Welkom bij Ten Berge notarissen. Dé Netwerknotaris aan de rand van het centrum van de oudste stad van Nederland, Nijmegen.  Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor u klaar om de belangrijkste momenten van uw leven goed te regelen. We staan u graag bij met gedegen advies en we wijzen u graag op juridische valkuilen die u zelf nooit had ontdekt.

We kunnen u onder andere helpen als u een huis wilt kopen, bij de oprichting van uw eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we uw steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen u bijvoorbeeld ook adviseren of het verstandig is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek of advies. Komt u met de auto dan beschikken wij over een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Ten Berge notarissen

nieuws van netwerk notarissen

17 mei 2024nieuws

Deze week in EW magazine: het levenstestament

EW Magazine (voorheen Elseviers Weekblad)  besteedt deze week aandacht aan het levenstestament. Aan het artikel 'Bij leven en minder welzijn' werkte Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen mee.  In...

lees verder >
7 mei 2024nieuws

In de Margriet: hoe voorkom je ruzie om de erfenis?

De afwikkeling van een erfenis kan tot hoog oplopende emoties en zelfs familieruzies leiden. In de Margriet vertellen drie experts op het gebied van erfrecht over een kwestie die hen...

lees verder >
4 april 2024nieuws

In de Margriet: Wat als iemand je hulpbehoevende moeder wil helpen, maar je dit niet vertrouwt?

Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen beantwoordt in het tijdschrift Margriet als een deskundige van het financieel panel vragen van lezers. In de Margriet van 3 april vraag iemand:...

lees verder >

mr. C.B.A. Gips (Cees)

oud-notaris

mr. C.B.A. Gips  (Cees)
mr. C.B.A. Gips (Cees)
  • oud-notaris
Sinds 1 januari 2024 is Cees Gips op eigen verzoek eervol ontslagen als notaris. Edwin Lotz is sedert 6 maart 2024 benoemd als notaris en is Cees opgevolgd.

mr. H.A.W. Megens (Pascal)

notaris

mr. H.A.W. Megens  (Pascal)
mr. H.A.W. Megens (Pascal)
Sinds 1 oktober 2005 ben ik notaris en heb mij als gediplomeerd estateplanner gespecialiseerd in het personen- en familierecht en erfrecht op ons kantoor. Ik ben gespecialiseerd in het afwikkelen van (complexe) nalatenschappen. Verder ben ik een gespecialiseerd en adviserend jurist voor religieuze instituten.

mr. M.R.M. Tesser (Marc)

notaris

mr. M.R.M. Tesser  (Marc)
mr. M.R.M. Tesser (Marc)
Ik ben sinds 1991 verbonden aan ons kantoor, dat destijds nog Laumans en Ten Berge was genaamd. In 1991 ben ik afgestudeerd in Notarieel recht, nadat ik eerder was afgestudeerd in Nederlands recht. Op 20 augustus 2002 ben ik op dit kantoor tot notaris benoemd. Op dit moment zijn mijn aandachtsgebieden executierecht (veilingen), legal mediation, vennootschapsrecht en registergoederen recht in het algemeen.

mr. E.J. Lotz (Edwin)

notaris

mr. E.J. Lotz  (Edwin)
mr. E.J. Lotz (Edwin)
Sinds mijn afstuderen op de Radboud-Universiteit Nijmegen in 2004 ben ik op ons kantoor kandidaat-notaris en heb ik mij, na de voltooide beroepsopleiding notariaat, gespecialiseerd in het vastgoedrecht. Ik houd mij voornamelijk bezig met transacties en maatwerkadvisering op het gebied van zakelijk en particulier onroerend goed, (vastgoed-)financieringen, zekerheidsrechten, executieveilingen, bijzondere koopvormen, splitsing in appartementsrechten, binnenstedelijke (her-)ontwikkeling, verdelingen, erfpacht en opstal. Binnen kantoor geef ik leiding aan de vastgoedsectie en sedert 6 maart 2024 ben ik benoemd tot notaris, als opvolger van Cees Gips.

mr. M.S. Schuurman (Myrthe)

kandidaat-notaris

mr. M.S. Schuurman (Myrthe)
mr. M.S. Schuurman (Myrthe)
Ik ben sinds september 2019 werkzaam bij Ten Berge notarissen, tijdens mijn studie Notarieel Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen als werkstudent en na mijn afstuderen in augustus 2021 als kandidaat-notaris op de afdeling personen- en familierecht. Momenteel ben ik bezig met de beroepsopleiding. Het persoonlijke contact met cliënten en het betrokken zijn bij belangrijke momenten in het leven maakt het werk voor mij bijzonder. Daarnaast is de juridische kant van het verhaal voor mij minstens zo interessant. Deze combinatie geeft mij veel voldoening.

mr. M.J.L. Strütjen (Maaike)

kandidaat-notaris

mr. M.J.L. Strütjen (Maaike)
mr. M.J.L. Strütjen (Maaike)
In augustus 2015 ben ik afgestudeerd in Notarieel Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Als (waarnemingsbevoegd) kandidaat-notaris ondernemingsrecht houd ik mij onder meer bezig met vennootschapsstructuren, overnames, fusies en splitsingen. Ik ben erg trots dat ik in juni 2022 de specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht aan de Grotius Academie heb afgerond.

mr. P.F.G.M. Janssen (Pascalle)

kandidaat-notaris

mr. P.F.G.M. Janssen  (Pascalle)
mr. P.F.G.M. Janssen (Pascalle)
Ik ben sinds september 2001 werkzaam op ons kantoor als kandidaat-notaris op het gebied van personen- en familierecht en erfrecht. Ik ben in 1996 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen op het gebied van notarieel recht. Daarna heb ik de beroepsopleiding notariaat voltooid alsmede de opleiding tot estateplanner.

C.T.M. Hendriks (Ineke)

boekhoudster

C.T.M. Hendriks  (Ineke)
C.T.M. Hendriks (Ineke)

mr. E. Baggen (Elmo)

notarieel jurist

mr. E. Baggen (Elmo)
mr. E. Baggen (Elmo)
Ik ben sinds 2023 werkzaam bij Ten Berge Notarissen en ben als meester in de Rechten, met een Burgerlijk Recht specialisatie, werkzaam op de sectie ondernemingsrecht. De dynamiek van het vennootschapsrecht in combinatie met oplossingsgericht werken met de cliënten is wat mij het meest aanspreekt.

E.W.P. Lyon (Edith)

notarieel medewerker

E.W.P. Lyon  (Edith)
E.W.P. Lyon (Edith)
Sinds juli 2008 werk ik op ons kantoor als notarieel medewerkster op het gebied van personen- en familierecht en erfrecht. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

M.M.G. Groothuijse (Mariska)

notarieel medewerker

M.M.G. Groothuijse (Mariska)
M.M.G. Groothuijse (Mariska)
Ik ben notarieel medewerker onroerend goed. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

J.G.G. Blankenspoor (Judith)

notarieel medewerker

J.G.G. Blankenspoor (Judith)
J.G.G. Blankenspoor (Judith)

A. Boekhorst (Ankie)

receptioniste

A. Boekhorst (Ankie)
A. Boekhorst (Ankie)
Receptioniste, ondersteuning voor de afdeling familierecht en secretaresse royementen. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

J.T.M.M. van Balen (Hanneke)

receptioniste

J.T.M.M. van Balen (Hanneke)
J.T.M.M. van Balen (Hanneke)
Receptioniste, ondersteuning voor de afdeling onroerend goed en kwaliteitsfunctionaris. Maar ik help je ook graag bij andere notariële zaken.

D.E.H. Sneller (Demi)

werkstudent

D.E.H. Sneller (Demi)
D.E.H. Sneller (Demi)

Ten Berge notarissen

handelsregisternr: 09210600
btw nr: NL 8060.88.497.B.01

Openingstijden

Maandag08:45 - 17:00 uur
Dinsdag08:45 - 17:00 uur
Woensdag08:45 - 17:00 uur
Donderdag08:45 - 17:00 uur
Vrijdag08:45 - 17:00 uur

Bezoekadres

Berg en Dalseweg 9
6521 JA Nijmegen

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.