ONZE DIENSTVERLENING

• Wij staan klaar om de belangrijke momenten in uw leven goed te regelen.

• Wij geven een gedegen juridisch advies en ondersteunen u bij het maken van keuzes én zorgen er voor dat deze juridisch juist worden vastgelegd. 

U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR

alle notariële en fiscale werkzaamheden op het gebied van: 

• Kopen en verkopen huis  • Afwikkeling nalatenschappen  • Ondernemingsrecht  • Erfpacht  • Huwelijkse voorwaarden  • Testamenten  • Samenwonen  •   Agrarische zaken   • Scheiden   • Juridisch advies •

Uw notaris in de Twentse Hof

Rouwenhorst Netwerk Notarissen

nieuws van het notariskantoor

10 juni 2023

vacature kandidaat notaris

Wegens vertrek van één van mijn kandidaat notarissen is er weer een vacature voor een leuke en inspirerende baan binnen het Notariaat.

Een vak midden in de samenleving, in het mooie Hof van Twente.

Zie voor de bijzonderheden mijn website.


10 juni 2023

vaktaal simpel uitgelegd

De teksten van notarissen bevatten veel vaktaal en lange zinnen met veel informatie. 

In een gesprek en/of met toelichtingen in begrijpelijke taal proberen we een vertaalslag te maken naar normaal / begrijpelijk Nederlands.

Maar dat is best lastig voor bijvoorbeeld mensen die beperkt de Nederlandse taal spreken, laaggeletterden en mensen met een licht verstandelijke beperking. 

Daarom zijn er nu de uitlegmodules van Steffie.nl, tot stand gekomen met medewerking van de KNB (beroepsorganisatie van Notarissen) en ervaringsdeskundigen met een verstandelijke beperking.

Interesse hiervoor? zie deze link https://notaris.steffie.nl/nl


21 januari 2023

Lezingen

Bent u voor uw vereniging op zoek naar een avondvullende lezing over juridisch onderwerpen die uw leden interessant vinden,

neem dan contact met ons op.

Onderwerpen kunnen zijn bijv.  het maken van een levenstestament of testament, of het erfrecht in het algemeen. 

En natuurlijk schenkingen en erfbelasting.

nieuws van netwerk notarissen

23 mei 2023nieuws

In het Financieele dagblad: niet-getrouwde ouders opgelet

Als jullie niet getrouwd zijn maar wel kinderen hebben dan is niet alles goed geregeld. Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen werkte mee aan een artikel in het Financieele...

lees verder >
24 april 2023nieuws

Gehoord in Nieuwsweekend: meer ruzie over erfenissen

Erfenissen worden steeds groter. Komt er daardoor ook meer ruzie over erfenissen? Zaterdag 22 april was Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen te gast in het NPO Radio 1...

lees verder >
17 april 2023nieuws

Gezien in Max Meldpunt: hoe financieel misbruik te voorkomen?

In het tv-programma Max Meldpunt van 14 april kwam het onderwerp financieel misbruik van ouderen aan de orde. In de uitzending besprak Lucienne van der Geld  van Netwerk Notarissen o.a....

lees verder >

Mr. G.F. (Gerrit) Rouwenhorst

Notaris

Mr. G.F. (Gerrit) Rouwenhorst
Mr. G.F. (Gerrit) Rouwenhorst
Ik ben vanaf 2009 notaris in Delden. Mijn specialisaties zijn het ondernemingsrecht (fusie, splitsing, aandelenoverdracht, uitgifte aandelen, oprichting BV of NV, bedrijfsoverdrachten MKB of agrarisch) en het volledig regelen van een scheiding bij gehuwden en samenwoners. Maar ik help u ook graag bij andere notariële zaken op het gebied van familierecht en overdracht onroerende zaken (woningen en bedrijfspanden).

Mr E.L. (Ellen) Kuipers

Kandidaat-notaris

Mr E.L. (Ellen) Kuipers
Mr E.L. (Ellen) Kuipers
Sinds 2001 ben ik werkzaam als kandidaat-notaris, in september 2020 heb ik de overstap gemaakt naar Rouwenhorst & Rouwenhorst Notarissen, thans Rouwenhorst Netwerk Notarissen. Als kandidaat-notaris behandel ik (complexe) dossiers, voer besprekingen en neem waar voor de notaris bij diens afwezigheid. Ik help u graag met uw vragen over met name onroerend goed en personen- en familierecht of andere notariële zaken.

Mr. B.J.M. (Bas) Bongers

Kandidaat-notaris

Mr. B.J.M. (Bas) Bongers
Mr. B.J.M. (Bas) Bongers
Sinds november 2022 werk ik als kandidaat-notaris bij Rouwenhorst Netwerk Notarissen. Na mijn afstuderen in 2015 heb ik mij gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Uiteraard ook in combinatie met het familierecht en onroerend goed. Ik help u daarom graag bij zowel particuliere als zakelijke dossiers van begin tot eind.

mw T.H. (Tonnie) Noltes

Notarisklerk

mw T.H. (Tonnie) Noltes
Vanaf 1 mei 2022 ben ik werkzaam in Delden als notarieel medewerker. Al ruime tijd werk ik in het Notariaat op het gebied van het onroerend goed, in al haar facetten. Zowel particulier als zakelijk, op agrarisch gebied, kavelruil of landgoed, erfpacht- en/of opstalrechten.

mw A. (Betsie) Keuper

Notarieel medewerkster

mw A. (Betsie) Keuper
Ik ben Betsie Keuper en ik verzorg zelfstandig alle zaken rondom de overdracht van woningen en bedrijfspanden en de hypotheekvestiging. Maar ik help u ook graag bij andere notariële zaken. Daarnaast verzorg ik een deel van de financiële administratie.

mw J.A. (Saskia) Pardijs

Notarieel medewerkster

mw J.A. (Saskia) Pardijs
Ik ben Saskia Pardijs en werk sedert april 2021 in Delden. Ik verzorg zelfstandig alle zaken rondom de overdracht van woningen en bedrijfspanden en de hypotheekvestiging, de verwerking van schenkingsaangiften en het doorhalen van hypotheekrechten bij het kadaster. Maar ik help u ook graag bij andere notariële zaken.

mw J.H. ( Ans) van Munster

Notarieel medewerkster

mw J.H. ( Ans) van Munster
Ik werk vanaf 1 juli in Delden als notarieel medewerkster (parttime, woensdag tot en met vrijdag) en verzorg werkzaamheden op het gebied van hypotheekakten en de financiele administratie en ondersteun mijn collega's in al hun werkzaamheden.

mw M.G.M. (Monique) Leferink

Secretaresse

mw M.G.M. (Monique) Leferink
Ik ben Monique Leferink en ik verzorg het eerste contact met u en ben uw gastvrouw. Verder houd ik mij bezig met alle familiezaken en het bijhouden van het protocol en verzorg alle organisatorische zaken van het kantoor.

mw Y.C.F. (Yvonne) van Tuil

Debiteurenbeheer / ondersteuning

mw Y.C.F. (Yvonne) van Tuil
ik verzorg voor het kantoor het debiteurenbeheer en ondersteun de andere medewerkers in bepaalde taken.

Rouwenhorst Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 80968465
btw nr: NL861871741B01

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
Kantoor gesloten op: - Goede Vrijdag en 2de Paasdag - Koningsdag - Hemelvaartsdag en de vrijdag er na - 2de Pinksterdag, Kerstdagen

Bezoekadres

Langestraat 67
7491 AB Delden

Postadres

Postbus 39
7490 AA Delden