Tichelaar (Tim)

C.T.M. Hendriks (Ineke)

boekhoudster

C.T.M. Hendriks  (Ineke)
C.T.M. Hendriks (Ineke)

E.W.P. Lyon (Edith)

notarieel medewerker

E.W.P. Lyon  (Edith)
E.W.P. Lyon (Edith)
Ik ben notarieel medewerker familierecht. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

M.M.G. Groothuijse (Mariska)

notarieel medewerker

M.M.G. Groothuijse (Mariska)
M.M.G. Groothuijse (Mariska)
Ik ben notarieel medewerker onroerend goed. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

L. van Diek (Laura)

notarieel medewerker

L. van Diek (Laura)
L. van Diek (Laura)
Ik ben notarieel medewerker veilingen. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

A. Boekhorst (Ankie)

receptioniste

A. Boekhorst (Ankie)
A. Boekhorst (Ankie)
Receptioniste, ondersteuning voor de afdeling familierecht en secretaresse royementen. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

J.Th.M.M. van Balen (Hanneke)

receptioniste

J.Th.M.M. van Balen (Hanneke)
Receptioniste, ondersteuning voor de afdeling onroerend goed en kwaliteitsfunctionaris. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

Ten Berge notarissen

handelsregisternr: 09210600
btw nr: NL 8060.88.497.B.01

Openingstijden

Maandag08:45 - 17:00 uur
Dinsdag08:45 - 17:00 uur
Woensdag08:45 - 17:00 uur
Donderdag08:45 - 17:00 uur
Vrijdag08:45 - 17:00 uur

Bezoekadres

Berg en Dalseweg 9
6521 JA Nijmegen

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.