Welkom bij Signa Notarissen uit Zevenbergen (gemeente Moerdijk)!

Hoe maak ik mijn relatie officieel? Eenmanszaak of bv? Wat betekent een scheiding voor mij? Is mijn droomhuis juridisch oké? Moet ik een erfenis accepteren? Een financiële toekomst en zorg voor mijn kinderen vastleggen? Zorg voor later voor mijn partner en bedrijf?

Alle medewerkers van Signa Notarissen in Zevenbergen (gemeente Moerdijk) staan graag voor je klaar met informatie en advies voor de belangrijkste momenten in jouw leven. Wij ondersteunen je bij het maken van keuzes en zorgen voor het juridisch juist vastleggen van jouw zaken.

Heeft u een vraag? Wij staan u graag te woord.

mr. Marco Stout
mr. Ceciel Jeuken
mr. Titia de Vries

nieuws van het notariskantoor

1 november 2020

Coronaprotocol per 3-9-2021

Graag willen wij u attenderen op de maatregelen die ons kantoor treft wegens COVID-19 (corona), om de veiligheid te waarborgen en toch uw afspraak zoveel als normaal door te laten gaan.

Het betreft de navolgende maatregelen:

- Wij verzoeken u maximaal 5 minuten voor het begin van uw afspraak aanwezig te zijn op ons kantoor. - Als u binnen komt, verzoeken wij u uw handen te desinfecteren via het apparaat dat u bij binnenkomst aantreft. Als u zich vervolgens gaat melden bij de balie, blijf dan achter het plexiglas staan en ga er niet naast staan.

- Wij schudden geen handen.

- Wij dragen zorg voor desinfectie van meubilair/klinken en dergelijke in de kamer na elke afspraak, zodat u in een schone ruimte wordt ontvangen. Ook zal zoveel mogelijk het raam open staan. 

  - Het is niet toegestaan andere personen mee te nemen, zoals bijvoorbeeld ouders, makelaars of kinderen. Uitsluitend de personen die de akte moeten tekenen of de bespreking willen hebben, mogen aanwezig zijn.

Verder zijn uiteraard de landelijke regelingen van toepassing:

- Houd altijd 1,5 meter afstand.

- Nies en hoest in uw elleboog.

- Was vaak uw handen met zeep.

- Bent u verkouden? Dan moet u thuis blijven. Wij verzoeken u in dat geval zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.

- Heeft u of een huisgenoot van u koorts of bent u of een huisgenoot van u benauwd? Dan moet u thuis blijven. Wij verzoeken u in dat geval zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.

Wij beseffen dat we veel van u vragen. Ook voor ons is het een ingewikkelde tijd om enerzijds uw en onze veiligheid te garanderen en anderzijds onze dienstverlening zoveel mogelijk door te laten gaan. Niet iedereen zal het daarom ook eens zijn met deze maatregelen. Wij denken echter dat we hiermee zoveel mogelijk recht kunnen doen aan de veiligheid en hopen daarom zeer op uw begrip en vooral medewerking.

Met vriendelijke groet,

Signa Notarissen

(laatste update, 3-9-2021)

nieuws van netwerk notarissen

21 september 2021nieuws

Prinsjesdag 2021: dit zijn de belastingplannen voor 2022

Vandaag is het Prinsjesdag. De troonrede is voorgelezen en de Miljoenennota en het Belastingplan 2022 zijn gepresenteerd. Hieronder worden een aantal belangrijke plannen voor je uitgelicht. Omdat de plannen nog...

lees verder >
2 september 2021nieuws

In EditieNL: 'Denk alvast na over je uitvaart'

In EditieNL van gisteravond werd de afscheidsbrief die Peter R. de Vries voor zijn kinderen heeft geschreven besproken met Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen. In de brief staat...

lees verder >
12 augustus 2021nieuws

Uit de woonspecial van RADAR+: Geld & Stenen

In de woonspecial van RADAR+ geeft Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen antwoord op vier vragen over de financiële mogelijkheden en onmogelijkheden die het bezit van een huis met...

lees verder >
mr. M.C. Stout (Marco)notaris
Marco is in 2015 benoemd tot notaris en heeft een ruime ervaring op het gebied van het familierecht en het onroerend goed. Afhandeling van (complexe) nalatenschappen is zijn specialiteit. Hij is dan ook daarvoor gecertificeerd lid van de NOVEX, de organisatie voor executeurs en vereffenaars van nalatenschappen. Tevens is hij lid van de notariële tuchtkamer in 's- Hertogenbosch.
mr. M.M.L. Jeuken (Ceciel) toegevoegd notaris
Sinds 1995 verbonden aan ons kantoor. Zij is voornamelijk werkzaam in de ondernemingspraktijk en de familiepraktijk. Ceciel heeft veel ervaring met complexe ondernemingsrecht zaken.
mr. T.C. de Vries (Titia)toegevoegd notaris
Titia is toegevoegd notaris en heeft ruime ervaring met complexe onroerend goed zaken. Daarnaast heeft zij veel kennis van het ondernemingsrecht.
mr. E.M.F. van den Broek (Ellis)kandidaat-notaris
Ellis heeft meerdere jaren ervaring binnen het notariaat en stelt binnen ons kantoor uw samenlevingscontract, testament, levenstestament en overige familierechtelijke akten voor u op.
E.E.M. de Vogel -Dikmans (Emily)notarisklerk
Emily is sinds 1998 werkzaam in het notariaat en vanaf 1 januari 2000 verbonden aan ons kantoor. In 2004 heeft zij haar opleiding tot notarisklerk afgerond. Op ons kantoor houdt zij zich bezig met de onroerend goedpraktijk, zowel zakelijk als particulier.
mr. E.E.M. van Beek (Edith)juridisch medewerkster
Edith is een aantal jaar uit het notariaat geweest en is sinds 2015 weer terug. Op ons kantoor is zij werkzaam in de particuliere onroerend goedpraktijk. Zij verzorgt graag de overdracht van uw woning en de oversluiting van uw hypotheek.
V.A.C.W. Schoovers (Vera)juridisch medewerkster
Vera werkt bij ons kantoor sinds 2007 als juridisch medewerker. Zij is voornamelijk werkzaam in de ondernemingspraktijk. In 2007 heeft zij haar HBO-Rechten diploma behaald met als specialisatie notarieel recht.
P.C.F.J. Naalden (Petra) juridisch medewerkster
Petra heeft veel ervaring op allerlei gebieden in het notariaat. Nu is zij werkzaam in de familiepraktijk en wikkelt nalatenschappen helemaal voor u af, inclusief aangiftes erfbelasting.
J.M.I. Groffen (Ingrid)juridisch medewerkster
Ingrid maakt voor uw graag uw testament, levenstestament en samenlevingscontract op. Met ongeveer 20 jaar werkervaring in het notariaat is zij sinds 2019 ons kantoor komen versterken. Zij verzorgt eveneens de financiële afhandeling van alle dossiers.
A.M.H (Amy) Langen-van Beekjuridisch medewerkster
Amy is op ons kantoor begonnen in 2017 als receptioniste/secretaresse. Nu behandelt zij de verklaringen van erfrecht.
H.J.P. (Hein) Timmermansjuridisch medewerker
Hein heeft zowel op Mbo-niveau als Hbo-niveau een juridische opleiding afgerond. In 2021 is Hein ons team komen versterken op het gebied van het familierecht.
S.C.J. (Shelley) Doomensecretaresse
Shelley verricht diverse administratieve zaken nadat de akte is getekend. Zo weten we zeker dat ook de dossiers na ondertekening netjes zijn afgehandeld.
E.P. (Petra) Haacksecretaresse
Samen met Manon van der Sande is Petra uw eerste aanspreekpunt op kantoor en zorgt zij dat alle zaken vlekkeloos verlopen.
M. (Manon) van der Sandesecretaresse
Samen met Petra Haack is Manon uw eerste aanspreekpunt op kantoor en zorgt zij dat alle zaken vlekkeloos verlopen.

Signa Notarissen

handelsregisternr: 58053875
btw nr: NL852852241B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Ons notariskantoor uit Zevenbergen helpt u ook graag in Moerdijk en West-Brabant. Onze notarissen staan met advies voor u klaar. Neem vandaag nog contact op!

Bezoekadres

Gildelaan 11
4761 BA Zevenbergen

Postadres

Postbus 64
4760 AB Zevenbergen

vraag stellen

Je kunt hieronder je gegevens en je vraag invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

afspraak maken

Als je hieronder je gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.